İngitere

İngitere

Son dakika ingitere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingitere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingitere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngitere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingitere gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 ingitere haberi bulunmuştur. Tüm ingitere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın gözü Soçi'deydi! Övgü dolu sözler: Türkiye etkisini kanıtladı
Dünyanın gözü Soçi'deydi! Övgü dolu sözler: Türkiye etkisini kanıtladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rusya'nın Soçi kentindeki görüşmesi dünyanın birinci gündem maddesiydi. Putin'in Erdoğan'a teşekkürünün manşetten verildiği haberlerde, Ankara'nın tahıl sevkiyatı anlaşmasındaki hayati önemi vurgulandı.
6.08.2022 Dünya
Market zincirine büyük ceza! Tarihi geçmiş ürün...
Market zincirine büyük ceza! Tarihi geçmiş ürün... Tesco, Birmingham'daki üç mağazada tarihi geçmiş yiyecekleri sattığı için 7.56 milyon sterlin para cezasına çarptırıldı.
20.04.2021 Gündem
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Pfizer ve BioNTech şirketlerinin ortak çalışması olan koronavirüs aşısının ülkeye Ocak ayı sonuna kadar kademeli olarak ulaşacağını duyurdu.
21.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Hürol İnsel vefat etti
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Hürol İnsel vefat etti İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi eski dekanlarından, Cerrahi Kürsüsü eski başkanlarından Prof. Dr. Osman Hürol İnsel, İstanbul’da hayatını kaybetti.
27.08.2020 Gündem
Sheffield United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ın peşinde
Sheffield United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ın peşinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'ın menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ı transfer etmek isterken genç oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli ödenebileceği belirtildi.
28.04.2020 Fenerbahçe
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi!
Boris Johnson ve Jeremy Corbyn canlı yayında karşı karşıya geldi! İngiltere'de 12 Aralık'ta yapılacak erken seçim öncesi Başbakan Boris Johnson ve İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, ilk kez canlı yayında karşı karşıya geldi. ITV'nin bir saat süren yayınında liderler İngiltere halkından gelen soruları yanıtladı.
20.11.2019 Dünya
Yarışmada kadınla öpüşmüştü, ölü bulundu!
Yarışmada kadınla öpüşmüştü, ölü bulundu! Geçtiğimizsenelerde İngiltere'nin sevilen yarışma programlarından Aşk Adası'nda da boy gösteren ve yaşadıkları ile uzun süre gündemde kalan eski Britanya güzeli Sophie Gradon, evinde ölü bulundu.
22.06.2018 Dünya
İngiltere Başbakanı May Çin'de
İngiltere Başbakanı May Çin'de Çin Başbakanı Li Kıçiang, resmi ziyaret kapsamında Çin'e gelen İngiliz mevkidaşı Theresa May ile bir araya geldi.
31.01.2018 Dünya
Kraliçe Elizabeth at yarışlarından bir servet kazandı!
Kraliçe Elizabeth at yarışlarından bir servet kazandı! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, son 30 yılda safkanlarının katıldığı at yarışlarından yaklaşık 7 milyon sterlin kazandı.
26.10.2017 Dünya
Donanmayı karıştıran seks skandalı!
Donanmayı karıştıran seks skandalı! İngiliz donanmasına ait denizaltı HMS Vigilant'ta görevli kadın asteğmenin, geminin kaptanıyla denizaltında cinsel birliktelik yaşadıkları ortaya çıktı. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.
14.10.2017 Dünya
Negredo: Beşiktaş'a geliyorum!
Negredo: Beşiktaş'a geliyorum! Beşiktaş Kulübü, İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun transferinde mutlu sona ulaştı.
3.08.2017 Beşiktaş
Londra'dan yangınla ilgili korkutan açıklama!
Londra'dan yangınla ilgili korkutan açıklama! İngiltere'de saatlerce alevlerin söndürülemediği 24 katlı binanın en üst katına ulaşıldı.
15.06.2017 Dünya
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu İngiltere'nin en radikal vaizlerinden biri olarak bilinen Anjem Choudary, IŞİD propagandası yapmak ve IŞİD'e destek çağrısında bulunmaktan suçlu bulundu.
17.06.2021 Dünya
İngiltere Adalet Bakanı Gove: Türkiye'ye vize serbestisi büyük risk olur
İngiltere Adalet Bakanı Gove: Türkiye'ye vize serbestisi büyük risk olur İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) çıkması yönünde kampanya yürüten Adalet Bakanı Michael Gove, Türk vatandaşlarına Schengen Bölgesi'nde vizesiz dolaşım serbestisi verilmesinin ciddi bir risk olacağını savundu...
9.06.2016 Dünya
Gökhan Gönül transferinde flaş gelişme
Gökhan Gönül transferinde flaş gelişme Şubat ayından bu yana Beşiktaş'la sözleşme imzalayacağı haberleri çıkan Gökhan Gönül, Siyah Beyazlılar'a her geçen gün daha çok yaklaşıyor. Son açıklama Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan geldi.
28.05.2016 Fenerbahçe
Whatsapp çöktü
Whatsapp çöktü Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp akşam saatlerinden itibaren çeşitli ülkelerde büyük bir kesintiye uğradı
20.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Cengiz Bozkurt kimdir?
Cengiz Bozkurt kimdir? Kanal D ekranının sevilen eğlence programı Beyaz Show'da bu hafta Cengiz Bozkurt konuk oluyor. Oynadığı diziler ve sinema filmleri ile gündemden düşmeyen Cengiz bozkurt hakkında tüm detayları sizin için derledik. Peki Cengiz Bozkurt kimdir? İşte detayları...
29.09.2021 Gündem
İngiltere basınından şok Türkiye tepkisi!
İngiltere basınından şok Türkiye tepkisi! Belçika bayrağı asarak terörü lanetleyen İngiliz hükümeti Ankara'ya karşı aynı hassasiyeti göstermediği için eleştirildi.
23.03.2016 Dünya
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi UEFA elçiliği yaptığı dönemde Infantino ile çalışan Ferguson, desteğinin İtalyan asıllı İsviçreli yöneticiye olacağını belirtti.
4.02.2016 Futbol
Fenerbahçe'de 3 'gol kralı'
Fenerbahçe'de 3 'gol kralı' Fenerbahçe'nin yeni sezonda forvet hattında görev yapacak 3 oyuncusu da kariyerlerinde gol krallığı sevinci yaşadı.
17.07.2015 Fenerbahçe
IŞİD'e katılan Almanların sayısı 650'ye çıktı
IŞİD'e katılan Almanların sayısı 650'ye çıktı Almanya Federal İçişleri Bakanı Thomas de Maizire, IŞİD’e katılmak üzere Almanya’dan Suriye ve Irak’a giden Almanların sayısının 650’ye çıktığını açıkladı...
6.03.2015 Dünya
Analiz yapmadan ayakkabı satmıyor!
Analiz yapmadan ayakkabı satmıyor! Ayakkabı uyum uzmanı sertifikası olan Başak Kurtoğlu, Shoe City Comfort’un Ayakkabı Danışmanlık Merkezleri’nde ayak-ayakkabı uyum kontrolü yaptıktan sonra model öneriyor.
10.11.2014 Ekonomi
iPhone şarjıyla ilgili müthiş iddia!
iPhone şarjıyla ilgili müthiş iddia! Apple, şarj olmadan haftalarca çalışabilen telefon, tablet ve laptop'lara öncülük edebilir...
17.07.2014 Bilim ve Teknoloji
Lanzini bitiyor
Lanzini bitiyor Transferde bir türlü olumlu sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar, Manuel Lanzini’yi bitiriyor
7.07.2014 Beşiktaş
Dünya Kupası'nda seks skandalı
Dünya Kupası'nda seks skandalı Dünya Kupası'na erken veda eden İngiltere Milli Takımı şimdi de skandallarla sarsılıyor.
22.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İngitere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingitere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.