İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği

Son dakika İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiltere profesyonel futbolcular birliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 ingiltere profesyonel futbolcular birliği haberi bulunmuştur. Tüm ingiltere profesyonel futbolcular birliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar Söyüncü, Premier Lig'in en iyi 11'ine seçildi
Çağlar Söyüncü, Premier Lig'in en iyi 11'ine seçildi Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, İngiltere Premier Lig'de sezonun en iyi ilk 11'ine seçildi.
8.09.2020 İngiltere
İngiltere'de yılın futbolcusu Van Dijk
İngiltere'de yılın futbolcusu Van Dijk Liverpool'un Hollandalı savunma oyuncusu Van Dijk, Sterling, Bernardo Silva, Agüero, Hazard ve Mane'yi geride bırakarak İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi.
29.04.2019 İngiltere
Yazarlar Birliği'ne göre de yılın en iyisi Salah
Yazarlar Birliği'ne göre de yılın en iyisi Salah Liverpool'un Mısırlı golcüsü Muhammed Salah, İngiltere'de Profesyonel Futbolcular Birliğinin ardından Futbol Yazarları Birliği tarafından da yılın futbolcusu seçildi.
1.05.2018 İngiltere
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği, Premier Lig'de 2017-2018 sezonunun en iyi 11'ini açıkladı
18.04.2018 İngiltere
İngiltere'de yılın futbolcusu Kante
İngiltere'de yılın futbolcusu Kante Kante, Chelsea formasıyla bu ödülü kazanan 3. futbolcu oldu. Tottenham'ın 21 yaşındaki oyuncusu Alli, art arda ikinci kez "Yılın genç futbolcusu" ödülüne layık görüldü
24.04.2017 İngiltere
İngiltere'de yılın futbolcusu kim olacak?
İngiltere'de yılın futbolcusu kim olacak? Everton'da forma giyen Romelu Lukaku ve Tottenham'da oynayan Harry Kane, İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'nin (PFA) verdiği yılın futbolcusu ve yılın genç oyuncusu ödülleri için aday gösterildi.
13.04.2017 İngiltere
Lukaku ve Kane'den çifte adaylık
Lukaku ve Kane'den çifte adaylık Premier Lig takımlarından Everton'da forma giyen Romelu Lukaku ve Tottenham'da oynayan Harry Kane, İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'nin (PFA) verdiği yılın futbolcusu ve yılın genç oyuncusu ödülleri için aday gösterildi.
13.04.2017 İngiltere
Premier Lig'in en iyi 11'i basına sızdırıldı
Premier Lig'in en iyi 11'i basına sızdırıldı İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliğinin pazar günü açıklaması beklenen yılın en iyi 11'i Twitter'dan yayımlandı
21.04.2016 İngiltere
Ödüllere Leicester damgası
Ödüllere Leicester damgası İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'nin (PFA) hazırladığı "yılın futbolcusu" aday listesine Leicester City damgasını vururken, listede Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil de yer aldı.
13.04.2016 İngiltere
Yılın oyuncusu Eden Hazard
Yılın oyuncusu Eden Hazard İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Belçikalı futbolcusu Eden Hazard, İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından "yılın oyuncusu" seçildi.
27.04.2015 Futbol
Premier Lig en iyisini seçiyor
Premier Lig en iyisini seçiyor İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği'nin verdiği İngiltere'de yılın futbolcusu ödülü adayları açıklandı.
17.04.2015 Futbol
Adaylar açıklandı
Adaylar açıklandı İngiltere'de yılın futbolcusu ödülünün adayları açıklandı.
18.04.2014 Futbol
Zinade'dan Tottenham'a mesaj!
Zinade'dan Tottenham'a mesaj! İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'in sportif direktörü Zinedine Zidane, transfer etmek istedikleri kanat oyuncusu Gareth Bale'in kulübü Tottenham'ın, Galli oyuncunun, Real Madrid ile görüşmesine izin vermesi gerektiğini söyledi.
31.07.2013 Futbol
Giggs yılın futbolcusu!
Giggs yılın futbolcusu! Manchester United'ın Galli emektar futbolcusu Ryan Giggs, İngiltere'de ''Yılın Futbolcusu'' seçildi.
27.04.2009 Futbol
Carlos  Zico'yu  geçti
Carlos Zico'yu geçti İngilizler’in ilk 3 sıraya Brezilyalı Pele, Ronaldo ve Romario’yu aldığı listeye 2 de F.Bahçeli girdi
29.11.2007 Futbol
Manchester ambargosu
Manchester ambargosu Ada’da Profesyonel Futbolcular Birliği, Ferguson’u özel ödüle layık görürken 8 öğrencisini ‘yılın takımı’na aldı, Ronaldo’yu da “En iyi genç oyuncu” seçti
23.04.2007 Futbol
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar'
Avrupa Ligi'ne sert tepki! 'Zenginler zenginleşsin diğerleri ölsün diyorlar' Manchester United'ın efsane futbolcularından Rio Ferdinand, Alex Ferguson, Gary Neville gibi isimler Avrupa Süper Ligi oluşumuna sert tepki gösterdiler.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu
Avrupa'da futbola tarihi darbe! 12 kulüp kendi ligini kurdu Avrupa'nın en büyük 12 kulübünün UEFA'ya resti bomba etkisi yarattı. Futbolda yaşanan kriz sonrası Avrupa Süper Ligi kuruldu.
19.04.2021 Şampiyonlar Ligi
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası
Menajerlerden futbolculara Banker Bilo numarası Başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesi gerçek oldu. 3 genç İngiliz oyuncu Çaykur Rizespor'a transfer olma vaadi ile dolandırıldı. İşte detaylar...
22.10.2020 Futbol
Oyuncular ‘hayır’ deyince fatura personele kesildi
Oyuncular ‘hayır’ deyince fatura personele kesildi Ekonomik açıdan dünyanın en güçlü ligine sahip İngiltere’de Tottenham, Bournemouth, Newcastle Unided ve Norwich’in ardından Liverpool da bazı çalışanlarını ücretsiz izne gönderdi.
6.04.2020 Futbol
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu
Premier Lig'de yılın 11'i belli oldu Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA), İngiltere Premier Lig'de yılın en iyi 11'ini duyurdu.
25.04.2019 İngiltere
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum"
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum" Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Hikmet Karaman, Süper Lig'de yaşanan şampiyonluk yarışından, Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör arayışına, Beşiktaş'ın yaşlanan kadrosundan, Medipol Başakşehir'in şampiyonluk iddiasına kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2018 Futbol
Yılın futbolcusu Luka Modric
Yılın futbolcusu Luka Modric FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü, Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric kazandı.
24.09.2018 Futbol
Fikret Orman'dan transfer açıklaması!
Fikret Orman'dan transfer açıklaması! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı.
30.10.2017 Beşiktaş
Yılın 11'i adayları belli oldu
Yılın 11'i adayları belli oldu 55 kişilik aday listesinde, geçen sezon Real Madrid'de forma giyen Beşiktaş'ın Portekizli savunma oyuncusu Pepe de yer aldı
20.09.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiltere profesyonel futbolcular birliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.