İkinci El Araba Zam

İkinci El Araba Zam

Son dakika ikinci el araba zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci el araba zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci el araba zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Araba Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el araba zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 ikinci el araba zam haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el araba zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti
Araba fiyatlarında flaş gelişme! Togg büyük etki yarattı, fiyatlar uçuşa geçti Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. İkinci el araba ve sıfır araba fiyatlarında flaş gelişme yaşandı. Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları uçuşa geçti. Araba almak isteyen vatandaşlar fiyatlar karışışında şaşkınlığını gizleyemedi. Sıfır araç tedarikindeki zorluklar, vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? Bayram öncesi hareketliliğin yaşandığı ikinci el pazarında, büyük zam oranları dikkat çekiyor. Öte yandan İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
1.04.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Büyük zam geldi
İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Büyük zam geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatları uçuşa geçti. Araba almak isteyen vatandaşlar fiyatlar karışışında şaşkınlığını gizleyemedi. Sıfır araç tedarikindeki zorluklar, vatandaşları ikinci el otomobile yönlendirdi. Peki ikinci el otomobil piyasasında son durum ne? Bayram öncesi hareketliliğin yaşandığı ikinci el pazarında, büyük zam oranları dikkat çekiyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.03.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25...
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatları uçuşa geçiyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş zam! Araba almak isteyen milyonlarca vatandaş zam haberiyle birlikte dumura uğradı. Sektör temsilcileri ise araba fiyatlarına gelecek zam oranıyla peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! 25 yıldır görülmemiş zam! Fren patladı
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! 25 yıldır görülmemiş zam! Fren patladı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 25 yıldır böyle zam görülmedi. Fiyatlar uçuşa geçti. Sıfır araçlarda çip krizi nedeni ile yaşanan üretim aksamaları devam ediyor. Birçok firma dönemsel olarak üretimi durdurduğunu açıklıyor. Sıfır araçlarda yaşanan kriz ikinci el arabalara da fiyat artışı olarak yansıdı. 2. el araba fiyatlarının her geçen gün artması nedeni ile kar yapmak isteyen araç sahipleri arabalarını satışa çıkarıyor. Araba artık yatırım aracı olarak görülüyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
9.12.2021 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Fiyatlara zam geliyor, yüzde...
Sıfır ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Fiyatlara zam geliyor, yüzde... Sıfır veya ikinci el otomobil fiyatlarına zam geliyor. Araba alacaklar için kötü haber... Araba almak isteyen vatandaşlar önümüzdeki dönemde sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının nasıl olacağını merak ediyordu. Açıklama yapıldı. Otomobil fiyatlarına yüzde 12'ye kadar zam gelmesi bekleniyor. Çip krizi otomobil piyasasını olumsuz etkiledi. Üretimler de satışlar da bu krizden etkilenmiş durumda. Peki son dönemdeki çip krizinin otomotivdeki üretime etkisi ne kadar sürecek? Sıfır otomobil piyasasında yaşanan stok sıkıntısı devam edecek mi? Yapılan ÖTV düzenlemesi sonrası satışlar arttı mı? İşte yanıtları
24.09.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarına zam!
İkinci el araba fiyatlarına zam! İkinci el arabaya zam! Araba fiyatları değişti. En çok fiyat artışı o modelde gerçekleşti. Mayıs ayında ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında bir önceki aya göre ortalama yüzde 1,1 puanlık fiyat artışı gözlendi. İkinci el pazarında en çok satışı gerçekleşen ilk 28 markanın 200 modeline ait 1.200 varyantın 15 farklı model yılındaki 56 bin 755 ilanının fiyat değişimleri incelenerek yapılan analize göre, ilk 5 ayda en çok fiyat artışı yüzde 1,6 puanla C-SUV segmentinde gerçekleşti.
11.06.2021 Ekonomi
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
İkinci el araba alacaklara bayram sonrası için fiyat uyarısı! Zam gelecek
İkinci el araba alacaklara bayram sonrası için fiyat uyarısı! Zam gelecek Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba piyasasına dair dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Mart ayında otomobil satışlarına önemli artışlar gerçekleşti. Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor
MEB harekete geçti! Öğretmenlere prim düzenlemesi geliyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Öğretmenlere SGK prim düzenlemesi geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bakanlar Kurulu nezdinde gündeme getirdim. Bunlarla ilgili de çalışmalarımızı yürütüyoruz, inşallah çözeceğiz" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
31.10.2023 Çalışan Hakları
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
Adana’da kuzenler arasında alacak-verecek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden kuzenlerinin evini basan 2 kardeş, pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşlerden biri ölürken, diğeri yaralandı.
23.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, 9 milyon yolcu taşıdı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, 9 milyon yolcu taşıdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının 1 yılda yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet verdiğini duyurdu.
3.10.2023 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor Araba alacaklar için güzel haber geldi. Tercihini ikinci el araçtan yana kullananlar kazançlı çıkıyor. 2. el arabada indirim trendi başladı. Bakan Bolat indirim ile ilgili detayları paylaştı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Otomotiv piyasasında 2’nci el fiyatlarında yüzde 10-15 düşüşler var. 1'inci elde artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı, 'araç yok' kelimesi artık gündemden büyük ölçekte düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir süreci yaşıyoruz" dedi.
27.09.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri başladı! Bakan Göktaş rakamları açıkladı
Destek ödemeleri başladı! Bakan Göktaş rakamları açıkladı Bakan Mahinur Özdemir Göktaş: “SED Hizmetinden Yararlanan Çocuklarımız İçin Ailelerin Hesaplarına Ağustos 2023 Ödemesi Olarak Toplam 575 Milyon TL Yatırdık”
16.08.2023 Ekonomi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi
Tesla'dan yeni karar! Fiyat aşağı çekildi Tesla, Çin'de Model Y'nin satış fiyatını bazı versiyonlar için indirme kararı aldı.
14.08.2023 Otomobil
Japonya'da şirketler 70 yaşındaki çalışanları işe alıyor
Japonya'da şirketler 70 yaşındaki çalışanları işe alıyor Japonya'da işgücü açığını kapatmak için şirketler yaşlı insanlara yöneldi. Nikkei Gazetesi'nde yer alan habere göre, Japon şirketler işlerini daha rekabetçi hale getirmek için yaşlı çalışanları istihdam etmeye başladı. Kalifiye olmalarından dolayı şirketler yaşlı çalışanlara daha çok güveniyor.
14.08.2023 Dünya
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam için tarih verildi, uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam için tarih verildi, uzmanlardan 'beklemeyin' uyarısı geldi İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ticaret Bakanlığı’nın aldığı önlemlerin üzerinden bir ay geçerken ikinci el araç satışları sert frenledi. Önlemler işe yaradı, ‘al-satçı’ olarak bilinen yatırımcıların yerini gerçek müşteriler almaya başladı. Ancak fiyatlarda gerileme yok. Tersine alıcı da satıcı da beklemeye geçince talep şişmeye başladı. Uzmanlar ise ertelenen talebin ortaya çıkması ile eylül ayından sonra fiyatların artabileceği konusunda uyarıyor.
14.08.2023 Ekonomi
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek
Eğlenmek için DNA testi yapan adam şok geçirdi! Hayatını karartan gerçek Arkadaşları ile beraber eğlenmek için DNA testi yapan adam sonuçları görmesi ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
11.08.2023 Yaşam
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile Gayrettepe-îstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.
7.07.2023 Ekonomi
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir'
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir' Köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, yaşadığı zor günleri anlattı. Kötü bir rüyada gibi olduğunu söyleyen Berzeg, “Sanki gerçekdışı bir olay ve bir film senaryosunun içindeki oyuncu gibiyim” dedi.
6.07.2023 Yaşam
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak
Araba satın almak için son fırsat! Fiyatlarda hareketlilik başlayacak Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Yaz dönemi ve Kurban Bayramı öncesi araç fiyatlarında son durum hakkında bilgi veren İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araba alacaklara kritik uyarılarda bulundu.
13.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Araba Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el araba zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.