İngiltere Parlamentosu

İngiltere Parlamentosu

Son dakika İngiltere Parlamentosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiltere Parlamentosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiltere Parlamentosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiltere Parlamentosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiltere parlamentosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 ingiltere parlamentosu haberi bulunmuştur. Tüm ingiltere parlamentosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı!
Kraliçe Elizabeth için yapılan saygı duruşunda çanlar çalmayınca soruşturma başlatıldı! Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in onuruna ülke genelinde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığı sırada tarihi saat kulesi Big Ben’in çanlarının çalmaması nedeniyle acil olarak soruşturma başlatıldı.
18.09.2022 Dünya
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk!
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, her yıl katıldığı İngiltere Parlamentosu'nun resmi açılış törenine 59 yıl sonra ilk kez katılamayacak.
9.05.2022 Dünya
Boris Johnson'a şok! Daha ilk günden istifa etti
Boris Johnson'a şok! Daha ilk günden istifa etti İngiltere'de seçim kampanyası başlarken, bir tecavüz davasını sabote ettiği öne sürülen yardımcısı hakkında yalan söylemekle suçlanan Galler Bakanı istifa etti.
6.11.2019 Dünya
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi
İngiltere Parlamentosu Brexit oylamasını erteledi İngiltere Başbakan Boris Johnson'ın, Avrupa Birliği (AB) ile vardığı yeni Brexit anlaşmasının oylaması ertelendi. Parlamento, yeni Brexit anlaşmasının oylamasının gerekli tüm yasal düzenlemeler kabul edilene dek ertelenmesini içeren bir değişiklik önergesini kabul etti.
19.10.2019 Dünya
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk
İngiltere'de 37 yıl sonra bir ilk İngiltere Parlamentosu, 37 yıl sonra ilk kez cumartesi günü toplandı. Parlamento'nun gündeminde, Başbakan Boris Johnson'ın Avrupa Birliği'yle (AB) vardığı Brexit Anlaşması var.
19.10.2019 Dünya
Avrupa'yı sarsan karar! Üçüncü kez reddedildi!
Avrupa'yı sarsan karar! Üçüncü kez reddedildi! İngiltere Parlamentosu Brexit anlaşmasını üçüncü kez reddetti.
29.03.2019 Dünya
Brexit anlaşması bugün İngiltere Parlamentosu'nda 3. kez oylanacak
Brexit anlaşması bugün İngiltere Parlamentosu'nda 3. kez oylanacak İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasını (Brexit) düzenleyen anlaşma bugün parlamentoda üçüncü kez oylanacak.
29.03.2019 Dünya
Son dakika... İngiltere karıştı! Üçüncü kez...
Son dakika... İngiltere karıştı! Üçüncü kez... İngiltere parlamentosu 29 Mart Cuma günü Başbakan Theresa May'in Brexit anlaşmasını üçüncü defa oylayacak.
28.03.2019 Dünya
Ve bir kez daha reddedildi
Ve bir kez daha reddedildi İngiltere parlamentosu, Brexit için ikinci kez referandum yapılması önerisini reddetti. İngiltere parlamentosu, şimdi Brexit'in ertelenmesi önerisini oylayacak.
14.03.2019 Dünya
İngiltere Parlamentosundan çok sert Facebook raporu!
İngiltere Parlamentosundan çok sert Facebook raporu! İngiltere Parlamentosunda Facebook ile ilgili hazırlanan rapor, sosyal medya devinin kendini düzenlemelerinde güvenilir olmayacağı; bu nedenle kapsamlı yeni bir yasaya tabi olmasını talep edecek.
18.02.2019 Dünya
İngiltere'de belirsizlik! Neler olacak?
İngiltere'de belirsizlik! Neler olacak? İngiltere Parlamentosu'nda, aylardır merakla beklenen Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma sürecine (Brexit) ilişkin anlaşmayla ilgili oylama bugün yapılacak. Mevcut şartlarda milletvekillerinin AB ile varılan anlaşmaya onay vermesi çok zor görülüyor. Bu durumda İngiltere'yi belirsiz bir dönem bekliyor. Bazı hükümet yetkilileri bile oylamayı kaybedeceklerini şimdiden kabul ediyor.
15.01.2019 Dünya
Guardian: AB, Brexit süresini uzatmaya hazır
Guardian: AB, Brexit süresini uzatmaya hazır Guardian, yarın İngiltere Parlamentosu'nda yapılacak kritik Brexit oylaması öncesi yer verdiği özel haberinde, AB'nin İngiltere'nin AB'den çıkışı için verilen süreyi uzatmaya hazır olduğunu duyurdu.
14.01.2019 Dünya
'Brexit anlaşması olmadan AB’den çıkabiliriz'
'Brexit anlaşması olmadan AB’den çıkabiliriz' İngiltere Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox, İngiltere’nin yaşadığı Brexit kaosunun, ülkeye verdiği zarara vurgu yaparak, Brexit’in ülkeyi belirsizlik içinde bırakacağı korkusu yaşadığını söyledi.
11.12.2018 Dünya
Son dakika... Parlamento binasında kaos! İngiliz polisi...
Son dakika... Parlamento binasında kaos! İngiliz polisi... Westminster'daki İngiltere Parlamentosu'nun girişinde bir adam gözaltına alındı.
11.12.2018 Dünya
İngiltere'de Brexit oylaması ertelendi
İngiltere'de Brexit oylaması ertelendi İngiltere Başbakanı Theresa May, yarın parlamentoda düzenlenmesi planlanan Brexit oylamasını erteleneceğini açıkladı.
10.12.2018 Dünya
İngiltere'de yeni isimler belli oldu
İngiltere'de yeni isimler belli oldu İngiltere'de Başbakan Theresa May'in Avrupa Birliği ile vardığı Brexit anlaşma taslağını beğenmeyerek istifa eden bakanların yerine geçecek isimler belirlendi.
17.11.2018 Dünya
Terör Londra’ya geri döndü
Terör Londra’ya geri döndü İngiltere’nin başkenti Londra’da kullandığı otomobili parlamento binasının önündeki kaldırımda yürüyen yayaların ve bisiklet sürücülerinin üzerine süren bir kişi polis tarafından yakalandı
14.08.2018 Dünya
İngiltere Başbakanı May'den açıklama: İzin veremeyiz
İngiltere Başbakanı May'den açıklama: İzin veremeyiz İngiltere Başbakanı Theresa May, Suriye operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kimyasal silah kullanımının normalleştirilmesine izin veremeyiz” dedi.
16.04.2018 Dünya
Facebook sizi dinliyor!
Facebook sizi dinliyor! Kullanıcılarının kişisel verilerini sattığı ortaya çıkan Facebook’un, cep telefonlarındaki aplikasyon aracılığıyla üyelerini 24 saat dinlediği iddia edildi. Zuckerberg ABD Kongresi’nde ifade verecek
28.03.2018 Dünya
Zuckerberg, İngiltere'de ifadeye çağrıldı
Zuckerberg, İngiltere'de ifadeye çağrıldı İngiltere Parlamentosu'nun Dijital, Kültür, Medya ve Spor (DCMS) Komisyonu, sosyal medya platformu Facebook'taki kişisel verilerin usulsüz kullanımına ilişkin iddialarla ilgili ifade vermek üzere Facebook'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg'i oturuma katılmaya çağırdı.
20.03.2018 Dünya
İngiltere Dünya Kupası'ndan çekilebilir
İngiltere Dünya Kupası'ndan çekilebilir İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Wiltshire bölgesinde zehirlenerek hastaneye kaldırılan çifte ajan Sergei Skripal'in zehirlenmesinde Rusya'nın parmağı olduğunun kanıtlanması durumunda İngiltere'nin Dünya Kupası'ndan çekileceğini söyledi.
6.03.2018 Arşiv
Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine 'beyaz toz' bulunan zarf gönderildi
Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine 'beyaz toz' bulunan zarf gönderildi Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliğine, içinde beyaz toz bulunan bir zarf gönderildi. İlk belirlemelere göre zarfın içinde zararlı bir maddeye rastlanmadığı kaydedildi.
20.02.2018 Gündem
Brezilya almazsa Ocean’a talibiz
Brezilya almazsa Ocean’a talibiz İngiltere Parlamentosu milletvekili Tobias Elwood, sitesinde Türkiye’nin HMS Ocean isimli LPD türü helikopter gemisine talip olduğunu açıkladı
29.09.2021 Gündem
İngiltere parlamentosu boşaltıldı!
İngiltere parlamentosu boşaltıldı! Sky News'in haberine göre yangın alarmlarının çaldığı İngiltere parlamentosu tahliye edildi.
10.07.2017 Dünya
AB bayrağı giymiş gibi
AB bayrağı giymiş gibi İngiltere Parlamentosu’nun resmi açılışını gerçekleştiren Kraliçe Elizabeth, AB bayrağını andıran mavi renkli bir kıyafet tercih etti. İngiliz basını, Kraliçe’nin bu tutumuyla AB’den ayrılığa sıcak bakmadığı yorumunu yaptı
21.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Parlamentosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiltere parlamentosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.