İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı!
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı! 'Survivor 2021’de şampiyon olan İsmail Balaban yarışma bittikten sonra gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Balaban, İlayda Şeker ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında nişanlanan ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanırken, takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
18.11.2022 Magazin
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'la evlilik sinyali! 'Sizce neden Antalya'da yaşıyorum?'
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'la evlilik sinyali! 'Sizce neden Antalya'da yaşıyorum?' 'Survivor 2021' şampiyonu İsmail Balaban ile aynı yarışmada mücadele eden İlayda Şeker'in aşkı tam gaz devam ediyor. Her fırsatta sevgilisinin memleketi Antalya Elmalı'ya giden Survivor İlayda, Instagram'da takipçileriyle gerçekleştirdiği soru-cevap etkinliğinde evlilik sinyali verdi.
20.11.2021 Magazin