Bakan Akar: Mayın avlama gemilerimiz teyakkuz halinde
Bakan Akar: Mayın avlama gemilerimiz teyakkuz halinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mayın avlama gemilerimiz, deniz karakol uçaklarımız hepsi teyakkuz halinde. Alınan her ihbar anında değerlendiriliyor ve gereği yapılıyor. Tespit edilen mayınlar emniyetli şekilde anında imha ediliyor" dedi.
29.03.2022 Gündem
İğneada nerede, Karadeniz kıyısında mı? İğneada açıklarında bulunan deniz mayını etkisiz hale getirildi mi?
İğneada nerede, Karadeniz kıyısında mı? İğneada açıklarında bulunan deniz mayını etkisiz hale getirildi mi? Milli Savunma Bakanlığı, Bulgaristan sınırına yakın İğneada açıklarında bir mayın tespit edildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı, İğneada açıklarında tespit edilen mayına Sualtı Savunma Timlerince (SAS) etkisiz hale getirildi. Peki, İğneada nerede, Karadeniz kıyısında mı?
28.03.2022 Gündem
Yazdan sonra kıştan önce tatil
Yazdan sonra kıştan önce tatil Sıcaklardan kurtulduk. Soğuklara da daha çok var. Belki de seyahate çıkmanın en güzel zamanı. Dağa mı çıkmak istersiniz yoksa adaya mı kaçmak? İsteyene milli park, isteyene göl... Kamping de mümkün, yürüyüş de keşif de...
15.09.2018 Arşiv
Doğalgaz için senaryolarımız hazır
Doğalgaz için senaryolarımız hazır Enerji Bakanı Berat Albayrak, Rusya ile yaşanabilecek doğalgaz krizi için her türlü önlemin alındığını açıkladı.
18.12.2015 Ekonomi