İnfluencer

İnfluencer

Son dakika influencer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan influencer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını influencer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnfluencer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan influencer gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 influencer haberi bulunmuştur. Tüm influencer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada
Bakanlık incelemeye aldı! Vergi müfettişleri influencerlar için sahada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek talimat verdi, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na bağlı müfettişler sahaya indi. Harcamaları kazançlarıyla uyumlu olmayanlar radara girdi. Bu kez ‘web kazıma’ gibi yenilikçi yöntemlerle daha derin incelemeler yapıldı. Analizler sonucunda radara takılan 30 bin influencer yakın takibe alındı.
5.04.2024 Ekonomi
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır?
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır? Takipçilerin ya da müşterilerin iletişim ya da içerik oluşturma aşamalarında ödeme yapmasını kolaylaştıran bir platform olarak bilinmektedir. Bu platformu genellikle influencer kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Burada bulunan içerik oluşturucular kullanıcılar için ayrıcalık hazırlayarak katman oluşturulmasını sağlamaktadır.
1.02.2024 Gündem
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak
Sosyal medya fenomenleri yeni dönem! Bakanlık şart getirdi, artık herkes yapamayacak Sosyal medya fenomenleri için harekete geçildi. Ticaret Bakanlığı, 5. Reklam Konseyi’nin ana gündem maddeleri arasına sosyal medya fenomenlerini de aldı. Bakanlık kritik toplantı sonrası influencerlar için şart getirdi.
27.01.2024 Ekonomi
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül MMA Türkiye tarafından bu yıl 9.’cusu düzenlenen, Smarties Awards Türkiye ’23 Ödül Töreni reklam ajansları, medya ajansları ve marka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
12.12.2023 Vitrin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli
Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı: Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla birlikte bu ülkenin Google'dan her yıl 74 milyon dolar telif ödemesi alacağı açıklandı. ‘Dijital Telif Yasası’nın Türkiye’de henüz hayata geçmeyen ‘Dijital Telif Yasası’nın önemini Doç. Dr. Mustafa Bostancı tüm detaylarıyla anlattı.
2.12.2023 Gündem
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü!
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü! Influencer marketing ajansı Boomads, pazarlama dünyasının önemli ödül törenlerinden FELİS'ten büyük bir başarı kazanarak döndü.
23.11.2023 Vitrin
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi!
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi bahanesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasını hareketlendirdi. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında 100 milyon TL'yi aşan bir bütçe topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde ciddi suçlamalar gündemde yer etti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Kıvanç Talu kimdir? Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir, Kıvanç Talu eşi Beril Talu yurt dışına mı kaçtı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.10.2023 Televizyon
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu!
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi gerekçesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya yöneltilen ciddi suçlamalar, 100 milyon TL'yi aşan bir bütçeyi topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde. Bu gelişmelerin ardından Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.10.2023 Gündem
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül Global ve lokal pek çok markanın influencer marketing stratejilerini belirleyen ve çözüm ortağı olan Boomads bu sene Effie Awards’tan tam 3 ödülle döndü.
27.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha Elidor x Boyner iş birliğiyle Metaverse’de Elidor Evreni’nde gerçekleştirilen lansmanın Brandverse PR ana bölümünde Influencer ve Kanaat Önderi İş Birliği kategorisinde Gümüş ödül kazandı.
23.06.2023 Vitrin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Hande Erçel'i üzen veda!
Hande Erçel'i üzen veda! Hande Erçel'in dedesi Metin Erçel (82), tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Vefat haberiyle sarsılan ünlü oyuncu, Balıkesir Bandırma'da dedesinin cenazesine katıldı.
26.04.2023 Magazin
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti Annesi Aylin Erçel'i 2019 yılında kanser nedeniyle kaybeden oyuncu Hande Erçel, büyük bir acı daha yaşadı. Ünlü oyuncunun dedesi Emekli Hava Astsubayı Metin Erçel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Erçel, dedesinin cenaze törenine katılmak üzere Bandırma'ya gitti.
25.04.2023 Magazin
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı Türkiye 2022 yılı Medya ve Reklam Yatırımları Raporu’na göre toplam yatırımlar rekor düzeyde artarak 63,89 milyar TL’ye ulaştı. Medya yatırımları 52 milyar 92 milyon TL’ye, reklam yatırımları ise 10 milyar 97 milyon TL’ye yükseldi.
11.04.2023 Ekonomi
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli? Survivor Alper kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Yeni konseptiyle TV 8 ekranlarına gelecek olan Survivor’ın kadrosunda Alper Rende de yarışmacı olarak yer alıyor. Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi ise merak ediliyor. İşte, Survivor'un yarışmacısı Alper Rende hakkında merak edilenler...
26.03.2023 Televizyon
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Survivor Tunga elendi mi? 2023 Survivor Tunga Sayan nereli, kaç yaşında?
Survivor Tunga elendi mi? 2023 Survivor Tunga Sayan nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 kadrosunda yer alan Tunga Sayan hakkında araştırmalar devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan ve iddialı sözleriyle dikkat çeken Survivor Tunga, Ünlüler, gönüllüler ve ınfluencer şeklinde 3'e ayrılan yarışmacılar kendi ekiplerinde mücadele atmaya başladı. Peki Survivor Tunga kimdir, kaç yaşında? Survivor Tunga ne iş yapıyor?
23.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İnfluencer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki influencer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.