İdlib Operasyonu

İdlib Operasyonu

Son dakika İdlib operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İdlib operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İdlib operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdlib Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idlib operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 idlib operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm idlib operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'nin kapatılması talebiyle hazırlanan iddianamenin detayları belli oldu!
HDP'nin kapatılması talebiyle hazırlanan iddianamenin detayları belli oldu! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin tarafından Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) kapatılması istemiyle hazırlanan 609 sayfalık iddianamede, partinin, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne aykırı eylemlerin odağı haline geldiği belirtildi.
18.03.2021 Siyaset
Türkiye ve Rusya'nın İdlib planı devreye giriyor
Türkiye ve Rusya'nın İdlib planı devreye giriyor İdlib’deki milyonlarca sivilin hayatını tehlikeye atan muhtemel operasyonu engellemek için Türkiye ile Rusya’nın ortaya koyduğu plan yürürlüğe giriyor. İki muhalif grup, silahsızlandırılmış koridordan ağır silahlarını çekmeye başladı
8.10.2018 Gündem
İdlib'de hareketlilik sürüyor! Herkes savaş pozisyonu aldı
İdlib'de hareketlilik sürüyor! Herkes savaş pozisyonu aldı İdlib’de rejim karşıtları da savaş pozisyonu aldı. Hama, Lazkiye ve Halep kırsalında yeni mevziler kazıldı. Kum torbalarıyla güçlendirilmiş, perdelerle gizlenmiş mevzilerin hemen arkasında Suriye ordusu var...
13.09.2018 Dünya
Bir şehir katliama hazırlanıyor
Bir şehir katliama hazırlanıyor İdlib halkı yaklaşan operasyona karşı kendilerince hazırlanmaya başladı. Kimyasal saldırıdan endişelenen İdlibliler, ev yapımı gaz maskesi hazırlıyor, sığınaklara da yiyecek depoluyor
6.09.2018 Dünya
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği Güvenlik Uzmanı Yarar, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili olarak çarpıcı açıklamaklarda bulundu.
22.01.2018 Gündem
Pentagon kapıyı açtı, DEAŞ 'Fırat'a yürüdü
Pentagon kapıyı açtı, DEAŞ 'Fırat'a yürüdü ABD ile YPG'nin Rakka'dan tahliyelerine izin verdiği DEAŞ'lı teröristlerin Fırat Kalkanı bölgesini hedef almayı planladıkları öğrenildi. Cerablus'a sızmayı amaçlayan militanların 'DEAŞ otobanı'ndan geldiği ortaya çıktı.
9.12.2017 Dünya
Erdoğan o skandalı açıklayıp ‘askerlerimizi çektik’ dedi
Erdoğan o skandalı açıklayıp ‘askerlerimizi çektik’ dedi Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son olarak dün, Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız da Kanada yolundaydılar. Bizi yoldan aradılar, böyle böyle dediler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Çekiyoruz dediler. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik."
29.09.2021 Gündem
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 'ittifak' açıklaması
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 'ittifak' açıklaması BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 2019 seçimlerine yönelik ittifak sorusuna, "Geçmişte de ittifaklar yapmış, bu konuda tecrübeli bir partiyiz" dedi. Destici, seçim barajının da kaldırılması gerektiğini söyledi
15.11.2017 Siyaset
Türkiye ve İran PKK'ya karşı ortak operasyon için anlaştı
Türkiye ve İran PKK'ya karşı ortak operasyon için anlaştı Türkiye hem Suriye hem Irak’ta terör örgütü PKK’ya göz açtırmayacak operasyonlar konusunda kararlı tutumunu sürdürürken, bölge ülkeleriyle saha ittifakını derinleştiriyor
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den çok sert İyi Parti açıklaması
Bahçeli'den çok sert İyi Parti açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli milletvekillerine seslendi.
29.09.2021 Gündem
Kontrol TSK'da! Türk askeri kritik noktaya konuşlandı
Kontrol TSK'da! Türk askeri kritik noktaya konuşlandı Türkiye, İdlib çatışmasızlık bölgesini terörist unsurlardan temizlemek için başlattığı 'stratejik operasyonu' sürdürüyor. Türk askeri terör unsurlarını köşeye sıkıştıracak tüm stratejik noktalara yerleşiyor.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli, sıcak bölgede
Süleyman Soylu ve Nurettin Canikli, sıcak bölgede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, son günlerde İdlib operasyonu nedeniyle sıcak günlerin yaşandığı Hatay'a geldi.
23.10.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım, TRT World Forum açılışında konuştu
Başbakan Yıldırım, TRT World Forum açılışında konuştu Başbakan Binali Yıldırım, Conrad Otel'de "TRT World Forum"un açılış oturumunda konuştu.
18.10.2017 Siyaset
Mete Yarar'dan İdlib operasyonu açıklaması
Mete Yarar'dan İdlib operasyonu açıklaması TSK'nın, İdlib gerginliği azaltma bölgesine intikaline ilişkin açıklamalarda bulunan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, operasyonu tamamen istihbarat yoğunluklu bir operasyon olarak değerlendirdiğini belirtirken, "PYD Afrin'de olduğu müddetçe yine bölgeden çekilmeniz mümkün olmayacaktır." dedi.
29.09.2021 Gündem
TSK orayı kuşattı: Kaçacak yerleri kalmayacak
TSK orayı kuşattı: Kaçacak yerleri kalmayacak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kuşatılan Bereket Dağı, bölgede geçişlerin kontrol edilebileceği çok önemli bir konuma sahip olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Kendi oyun planımızı adım adım uyguluyoruz'
‘Kendi oyun planımızı adım adım uyguluyoruz' Türkiye’nin artık sadece savunma yapmakla kalmadığını, kendi oyun planını uyguladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib operasyonu için “Bir gece ansızın gelebiliriz dedik ve silahlı kuvvetlerimiz İdlib’le ilgili operasyonu başlattı” dedi
13.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl başkanları toplantısında katılımcılara seslendi.
29.09.2021 Gündem
TSK İdlib'e girdi
TSK İdlib'e girdi TSK, bir süredir keşif yaptığı Suriye'nin İdlib bölgesine askeri ve zırhlı araçlarla girdi.
29.09.2021 Gündem
Sınıra askeri sevkiyat devam ediyor
Sınıra askeri sevkiyat devam ediyor Türkiye'nin İdlib operasyonu kapsamında Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sınır karakoluna tırlarla çok miktarda askeri mühimmat, teçhizat, alt yapı malzemesi, vinç ve bir zırhlı personel taşıyıcı araç sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'nin Suriye'de yapacağı en iyi hamledir'
'Türkiye'nin Suriye'de yapacağı en iyi hamledir' Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Tomar, İdlib operasyonuyla ilgili, "Bu operasyon eski stratejik ortağının (ABD), Türkiye'yi terk ettiği bir ortamda, Türkiye'nin Suriye'de yapabileceği en iyi hamledir. Rusya ve İran ile anlaşılıp bu operasyonun başlaması, bölgeye YPG'nin sokulması ihtimalini de azaltmaktadır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... 'Bir günde çözülebilir'
Son dakika... 'Bir günde çözülebilir' Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ile ABD arasındaki vize tartışmasının çok komplike olmadığını, bir gün içinde çözülebileceğini ifade etti.
12.10.2017 Dünya
Başbakan yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Başbakan yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerini karşılıklı askıya almasıyla ilgili konuştu. Bozdağ, "İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip bu konu üzerinde çalışmaları kararı alındı ve bu karar gereği önümüzdeki günlerde bir araya gelinecek, çalışılacak ve sonucuna göre de bir adım atılacaktır" dedi. Bozdağ MTV zammıyla ilgili de "zam oranı kesin düşecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye 'vize krizi' mesajı
Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye 'vize krizi' mesajı Başbakan Binali Yıldırım, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin yaptığı açıklamada, "Amerika'nın güvenlik zaafiyetini öne sürerek vize işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Biz de ülkemize yakışanı yaptık, mütekabiliyet esasına dayanarak aynı karşılığı verdik. Temennimiz ilişkilerin kısa sürede normale dönmesidir." dedi.
11.10.2017 Siyaset
Talimat verdiler! Türkiye'ye saldırmaya hazır olun
Talimat verdiler! Türkiye'ye saldırmaya hazır olun TSK, İdlib’e girince panikleyen terör örgütü PKK/PYD, pazar günü Suriye’nin kuzeyinde 4 ayrı toplantı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Suriye'ye giren askerler Roketsan'ın roketiyle korunuyor
Suriye'ye giren askerler Roketsan'ın roketiyle korunuyor İdlib operasyonu için Suriye'ye giren TSK mensupları olası tehditlere karşı sınıra konuşlanan Roketsan'ın T-122 çok namlulu roketatarıyla korunuyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdlib Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idlib operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.