Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay Adana’da engelli oğluna iş bulup, ona daha iyi bir gelecek sunmak isteyen baba dolandırıcıların tuzağına düştü. İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kuran Nuray F.’nin bu seferde aynı yöntemle oğluna daha iyi bir gelecek sunmak isteyen babayı 4 yılda 650 bin TL icra gönderttiği iddia edildi.
20.06.2023 Yaşam
İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kurdu
İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kurdu Adana’da bir kişi kendisini işten çıkaran patronundan intikam almak için PTT’nin baş dağıtıcısını da kullanarak kumpas kurdu. Eski patronuna 80 bin TL’lik icra göndererek banka hesaplarına ve otomobiline haciz konuldu. Avukat Ömer Uruç olayın peşine düşerek kumpası ortaya çıkartıp konuyu yargıya taşıdı.
13.06.2023 Vatan TV
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık'
İşten çıkarılan kadından, patronuna akılalmaz kumpas! 'Bir skandalla karşı karşıya kaldık' Adana’da bir kişi kendisini işten çıkaran patronundan intikam almak için PTT’nin baş dağıtıcısını da kullanarak kumpas kurdu. Eski patronuna 80 bin TL’lik icra göndererek banka hesaplarına ve otomobiline haciz konuldu. Avukat Ömer Uruç olayın peşine düşerek kumpası ortaya çıkartıp konuyu yargıya taşıdı.
13.06.2023 Yaşam
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava NATO subayı kılığına giren dolandırıcılar 200 dönümlük arsayı fahiş fiyattan sattı. Arsayı alan ve dolandırıldığını anlayan işadamı Salih Peynirci, dönemin gazetelerine manşet oldu. Yalova’da 1969 yılında yaşanan yarım asırlık emlak dolandırıcılığı davasında sona yaklaşıldı.
31.01.2023 Gündem
Bahçeli'den önemli açıklamalar
Bahçeli'den önemli açıklamalar Partisinin grup toplantısında seçim ittifakı ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, "Destek ve katkımız 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde de mutlaka devam edecektir. Artık taraflar niyetler netleşmiştir." dedi.
9.01.2018 Siyaset
Fatih Altaylı'dan olay sözler!
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, Fenerbahçeliler, derbiye kalabalık gelsin. Giderken de Dursun Özbek'i götürüp müzelerine koysun" dedi
11.04.2017 Galatasaray
Tutuklanma nedeni belli oldu!
Tutuklanma nedeni belli oldu! Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında, gazetenin icra kurulu başkanı Atalay'ın tutuklanma gerekçesinin detayları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Akşener'in ekibi FETÖ bağlantılı çıktı
Akşener'in ekibi FETÖ bağlantılı çıktı Sabah gazetesinin haberine göre; MHP'de, 1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan muhalif hareketin FETÖ bağlantısı, muhalif hareketin öncülerinden olan ve partiden bir süre önce ihraç edilen Meral Akşener, ekibine yönelik yapılan gözaltılar ile birlikte somutluk kazandı...
29.09.2021 Gündem
TSK’daki son 30 yıl inceleniyor
TSK’daki son 30 yıl inceleniyor Genelkurmay Personel Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Partigöç’ün cunta içerisinde yer almasından sonra en kapsamlı soruşturma başlatıldı. Son 30 yıldan bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'ne giren personel mercek altında alındı. Partigöç’ün imzası bulunan kararlar ise inceleniyor.
29.09.2021 Gündem
Her söz örgütsel tavır sayılmış!
Her söz örgütsel tavır sayılmış! Ergenekon davasının gerekçeli kararında, sanıkların birçok savunması ‘örgütsel tavır’ sayılmış...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri