İkinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar uçtu ve...
İkinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar uçtu ve... Sıfır araçlarda çip krizi nedeni ile yaşanan üretim aksamaları devam ediyor. Birçok firma dönemsel olarak üretimi durdurduğunu açıklıyor. Sıfır araçlarda yaşanan kriz ikinci el arabalara da fiyat artışı olarak yansıdı. 2. el araba fiyatlarının her geçen gün artması nedeni ile kar yapmak isteyen araç sahipleri arabalarını satışa çıkarıyor. Araba artık yatırım aracı olarak görülüyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Aydın Erkoç, vergi yükü de olmayan ‘ayakta al sat’ yöntemine dikkat çekerek, bu kayıt dışılık yüzünden fiyatların uçtuğunu söyledi.
6.12.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sıfır araçlarda çip krizinin 2. el araba fiyatlarına etkisi ve 2. el araba piyasasında son durum!
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sıfır araçlarda çip krizinin 2. el araba fiyatlarına etkisi ve 2. el araba piyasasında son durum! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), çip krizi nedeniyle otomotiv sektöründeki toparlanmanın yavaş olacağını söyledi. Öte yandan Ağustos ayında gelen ÖTV düzenlemesi nedeniyle yüksek olan fiyatlar bazı modellerde düşse de artan dolar kuru nedeniyle fiyatlar yeniden yükselişe geçti. Peki, İkinci el araba fiyatları düşecek mi? 2. el araba piyasası ne zaman düşer? 2. el araba piyasası son durum…
20.10.2021 Gündem
İkinci el araba fiyatlarına zam! Belli oldu, yüzde...
İkinci el araba fiyatlarına zam! Belli oldu, yüzde... Araba almayı planlayan yüz binlerce kişi fiyat avantajı nedeni ile ikinci el arabalara yöneliyor. 2.el araba alacak kişiler ise fiyatlardaki son durumu merak ediyor. Bahar aylarının gelmesi ile ikinci el piyasası hareketlendi. Talep artışı fiyatlara da yansıdı. İkinci el araç fiyatları yüzde 0,4 arttı. Peki ikinci el araba fiyatlarındaki artış sürecek mi? 2. el araba almak için doğru zaman mı?
13.04.2021 Otomobil
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Belli oldu, zam oranı ve tarihi...
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Belli oldu, zam oranı ve tarihi... Araba alacak milyonlarca kişi İkinci el araba fiyatları ile ilgili araştırma yapıyor. Bir süre düşüş eğiliminde seyreden İkinci el araba fiyatları yükselişe geçti. İkinci el araba fiyatları ile ilgili son durum ne? İkinci el araç fiyatlarındaki yükselme devam edecek mi? İkinci el araba almak için doğru zaman mı? Geçen yıl pandemi nedeniyle fiyatların artış gösterdiği ikinci el otomobil piyasasında, düşüş yaşandı. Baharla birlikte tatil planlarının ikinci el piyasasını hareketlendireceğini ve fiyatlara zam geleceğini belirten Garaj Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Önümüzdeki ay itibariyle ikinci elde yüzde 5 ila 10 arası zam yapılabilir” dedi.
28.03.2021 Otomobil