Ifab

Ifab

Son dakika IFAB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IFAB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IFAB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ifab

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıfab gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 ıfab haberi bulunmuştur. Tüm ıfab haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak?
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak? Ofsayt kuralı değişiyor mu? Ofsayt kuralı hakkında FIFA Futbol Gelişim Sorumlusu Arsene Wenger’in gündeme getirdiği devrim nitelindeki yenilik için futbolda oyun kurallarını belirleyen IFAB, somut adımlar atmaya başladı. Futbolda gol sayılarını artıracak gelişmenin, gelecek sezon kural kitapçığına işlenmesi bekleniyor.
22.03.2024 Şampiy10
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Süper Lig
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Sabri Çelik'i göreve atadı.
8.07.2022 Süper Lig
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma Fenerbahçe'nin başvurduğu 'kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan karşı karşıya geldi. MHK Başkanı 'Bize göre kural hatası yok' derken Soydan ise "VAR’dan itiraz gelince pozisyonu ne izledi ne de kararında direndi. Bu bir kural hatasıdır” karşılığını verdi.
8.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF'ye 'Alanyaspor' başvurusu
Fenerbahçe'den TFF'ye 'Alanyaspor' başvurusu Fenerbahçe Kulübü Alanyaspor maçının tekrarı için TFF'ye başvuruda bulunacaklarını açıkladı.
30.04.2021 Fenerbahçe
VAR kayıtları ortaya çıktı! En fazla o takımın işine yaramış...
VAR kayıtları ortaya çıktı! En fazla o takımın işine yaramış... Eski hakem Murat Fevzi Tanırlı, Süper Lig'de geride kalan 31 haftada yapılan 'VAR' incelemelerinin sonuçlarını değerlendirdi.
27.03.2021 Süper Lig
Federasyon Fenerbahçe yöneticilerinin VAR açıklamaları üzerine savcılığa başvurdu
Federasyon Fenerbahçe yöneticilerinin VAR açıklamaları üzerine savcılığa başvurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Alper Pirşen'in VAR operatörü hakkındaki iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunulduğunu açıkladı.
15.03.2021 Fenerbahçe
Ali Koç ve Fatih Terim'e gönderme!
Ali Koç ve Fatih Terim'e gönderme! Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı, Süper Lig'de uygulanan Video Yardımcı Hakem (VAR) ile ilgili açıklamalarda bulundu.
18.12.2020 Süper Lig
Konyaspor kural hatası nedeniyle maçın tekrarını istedi!
Konyaspor kural hatası nedeniyle maçın tekrarını istedi! Yeşil-beyazlı kulüp, Gaziantep FK maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla maçın tekrar edilmesini istedi.
10.07.2020 Konya Spor
IFAB 5 oyuncu değişikliği hakkı olacağını açıkladı!
IFAB 5 oyuncu değişikliği hakkı olacağını açıkladı! IFAB, 2020 yılının sonunda kadar oynanacak maçlarda 5 oyuncu değişikliği hakkı olacağını açıkladı.
8.05.2020 Futbol
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler Hürriyet yazarı Tahit Kum, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan 'VAR Odası' iddiasını köşesine taşıdı...
30.04.2020 Süper Lig
FIFA’dan corona virüse karşı flaş öneri! 5 oyuncu değişikliği...
FIFA’dan corona virüse karşı flaş öneri! 5 oyuncu değişikliği... FIFA' corona virüse karşı devrim gibi son dakika önerisi sundu. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenen liglerde oluşabilecek fikstür yoğunluğu yüzünden takımlara bir maçta 5 oyuncu değişikliği hakkı verilmesini önerdi.
27.04.2020 Futbol
FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan koronavirüs açıklaması!
FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan koronavirüs açıklaması! FIFA Başkanı Gianni Infantino, turnuvaların iptalini bile gündeme getiren koronavirüs salgını hakkında bir açıklamada bulundu.
1.03.2020 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına Ali Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
19.02.2020 Futbol
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulunda açıklamalarda bulundu.
15.02.2020 Beşiktaş
TFF'nin kararı sonrası Beşiktaş'tan flaş hamle...
TFF'nin kararı sonrası Beşiktaş'tan flaş hamle... Beşiktaş Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği karar sonrasında Tahkim Kuruluna gitme kararı aldı.
13.02.2020 Beşiktaş
TFF'den Göztepe - Beşiktaş maçıyla ilgili olağanüstü toplantı kararı!
TFF'den Göztepe - Beşiktaş maçıyla ilgili olağanüstü toplantı kararı! Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Göztepe maçında kural hatası yapıldığı yönündeki itirazını görüşmek ve karara bağlamak amacıyla olağanüstü toplantı kararı aldı.
11.02.2020 Beşiktaş
MHK kararını çoktan verdi!
MHK kararını çoktan verdi! Eski hakem Deniz Çoban, bugün köşesinde Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasına yapılan 'kural hatası' başvurusunu kaleme aldı.
7.02.2020 Beşiktaş
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı...
TFF Başkanı Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar! Göztepe-Beşiktaş maçı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Nihat Özdemir, lisans talimatı, Zorlu görüşmesi, VAR kayıtları ve Göztepe-Beşiktaş maçındaki kural hatası iddiaları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
6.02.2020 Futbol
Beşiktaş'tan 'hükmen' veya 'tekrar' isteği
Beşiktaş'tan 'hükmen' veya 'tekrar' isteği Beşiktaş, IFAB Oyun Kurallarına göre kural ihlali yapıldığını savunarak, 2-1 yenildikleri maç için "Hükmen galip ilan edilmeliyiz" derken, aksi halde ise tekrar istedi.
4.02.2020 Beşiktaş
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması!
Mustafa Cengiz'den flaş 'Zorlu' açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Zorlu görüşmesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Cengiz "Zorlu toplantısını unutturmaya çalışmak, övmek ihanettir. Bu toplantı özel bir büroda oldu ve kimseye haber verilmedi. MHK Başkanı diyor ki 'Ali Koç'u ikna ettim.' Zorlu'da yapılan toplantı doğru değildir ve yakışık almamıştır." dedi.
5.01.2020 Futbol
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu!
Zekeriya Alp, Ali Koç ile yaptığı Zorlu görüşmesi hakkında ilk kez konuştu! MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun ilk yarısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Zorlu'da yaptığı konuşmanın detaylarını açıkladı.
3.01.2020 Futbol
UEFA, her devrede 1 kez ‘VAR’ itiraz hakkı istedi
UEFA, her devrede 1 kez ‘VAR’ itiraz hakkı istedi Avrupa futbolunun patronu Aleksandar Ceferin, ofsayt uygulamasının yumuşatılmasını ve her takıma devre başına bir kez VAR itiraz hakkı verilmesini talep etti.
30.12.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ifab ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıfab haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.