İpekyol

İpekyol

Son dakika İpekyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İpekyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İpekyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpekyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipekyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 ipekyol haberi bulunmuştur. Tüm ipekyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Ümit Özdağ 'Suriyeli hırsız' diye paylaşmıştı! Şanlıurfalı genç: Bana attığı lekeyi Allah'a havale ediyorum
Ümit Özdağ 'Suriyeli hırsız' diye paylaşmıştı! Şanlıurfalı genç: Bana attığı lekeyi Allah'a havale ediyorum Depremde yıkılan bina enkazında gönüllü olarak çalıştığı sırada Ümit Özdağ'ın sosyal medyadan 'Suriyeli hırsız' diye paylaştığı Şanlıurfalı genç konuştu. Şanlıurfa'da deprem enkazında gönüllü olarak çalışan ve Adıyaman'a da yardım ulaştırdığı öğrenilen Abdulbaki Bozdağ, “Ben hafızım, hırsız hiç değilim. Ümit Özdağ'ın bana attığı lekeyi Allah'a havale ediyorum” dedi.
11.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem tüm yurdu sarstı. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki kurtarmak için zamanla savaşırken hırsızlar yardım kuruluşlarına ait kıyafetleri giyerek boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlendi.
8.02.2023 Gündem
Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda öldürüldü
Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda öldürüldü Şanlıurfa’da cezaevinden izinli çıkan 38 yaşındaki Mehmet Şahap, sokakta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.06.2022 Yaşam
Gıda ve hijyen denetiminde binlerce ürüne el konuldu
Gıda ve hijyen denetiminde binlerce ürüne el konuldu Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde zabıta ekipleri, gıda ve hijyen denetiminde 3 bin 426 gıda ve temizlik ürününe el koydu. El konulan ürünler zabıta ekipleri tarafından imha edildi.
22.09.2020 Sağlık
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer...
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer... AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler…
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler… Türkiye’de corona virüsü nedeniyle karantinaya alınan yerler, şehirler, ilçeler ve söyler gün geçtikçe artıyor. Corona virüsü salgınında vaka sayısının artmaya başlamasıyla, karantinaya alınan yerlerin sayısı da arıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu en son 1 Nisan’da karantinaya alınan ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 21 ildeki 50 belde, köy ve mezranın karantinaya alındığını duyurdu. Peki, Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte
8.04.2020 Gündem
Binlerce kişinin yaşadığı mahalleler karantinaya alındı
Binlerce kişinin yaşadığı mahalleler karantinaya alındı Şanlıurfa’da corona virüs salgını sonrası görülen belirtiler nedeniyle yapılan testleri pozitif çıkan kişilerin yaşadığı 4 kırsal mahalle ile kent merkezindeki 4 bina karantinaya alındı. Karantina uygulanan ve 3 bini aşkın kişinin yaşadığı bölgelere giriş ve çıkışlar güvenlik güçlerince yasaklandı.
6.04.2020 Yaşam
Modern ve  şehirli kadın bu koleksiyonda
Modern ve şehirli kadın bu koleksiyonda Yeni sezon geçişine ithafen güçlü ve feminen duruşuyla başrol oyuncusu parçaları elinde bulunduran Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu sıcak renklerin coşkusu ve umulmadık detaylarıyla karşınıza çıkaracak.
7.09.2018 Magazin
Tatil rotası Çeşme
Tatil rotası Çeşme İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, bayram tatilini ailesiyle Çeşme’de geçirdi.
18.06.2018 Magazin
Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor
Anneler ve çocuklar İstanbul Optimum Outlet’te buluşuyor Yenilenen yüzü, dünya çapındaki marka karması, keyif ve eğlence alanları ile İstanbul Anadolu yakasının vazgeçilmez yaşam merkezi İstanbul Optimum Outlet, Anneler Günü’ne özel, çocuk gelişimi, ebeveynlik ve annelik alanında ünlü iki ismi ağırlıyor; yazar Şermin Yaşar ve uzman psikolog Çiğdem Doğan…
10.05.2018 Magazin
Yaz koleksiyonuna ikinci tanıtım
Yaz koleksiyonuna ikinci tanıtım Yasemin Özilhan, İpekyol için hazırladığı yeni koleksiyonu cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla ikinci kez tanıttı.
26.04.2018 Magazin
Koleksiyon tanıtımında tarzlar yarıştı
Koleksiyon tanıtımında tarzlar yarıştı Yasemin Özilhan, Ipekyol için hazırladığı yeni koleksiyonunu evinde organize ettiği bir öğle yemeğinde beğeniye sundu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı davette şıklık yarışı vardı.
12.04.2018 Magazin
Davetliler modellerle yarıştı!
Davetliler modellerle yarıştı! Özgür Masur, önceki gün Dolapdere Pilevneli Galeria’da Ipekyol için hazırladığı özel koleksiyonu tanıttı. Davete katılan birbirinden ünlü isimler deyim yerindeyse şıklık yarıştırdı
21.03.2018 Magazin
Oyunculuk benim için bitti anneliği seçtim
Oyunculuk benim için bitti anneliği seçtim İpekyol için bir koleksiyon hazırlayan Yasemin Özilhan oyunculuğu tamamen bıraktığını tekrar ediyor. Ama bu projeyle de tasarımcı olmadığının altını çiziyor. “Bu işin okulunu okumuş insanlar varken tasarımcıyım demem haksızlık olur” diyor.
28.10.2017 Arşiv
Çekilmiş kıyma gibi!
Çekilmiş kıyma gibi! Yasemin Özilhan’ın İpekyol için hazırladığı saçaklı hırka sosyal medyayı salladı.
20.10.2017 Magazin
Yasemin Özilhan imzasını attı!
Yasemin Özilhan imzasını attı! Yasemin Özilhan, İpekyol ile birlikte hazırladığı koleksiyonunu Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Özilhan’ı bu özel günde iş ve sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı
19.10.2017 Magazin
Yasemin’in koleksiyonu
Yasemin’in koleksiyonu Stiliyle modaseverlere ilham kaynağı olan Yasemin Özilhan, İpekyol ile ‘Yasemin Özilhan for Ipekyol’ adını verdiği özel bir koleksiyon hazırladı.
2.10.2017 Magazin
Yasemin Özilhan'dan 100 bin liralık imza!
Yasemin Özilhan'dan 100 bin liralık imza! Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, 35 parçalık özel koleksiyon karşılığında 100 bin TL alacak.
28.09.2017 Magazin
Basketbol maçını izlediler
Basketbol maçını izlediler İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın ve oğlu Doruk ile birlikte önceki gün Volkswagen Arena’daki Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank maçı öncesi objektiflerimize yansıdı...
27.03.2017 Magazin
İpekyol yatırım için 20 milyon TL ayırdı
İpekyol yatırım için 20 milyon TL ayırdı Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın, “Sıkıntılar 2016’da kaldı. 2017’de daha fazla çalışarak, müşterilerimize daha fazla kulak vererek yüzde 25 büyümeyi planlıyoruz” dedi. Ayaydın, 2017’de yatırıma 20 milyon TL ayırdıklarını, 26 mağaza açacaklarını kaydetti.
8.01.2017 Ekonomi
‘Türkiye Ortadoğu’nun liderliğine oynamalı’
‘Türkiye Ortadoğu’nun liderliğine oynamalı’ Türk tekstil ve perakende şirketi Ayaydın Grubu’nun İtalyan ortağı Miroglio’nun Yönetim Kurulu Başkanı Giuseppe Miroglio, “AB vatandaşlarının çoğu mutsuz. Türkiye Ortadoğu’da güçlenmeli” dedi
26.08.2016 Ekonomi
İtalyan dev Türkiye’den alımı ikiye katladı
İtalyan dev Türkiye’den alımı ikiye katladı Ayaydın’ın ortağı, İtalyan tekstil devi Miroglio’nun yöneticisi Giuseppe Miroglio, Türkiye’ye güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Türkiye bizim için daha stratejik oldu. 2016 satın alma hedefimizi 2 katına 100 milyon euroya çıkartıyoruz” dedi.
24.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İpekyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipekyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.