İhvan

İhvan

Son dakika ihvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 ihvan haberi bulunmuştur. Tüm ihvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı Yemen'de Aden Valisi Ahmed Hamid Lemles'in konvoyuna düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
10.10.2021 Dünya
Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu
Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin üzerine düşecek hiçbir gölgeyi kabul etmiyoruz. Emperyal güçlerin bakışını, gölge düşürmesini asla kabul etmiyoruz." dedi.
27.04.2021 Siyaset
Türkiye-Mısır yakınlaştı! İhvan'dan açıklama geldi
Türkiye-Mısır yakınlaştı! İhvan'dan açıklama geldi Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkan Vekili İbrahim Munir, Mısır yönetimiyle 2013 yılından bu yana yaşadıkları krizin çözümünde Türkiye'nin ara buluculuğuna karşı olmadıkları mesajını verdi.
21.03.2021 Dünya
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Valiler, kaymakamlar siyasetle uğraşmaz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Valiler, kaymakamlar siyasetle uğraşmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'militan' tartışmalarına ilişkin, "Bizim burada kast ettiğimiz, devletin tarafsızlığıdır; vatandaşlarına karşı tarafsızlığıdır. Valiler, kaymakamlar siyasetle uğraşmazlar. Onlar tarafsızdırlar" dedi.
28.01.2021 Siyaset
Birleşik Arap Emirlikleri'ndan flaş Türkiye açıklaması
Birleşik Arap Emirlikleri'ndan flaş Türkiye açıklaması Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Türkiye ilişkilerinin, karşılıklı olarak egemenliğe saygı çerçevesinde normalleşmesini istediğini söyledi.
10.01.2021 Dünya
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok...
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok... İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
İhvan'dan "Ayasofya" açıklaması: "Tarihi bir adım"
İhvan'dan "Ayasofya" açıklaması: "Tarihi bir adım" Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması kararını, "tarihi bir adım" olarak niteledi.
12.07.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Libya açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Libya açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki bombalı saldırıya ilişkin, "Orası önemli ve dost bir ülke. Çeşitli terör örgütlerinin saldırıları altında. Yine yalnız bırakılmayacak." dedi.
28.12.2019 Gündem
Suudilerle masaya oturan Katar'dan Türkiye resti
Suudilerle masaya oturan Katar'dan Türkiye resti Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Körfez'de Katar'a yönelik ambargo sırasında kapılarını Doha'ya açan ülkelere minnettar kalacaklarını ve bu ülkelere sırtlarını dönmeyeceklerini belirtti.
17.12.2019 Dünya
Abdullah Mursi'nin cenazesi de gece defnedildi
Abdullah Mursi'nin cenazesi de gece defnedildi Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah Mursi'nin cenazesi, yalnızca ailesi, amcaları ve birkaç yakın arkadaşının katılmasına izin verilen törenle babasının mezarının yakınında bulunan mezarlığa defnedildi.
6.09.2019 Dünya
Ömer Çelik: CHP FETÖ'yü neden eleştirmiyor, örtbas mı ediliyor?
Ömer Çelik: CHP FETÖ'yü neden eleştirmiyor, örtbas mı ediliyor? AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında dile getirdiği "FETÖ borsası" ifadesine ilişkin, "FETÖ borsasından bahsediyor bugün. Bir yerde bir 'FETÖ borsası' varsa açık ve net bir şekilde ortaya konulsun, hep beraber üstüne gidelim. Ama başka bir şeye giderek, 'FETÖ'yü örtbas etme borsası' gibi bir tutum ortaya çıkıyor" dedi.
16.07.2019 Siyaset
Mısır'da 8 muhalife gözaltı
Mısır'da 8 muhalife gözaltı Mısır güvenlik güçleri 4'ü solcu akımlara, 2'si Müslüman Kardeşler Teşkilatı'na mensup 8 kişiyi gözaltına aldı.
25.06.2019 Dünya
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler
Mursi'nin mezarını sadece İsrail kanalının görüntülemesine izin verdiler Mısır'daki Sisi yönetimi, ülkenin demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin defnedildiği mezarlıktan sadece İsrail Kamu Yayın Kurulu (KAN) muhabiri Roi Kais'in görüntü almasına izin verdi.
21.06.2019 Dünya
Mursi'nin cenazesine ailesi dışında katılıma izin verilmedi
Mursi'nin cenazesine ailesi dışında katılıma izin verilmedi Başkent Kahire'nin doğusunda Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) mürşitlerinin defnedildiği kabristanlıkta toprağa verilen Mursi'nin cenazesine ailesi ve avukatından başka kimsenin katılmasına izin verilmedi.
18.06.2019 Dünya
Suudi Arabistan'dan skandal paylaşım
Suudi Arabistan'dan skandal paylaşım Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı, Mursi'nin mahkemede hayatını kaybetmesine tepkisiz kalırken sosyal medya hesabı üzerinden Mursi'nin üyesi olduğu İhvan'ı hedef alan paylaşımda bulundu.
18.06.2019 Dünya
Son dakika | Mursi Kahire'de defnedildi
Son dakika | Mursi Kahire'de defnedildi Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin cenazesi, Kahire'de yoğun güvenlik önlemleri  altında yerel saatle 05.00'te Kahire'de defnedildi.
18.06.2019 Dünya
Mısır'da Müslüman Kardeşler yöneticisi hapiste öldü
Mısır'da Müslüman Kardeşler yöneticisi hapiste öldü İskenderiye'deki Burcu'l Arab cezaevinde tutulan ve sağlık problemleri olan Muhammed Assar'ın 'tıbb ihmal' nedeniyle hayatını kaybettiği bildiriliyor.
26.05.2019 Dünya
Mısır'da başsavcıya suikast davasında 9 genç idam edildi
Mısır'da başsavcıya suikast davasında 9 genç idam edildi Mısır'da Başsavcı Hişam Berekat'a düzenlenen bombalı saldırıdan sorumlu olduğu gerekçesiyle idama mahkum edilen 9 kişinin cezaları infaz edildi.
20.02.2019 Dünya
Mısır'da idam kararının durdurulması çağrısı
Mısır'da idam kararının durdurulması çağrısı Uluslararası Af Örgütü, Mısır makamlarından, 9 muhalif hakkında verilen ve çarşamba günü sabah saatlerinde gerçekleştirileceği belirtilen idam kararının durdurulmasını istedi.
20.02.2019 Dünya
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir geleneği başlatıyoruz!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir geleneği başlatıyoruz! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir yerde ilçe veya belediye başkanı olan arkadaşımız bir sonraki seçimde daha büyük alana aday olma geleneğini sürdürmelidir. Bu geleneğin kapısını açtık. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Adana'da Zeydan Karalar, Antalya'da Muhittin Böcek, Bursa'da Mustafa Bozbey, göreceksiniz kazanacaklar." dedi.
12.02.2019 Siyaset
Mısır'da İhvan yöneticilerine beraat
Mısır'da İhvan yöneticilerine beraat Mısır’da mahkeme aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii’nin de olduğu üst düzey 9 yöneticiye beraat kararı verdi.
10.01.2019 Dünya
Mursi ve Mübarek ilk kez mahkemede yüzleşti
Mursi ve Mübarek ilk kez mahkemede yüzleşti Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ile demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ilk kez bugün mahkeme salonunda karşı karşıya geldi.
26.12.2018 Dünya
İhvan'dan Türkiye'ye teşekkür mesajı
İhvan'dan Türkiye'ye teşekkür mesajı Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), Türkiye'ye "dünya halklarının adil davalarında yanlarında yer aldığı için" selam gönderdi.
17.11.2018 Dünya
Mısır'da Mursi ve binlerce kişinin mal varlığına el konuldu
Mısır'da Mursi ve binlerce kişinin mal varlığına el konuldu Darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin, ailesinin ve bazı İhvan yetkililerin de aralarında bulunduğu bin 589 kişinin mal varlığına el konuldu
11.09.2018 Dünya
AB'den sert tepki! Ciddi şüpheler var
AB'den sert tepki! Ciddi şüpheler var Avrupa Birliği (AB), Mısır'da mahkeme tarafından Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) üyesi 75 kişiye idam cezası verilmesiyle ilgili "sanıkların adil yargılanma hakları ile ilgili ciddi şüpheler olduğunu" bildirdi.
11.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İhvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.