Ida Kasırgası

Ida Kasırgası

Son dakika Ida Kasırgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ida Kasırgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ida Kasırgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ida Kasırgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıda kasırgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 ıda kasırgası haberi bulunmuştur. Tüm ıda kasırgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar...
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar... Son dakika haberi... Soğuk havaların kendini hissettirmesine bir ay kala doğalgaz fiyatları rekor seviyeleri gördü. Vadeli işlemlerde gazın fiyatı 5 doların üzerine gelirken bu seviyeler en son 2014 senesinde test edilmişti. İngiltere özelinde yıl başından beri doğalgazın toptan fiyatındaki artış yüzde 250 olurken, ABD’de yüzde 100’lük tırmanış yaşandı. Gaz fiyatındaki artışa paralel İngiltere’de elektrik fiyatları bu ay içinde ikiye katlandı ve 2020’nin aynı dönemine göre 7 kat pahalı hale geldi.
23.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor yükseliş...
Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor yükseliş... Doğal gaz fiyatları geçen haftaya da damgasını vurdu. Artan tüketim, Avrupa'da yeraltı depolama tesislerindeki doluluk oranlarının azalması ve kış öncesi arzda kısıntı yaşanabileceğine yönelik endişelerle doğal gaz fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Geçen hafta Brent petrol yüzde 3 arttı. Brent petrol fiyatlarındaki yükselişte, ağustos sonunda ABD'nin Meksika Körfezi'ndeki petrol ve gaz üretiminin Ida Kasırgası sebebiyle sekteye uğramasından sonra yaşanan arz kesintileri etkili oldu.
20.09.2021 Ekonomi
Kanada'yı etkileyen Larry Kasırgası uzaydan görüntülendi
Kanada'yı etkileyen Larry Kasırgası uzaydan görüntülendi Ida Kasırgası’nın ABD’nin doğu kıyıları vurmasının ardından Kategori 3 şiddetindeki Larry Kasırgası’nın Kanada’nın Newfoundland bölgesinde etkili olması bekleniyor. Avrupa Birliği (AB) Dünya Gözlem Programı Copernicus’a ait Sentinel 3 uydusu Larry Kasırgası’nı uzaydan görüntüledi.
8.09.2021 Dünya
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Tavan yaptı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Tavan yaptı Doğal gaz damgasını vurdu. Geçen hafta yüzde 7,4 artış kaydeden doğal gaz fiyatları, 4,727 dolarla Kasım 2018'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Mısırın yüzde 5,6, soya fasulyesinin yüzde 2,4, buğdayın yüzde 0,9, pamuğun yüzde 0,8 ve şekerin yüzde 0,7 düşüş kaydettiği geçen hafta, kahve fiyatları yüzde 0,4 yükseldi.
6.09.2021 Ekonomi
Central Park'ta polis, selde mahsur kalanları böyle kurtardı
Central Park'ta polis, selde mahsur kalanları böyle kurtardı ABD'nin doğu kıyılarında etkili İda Kasırgası sebebiyle New York kentinin Manhattan bölgesinde selde mahsur kalan sürücünün kurtarılma anları polis kamerasına yansıdı. Central Park’ta bulunan köprünün altında sele yakalan sürücü, şehir merkezinde zor anlar yaşadı.
3.09.2021 Dünya
ABD'deki sellerde bilanço ağırlaşıyor: 28 kişi hayatını kaybetti
ABD'deki sellerde bilanço ağırlaşıyor: 28 kişi hayatını kaybetti ABD'nin kuzeydoğusunda da etkisini gösteren Ida Kasırgası'nın neden olduğu şiddetli yağış ve sel sonucu en az 28 kişi hayatını kaybetti.
2.09.2021 Dünya
ABD'de alarm verildi! İda Kasırgası güney kıyılara ulaştı
ABD'de alarm verildi! İda Kasırgası güney kıyılara ulaştı ABD'nin güney eyaleti Louisiana'yı etkisi altına alan İda Kasırgası, eyalette 300 bin aboneyi etkileyen elektrik kesintisine yol açarken, eyaletin kıyı bölgelerinden 1500'den fazla kişi iç kesimlere ve sığınaklara tahliye edildi.
29.08.2021 Dünya
Ida Kasırgası Küba'nın batı kıyılarında etkisini göstermeye  başladı
Ida Kasırgası Küba'nın batı kıyılarında etkisini göstermeye başladı Karayip ülkesi Küba'nın batı kıyılarında etkili olan Ida Kasırgası'nın saatte 130 kilometre hıza ulaşarak şiddetli fırtına ve yağmura neden olduğu bildirildi.
28.08.2021 Dünya
ABD'nin Louisiana eyaletinde "acil durum" ilan  edildi
ABD'nin Louisiana eyaletinde "acil durum" ilan edildi ABD'nin Meksika Körfezine bakan güney kıyısında etkili olması beklenen Ida Kasırgası nedeniyle bölge halkına "acil durum" ilanı yapıldı.
27.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ida Kasırgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıda kasırgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.