Kredi ve kredi kartı borcu olanlara müjde! 6 ay ödemesiz...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlara müjde! 6 ay ödemesiz...Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar resmen açıklandı. İhtiyaç kredilerinin yanı sıra taşıt, konut ve tüketici kredileri ile tüm ticari kredilerde ödemesiz süre 6 ay uzatıldı. BDDK, mart ayında 31 Aralık’a kadar bir kolaylık sağlamış, takip süresi 90 günden 180 güne çıkarılmış, kredi kartı için de ödemesiz dönem tanımlanmıştı. Şimdi bu desteğin süresi 6 ay daha uzatıldı.
9.12.2020Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları! İndirim üstüne indirim...
İhtiyaç kredisi faiz oranları! İndirim üstüne indirim...Şubat ayı itibarıyla ihtiyaç kredisi faiz oranı taban puanı yüzde 0,89 ile son yılların en düşük seviyesine gerilerken, yüksek faiz oranlarından kredi kullananlar yeniden yapılandırma için başvuruda bulunuyor. Uzmanlar ihtiyaç kredisini yapılandırmanın iki şekilde yapılabildiğini ve erken ödeme durumunda herhangi bir ceza olmadığını belirtiyor.
21.02.2020Ekonomi
İhtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılacak
İhtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılacakBankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) ihtiyaç kredileriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre o krediler 60 aya kadar yapılandırılacak.
7.02.2019Ekonomi