Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alıyor! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
17.08.2022 Personel Alımı
TOKİ ihaleleri! 20 ilde 204 iş yeri açık arttırma ile satılacak!
TOKİ ihaleleri! 20 ilde 204 iş yeri açık arttırma ile satılacak! TOKİ 204 iş yerini vadeli olarak açık arttırma ile satışa sundu. Trabzon, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunan iş yerleri ihale ile satılacak. Peki, TOKİ ihale başvurusu nasıl yapılır? TOKİ açık arttırma ile satış için başvuru şartları ne? TOKİ iş yeri açık arttırma tarihi ne zaman? İşte detaylar…
16.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu! 97 personel alınacak. Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, mühendis kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
15.08.2022 Personel Alımı
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek!
Bakanlık 6 ilde 130 sözleşmeli personel alacak! Kentsel dönüşüm müdürlüklerinde istihdam edilecek! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Bakanlık, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında görevlendirilmek üzere başta mühendis olmak üzere çok sayıda personel alacak. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları!
14.08.2022 Personel Alımı