İptal Edildi

İptal Edildi

Son dakika iptal edildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iptal edildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iptal edildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İptal Edildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iptal edildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.748 iptal edildi haberi bulunmuştur. Tüm iptal edildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi
Boşanmayla ilgili yeni karar! Artık değişti, iptal edildi Boşanmak isteyen çiftleri yakından ilgilendiriyor. AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi
Süper Lig tarihinde bir ilk! Yabancı hakem golü iptal ettirdi Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Gaziantep FK maçında VAR hakemi Mario Melero López, oyuna ilk müdahaleyi yaptı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Siverek'te seçimler iptal edildi
Siverek'te seçimler iptal edildi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal ederek, 2 Haziran Pazar günü yenilenmesine karar verdi.
6.04.2024 Gündem
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti Adana'da seçimlerde azalarının mesleklerini oy pusulasına yazan muhtar adayının adaylığı iptal edildi. Büyük üzüntü yaşayan muhtar adayı, "Seçmenlerime karşı görevlerimi yerine getiremediğim için çok üzüldüm" dedi.
3.04.2024 Adana
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi!
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi! Rusya Futbol Federasyonu, Moskova'daki terör saldırısının ardından Rusya ile Paraguay arasında oynanacak hazırlık karşılaşmasının iptal edildiğini açıkladı.
23.03.2024 Futbol
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Alanyaspor son dakika golüyle kazandı! Serisini sürdürdü
Alanyaspor son dakika golüyle kazandı! Serisini sürdürdü Alanyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Son anları büyük heyecana sahne olan maçta Alanyaspor rakibini 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
16.03.2024 Alanyaspor
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi Türk Hava Yolları, Sinop’ta yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 15 Mart’taki İstanbul-Sinop ile Sinop-İstanbul seferlerinin iptal olduğunu duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi Türk Hava Yolları, Almanya'nın Berlin Havalimanı'nda yapılacak grev nedeniyle yarınki bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
13.03.2024 Ekonomi
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu çalışanlarını ilgilendiren toplu sözleşme ikramiyesine yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan mahkeme kararı sonrası kamu görevlilerinin aylıklarında 345 TL azalma olacağını açıkladı. Işıkhan, "Bundan sonra da kamu görevlilerimizin yanında olacak, sendikalarımızın yanında olacak, emekçimizin yanında olacağız. Bize göre yanlış olan bu kararla ilgili olarak da gerekli adımları atma noktasında üzerimize düşeni yapacağız.” dedi. Peki, Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Memurların sendika parası iptal mi oldu? Zam mı geldi, sendika aidatı iptal mi, toplu iş sözleşmesi ikramiyesi nedir?
Memurların sendika parası iptal mi oldu? Zam mı geldi, sendika aidatı iptal mi, toplu iş sözleşmesi ikramiyesi nedir? Sendika ikramiyesi iptal mi oldu, memurların sendika parası iptal mi? Anayasa Mahkemesinin (AYM), kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanabilmesi için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartı getiren düzenlemeyi iptal edildi, iptal kararının gerekçesi Resmi Gazete'de de yayımlandı.
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Sendika kesintisi ne kadar 2024, öğretmen sendika kesintisi yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır?
Sendika kesintisi ne kadar 2024, öğretmen sendika kesintisi yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır? Sendika ikramiyesinin tutarı, her yıl değişkenlik göstermekle birlikte sendika toplu sözleşme ikramiyesi 2024 yılı için %2 barajının üzerindeki sendikalar için 531,72 TL, %2 barajının altındaki sendikalar için 188,02 TL'dir. 18 Ocak 2024 tarihinde alınan Anayasa Mahkemesi kararı ile %2 sendika barajı uygulaması iptal edildi. Toplu sözleşme ikramiyesinden yüzde iki barajına bakılmaksızın tüm sendikaların üyelerinin üst limitten faydalanması bekleniyor. Peki, Sendika kesintisi ne kadar 2024, yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi?
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi, memurların toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar? 3 ayda bir yapılan kamu personelinin toplu sözleşme ikramiyesi desteği ödemeleri 2024 yılıyla birlikte aylık olarak ödenmeye başlandı. İkramiye tutarları merak edilirken, toplu sözleşme ikramiyesinin iptal edilip edilmediği de sorgulanıyor. Peki toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar? Sendika ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi Süper Ligin 27’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.
24.02.2024 Gaziantepspor
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Ticaret Bakanlığı 533 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi
Ticaret Bakanlığı 533 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi Ticaret Bakanlığı, dahilde işleme rejimi kapsamında, geçen ay 533 firma için izin belgesi düzenledi.
18.02.2024 Ekonomi
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Erzincan İliç’te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi.
17.02.2024 Gündem
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti Trabzonspor; orta saha, stoper gibi eksik bölgelere takviyeler beklenmesine rağmen ara transferde sadece sağ bek aldı. Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki yıldızı Thomas Meunier'yi renklerine bağlayan Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadaki ciddi hareketlilikten sonuç çıkartamadı.
10.02.2024 Trabzonspor
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İptal Edildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iptal edildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.