İflas Erteleme

İflas Erteleme

Son dakika iflas erteleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iflas erteleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iflas erteleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İflas Erteleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iflas erteleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 iflas erteleme haberi bulunmuştur. Tüm iflas erteleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sapık doktor Larry Nassar'a rekor ceza! 330'dan fazla kadını taciz etmişti...
Sapık doktor Larry Nassar'a rekor ceza! 330'dan fazla kadını taciz etmişti... 330'dan fazla kadını taciz eden ABD Milli Jimnastik Takımı'nın eski doktoru Larry Nassar'ın cezası belli oldu. Larry Nassar'ın cinsel istismarına maruz kalan 330'dan fazla kadın, ABD'nin jimnastik federasyonu konumundaki USA Gymnastics ile 380 milyon dolarlık tazminat için uzlaştı. Uzlaşma, tüm dünyanın dikkatini çeken taciz skandalının ifşa olmasının ardından başlayan beş yıllık hukuki mücadele sonucunda geldi. Nassar 2018'de Cinsel Istismar suçlarından 300 yıldan fazla hüküm giymişti.
14.12.2021 Dünya
Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı! 1.5 milyarlık organize vurgun
Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı! 1.5 milyarlık organize vurgun Son 10 yılın en büyük banka dolandırıcılığı mahkemeye taşındı. Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Haşmet Bedii Kürüm’ün şirketi Kürüm Demir, iflastan önce hileli yollarla Türkiye’de 14, yurtdışında 19 bankayı 1.5 milyar TL (faiz hariç) dolandırdı
17.07.2020 Gündem
İmamoğlu'nun atadığı isim CHP'yi karıştırdı!
İmamoğlu'nun atadığı isim CHP'yi karıştırdı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun genel sekreterliğe atadığı Can Akın Çağlar, 8 yıl önce CHP milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve Sezgin Tanrıkulu tarafından yolsuzlukla suçlanmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özkoç, atamayla ilgili ‘parti içinde değerlendirme yapacaklarını’ söyledi.
9.07.2020 Ekonomi
Halkbank harekete geçti! 6 ay geri ödemesiz kredi...
Halkbank harekete geçti! 6 ay geri ödemesiz kredi... Türkiye Halk Bankası'nın duyurduğu kredi paketi için başvurular başladı. Yıllık satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmeleri yüzde 7,5 maliyetle, 6 ay ana para ve faiz ödemesiz toplam 36 ay vadeli "İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi" devreye girdi. Bakan Albayrak "36 ay vadeli destek programı hayırlı olsun" açıklaması yaptı.
29.04.2020 Ekonomi
Halkbank 6 ay ana para ve faiz ödemesiz can suyu kredisi veriyor! Halkbank corona destek kredisi can suyu başvurusu 2020
Halkbank 6 ay ana para ve faiz ödemesiz can suyu kredisi veriyor! Halkbank corona destek kredisi can suyu başvurusu 2020 Halkbank'tan küçük işletmelere 'can suyu kredisi' desteği geldi. Türkiye Halk Bankası, 6 ay ana para ve faiz ödemesiz toplam 36 ay vadeli "İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi"ni devreye aldı. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Küçük işletmelerimiz için 'İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi’ adı altında sanayi ve ticaret odalarına üye, yıllık satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmelerini kapsayacak bir uygulamayı bugün itibarıyla devreye alıyoruz. Burada 25 bin lira nakit kredi, 25 bin lira da Paraf Kart'ı küçük işletmelerimize sunmak istiyoruz." dedi. Halkbank cansuyu işletme kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Halkbank cansuyu kredisi başvuru şartları detayları…
30.04.2020 Çalışma Hayatı
Yörsan'a kayyum atandı
Yörsan'a kayyum atandı Balıkesir Karesi ve Altıeylül ilçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek'in, 1964 yılından beri faaliyet gösteren Yörsan'a kayyum olarak atandığı bildirildi.
21.12.2019 Ekonomi
FETÖ’cü iş adamının oteli icradan satılık
FETÖ’cü iş adamının oteli icradan satılık Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında yargılandığı davada 10 yıl 6 ay hapis cezası alan iş adamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan alıcı bekliyor. Otel için belirlenen bedel 154 milyon 952 bin TL. Otelin ismini daha önceden FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in “Nil” olarak koyduğu gündeme gelmiş ancak Acar yalanlamıştı.
6.12.2018 Ekonomi
Kebap TL ile borç dolarla
Kebap TL ile borç dolarla Ünlü restoran zinciri Kaşıbeyaz’ın konkordato isteme sürecini anlatan Murat Kaşıbeyaz, “Biz ekonomist değiliz. Doğru lokasyonlara yatırım yaptık ama kur artışını hesaplayamadık” dedi.
2.10.2018 Ekonomi
Sigorta şirketleri harekete geçti! Hepsi durduruldu
Sigorta şirketleri harekete geçti! Hepsi durduruldu Patronların sigortadan para almak için fabrikasını yaktığı iddiaları artınca sigortacılar harekete geçti. Birlik acentalardan bilgileri istedi. Şirketler yeni poliçeleri durdurdu, kılı kırk yarmaya başladı
7.09.2018 Ekonomi
Yarım asrı deviren tavuk devi hacizlere karşı koruma talep etti
Yarım asrı deviren tavuk devi hacizlere karşı koruma talep etti Keskinoğlu, nakit sıkışıklığı nedeniyle iflas erteleme yerine getirilen konkordato başvurusu yaptı. Şirket, ticari faaliyetlerini devam ettirebilmek için geçici süreliğine konkordato başvurusunda bulunduğunu açıkladı. Açıklamada "Talebimiz dün mahkemece kabul edilmiş olup, düzenlediği tensip zaptında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı vermiştir"denildi.
13.06.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım'dan peş peşe müjdeler!
Başbakan Yıldırım'dan peş peşe müjdeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanıtım Toplantısı'na katıldı
28.03.2018 Gündem
Taksiler ile ilgili flaş karar! O vergi kalkıyor
Taksiler ile ilgili flaş karar! O vergi kalkıyor Son günlerde İstanbul'daki taksiciler ve UBER arasında gerilim büyürken Meclis'te KDV yasa tasarısına eklenen madde ile taksi, dolmuş, minibüs ve servis araçlarının plaka devrinde değer artışına gelir vergisi muafiyeti getirildi. Burada elde tutma süresi şartı da aranmayacak.
16.03.2018 Ekonomi
İcra ve İflas Kanun Tasarısı Genel Kurulda
İcra ve İflas Kanun Tasarısı Genel Kurulda Tasarının birinci bölümünü oluşturan 23 maddesi kabul edildi. İflasın ertelenmesi kurumu, uygulamada ortaya çıkan sorunlar ve kötüye kullanım nedeniyle kaldırılıyor.
28.02.2018 Ekonomi
Bu işyerinde  iflas yasaktır
Bu işyerinde iflas yasaktır Yatırım ortamını iyileştirecek reform paketi Meclis’e gönderildi. Başbakan Yardımcısı Akdağ, “Kötüye kullanılan iflas erteleme kalkıyor. Yeni kurtarma anlaşması sistemi geliyor. İflas ertelemede 6-7 yıla kadar süren süreci 23 ay ile sınırlandırıyoruz” dedi
30.01.2018 Ekonomi
İflas erteleme kaldırılıyor
İflas erteleme kaldırılıyor Başbakan Yardımcısı Akdağ, "İflas erteleme ile konkordatoyu bir araya getirerek yeni bir reform hazırladık" dedi.
30.01.2018 Ekonomi
Eski Galatasaray yöneticisi Turgay Kıran, şirketinin iflasını istedi
Eski Galatasaray yöneticisi Turgay Kıran, şirketinin iflasını istedi Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Turgay Kıran, ortağı oldu bir şirketin iflası için mahkemeye başvurdu. Kıran, iş insanı Deniz Anapa ile ortak oldukları Akder Turistik Tesisler İşletmecilik ve Gıda Sanayi AŞ için mahkemeye başvuruda bulundu. Otel ve restoran işletmeciliği yapan şirket, mahkemenin iflas kararı ile birlikte tasfiye edilecek.
29.11.2017 Galatasaray
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor Migros, geçtiğimiz günlerde konkordato talebinde bulunan Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Makro Market’i almak için harekete geçti. Fiyat görüşmeleri yapılırken, KAP’a henüz açıklama yapılmadı.
9.11.2017 Ekonomi
Gültekin Öbekli'den Fikret Orman'a şok suçlama
Gültekin Öbekli'den Fikret Orman'a şok suçlama Bu sözler, Vodafone Park'ın çatısını yapan İz İnşaat'ın sahiplerinden Gültekin Öbekli'ye ait; "Fikret Orman yüzünden iflas ettik, evim satıldı, İntihar noktasına geldim"
12.10.2017 Beşiktaş
FETÖ soruşturmasında 32 sanığın şirketlerine kayyum
FETÖ soruşturmasında 32 sanığın şirketlerine kayyum Uşak 1. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ/PDY'ye yönelik davada yargılanan 32 sanığın ortağı olduğu şirketlere kayyum atanmasına karar verdi. Kayyum kararı verilenler arasında ünlü Sesli Battaniyeleri'nin sahibi Hazim Sesli de bulunuyor. Sesli, 'bürokrasi imam yardımcısı' olmakla suçlanıyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den iflas erteleme kumpası
FETÖ’den iflas erteleme kumpası FETÖ’cü şirketlerin iflas erteleme yoluyla mal kaçırdığı deşifre oldu. Bakan Tüfenkci başvuruların önemli bir bölümünün 15 Temmuz’dan önce yapıldığını söyledi
23.01.2017 Ekonomi
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı
Süt firmasına yönelik FETÖ operasyonunda 19 kişi tutuklandı DENİZLİ'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında süt firmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında firmanın yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi tutuklandı. Tutuklananların arasında TÜBİTAK'tan böcek davası sonucunda ihraç edilen ve şirkette üst düzey yönetici konumunda işe alınan kişilerin de bulunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Yumurta fiyatlarındaki artış "geçici"
Yumurta fiyatlarındaki artış "geçici" Yumurtada üretici fiyatları, 14 Kasım-12 Aralık tarihleri arasındaki süreçte yüzde 74 artarak, ortalama 23 kuruştan 40 kuruşa yükselirken, sektör temsilcileri bu artışın geçici olduğunu, fiyatların kısa sürede eski seviyesine ineceğini belirtiyor.
20.12.2016 Ekonomi
Son Dakika - Aynes Gıda'ya FETÖ operasyonu
Son Dakika - Aynes Gıda'ya FETÖ operasyonu DENİZLİ'den son dakika haberi geldi. Polis, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Aynes Gıda firmasına operasyondan düzenledi. Aralarında Yönetim Kurulu üyeleri Nevzat Serin, Mehmet Ali Özkan ile Ayhan Batur'un da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
29.09.2021 Gündem
İflas erteleme yasaklandı, icra dosyası kabardı!
İflas erteleme yasaklandı, icra dosyası kabardı! İflas erteleme OHAL’le yasaklandı, piyasadaki daralma nedeniyle kaynak sıkıntısı çeken firmalar zorlanıyor. Dosyalar gidrek kabarırken, sayı rekora koşuyor. Hukukçular ‘yakında iflaslar gelebilir’ uyarısında bulunuyor.
4.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İflas Erteleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iflas erteleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.