Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor?
Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor? Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan 'İnci Taneleri', perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Geçen hafta yayınlanan bölümde Yılmaz Erdoğan’a ait olan “Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz.” Sözünün ekranlara yansımasının ardından kurandere kelimesinin anlamı merak konusu oldu. Peki, Kurandere ne demek, ne anlama geliyor? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne demek?
22.02.2024 Gündem
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi?
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi? İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı. Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Uzun zamandır Dilber karakteriyle gündeme gelen İnci Taneleri hikayesinin gerçek olup olmadığı da merak konusu olmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı İnci Taneleri dizisinin sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
25.01.2024 Magazin
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda?
İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Tanesi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda? İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisi, izleyiciler arasında merak konusu oldu. İnsanların hayatını pamuk ipliğiyle birbirine bağlayan duygusal ve etkileyici bir hikayeyi konu olan dizide, cezaevinden çıkan Azem Yücel karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan, uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapıyor. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak?
20.11.2023 Gündem