İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu
Bakan Karaismailoğlu: Toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Bugün Edirne'ye de gitseniz, Kars'a da gitseniz 7'den 77'ye herkesin 4.5G teknolojisini kullandığını göreceksiniz. 2020 yılı sonu itibarıyla, yaklaşık 66 milyonu mobil internet olmak üzere toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu'' dedi.
23.06.2021 Ekonomi
İnternet aboneliklerinde yeni dönem! Ücretsiz, değişiyor...
İnternet aboneliklerinde yeni dönem! Ücretsiz, değişiyor... Yeni internet abonesi olacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ve değişiyor, yeni karar alındı. Ücretsiz olacak. 3 ay içinde çalışmalar tamamlanacak. Aksi talep edilmedikçe değişmeyecek. BTK’nın bugün yayınladığı karara göre artık yeni internet abonelerine, "Güvenli İnternet Hizmeti Aile Profili" uygulanacak. Aile Profili "yasaklı liste" yöntemi ile çalışıyor. Bu yöntemde zararlı içerik barındıran sitelerden oluşan listeye erişilemiyor. İnternet abonesi olan kişi bu tercihini değiştirmediği sürece varsayılan olarak kalacak.
16.06.2021 Bilim ve Teknoloji