Vladimir Putin Kızıl Meydan'da konuştu: Rusya daha güçlü hale geldi
Vladimir Putin Kızıl Meydan'da konuştu: Rusya daha güçlü hale geldi Rusya'nın Ukrayna'daki Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya bölgelerini Rusya topraklarına katmasının ardından düzenlenen kutlamalarda konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Rusya daha güçlü hale geldi" dedi.
30.09.2022 Dünya
Stoltenberg: NATO müttefikleri bu toprakların hiçbirini Rusya'nın bir parçası olarak tanımıyor
Stoltenberg: NATO müttefikleri bu toprakların hiçbirini Rusya'nın bir parçası olarak tanımıyor Rusya'nın Ukrayna'daki 4 bölgeyi kendi topraklarına katmasına ilişkin NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "NATO müttefikleri bu toprakların hiçbirini Rusya'nın bir parçası olarak tanımıyor ve tanımayacak" dedi.
30.09.2022 Dünya
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı İngiltere, Rusya Büyükelçisi Andrey Kelin'i, Rusya'nın Ukrayna topraklarını yasadışı ilhakını protesto etmek amacıyla Dışişleri Bakanlığına çağrılması talimatını verdi.
30.09.2022 Dünya
Putin'in ilhak kararına dünyadan tepki yağıyor! Yeni yaptırımlar peş peşe açıklandı...
Putin'in ilhak kararına dünyadan tepki yağıyor! Yeni yaptırımlar peş peşe açıklandı... Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki 4 bölgeyi ilhak etmesi sonrası Avrupa Birliği, '4 bölgenin Rusya'nın parçası olduğunu katiyen kabul etmiyoruz' açıklaması yayınladı. AB'nin bu açıklamasından kısa bir süre sonra ABD ve İngiltere de peş peşe açıklamalar yaptı ve Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım daha açıkladı. ABD Başkanı Biden uluslararası kamuoyunu Rusya'nın 4 bölgeyi ilhak etme kararını kınamaya davet etti.
30.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri