İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında stajyer kontrolör kadrosunda personel istihdam edilecek. Başvurular 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı stajyer kontrolör alımı başvuru şartları ne? İşte e-Devlet başvuru ekranı!
30.11.2022 Personel Alımı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Kamu personeli ve memur alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden 18 kamu kurumu KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu (Başvuru şartları nelerdir?)
Kamu personeli ve memur alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden 18 kamu kurumu KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu (Başvuru şartları nelerdir?) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfasında KPSS şartsız 18 kamu kurumu tarafından personel alım ilanı verdi. Türkiye genelinde 18 kamu kurumu tarafından yayımlanan personel alımı ilanında başvuru şartları da açıklandı. İŞKUR kamu personeli ve memur alımı ilanı detayları haberimizde...
16.04.2020 Personel Alımı
Kamu personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihleri ve şartları nelerdir?)
Kamu personel alımı: İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihleri ve şartları nelerdir?) İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda personel alım ilanı detayları da açıklandı. İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
24.03.2020 Personel Alımı
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti...
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti... Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 9 bakanlığın teşkilat yapılanmasındaki Hukuk Müşavirlikleri kaldırılarak Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlükleri kuruldu. Ulaştırma türlerinde meydana gelen belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayları araştırmak ve incelemek üzere "Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı" kurulacak. Söz konusu başkanlık bünyesinde oluşturulacak 7 kişilik "Değerlendirme Heyeti" kara, hava ve deniz ulaşımındaki önemli kaza veya olayları mercek altına alacak.
10.01.2019 Ekonomi