İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak!
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: Personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak! İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Bursa'nın İnegöl ilçesinde kurulan polis uygulama noktasını ziyaret etti. Araçlarda bulunanların bayramını kutlayan İnce, alınan önlemler hakkında da bilgi vererek, "226 bin 586 personelimiz 13 gün boyunca görev yapacak dedi.
19.07.2021 Siyaset
Sigara satışı yasaklandı mı? Markette neler yasak? İşte 7 Mayıs yasakları ve “marketlerde sigara satışı yasaklandı” iddialarına yanıt!
Sigara satışı yasaklandı mı? Markette neler yasak? İşte 7 Mayıs yasakları ve “marketlerde sigara satışı yasaklandı” iddialarına yanıt! Marketlerde sigara satışı yasaklandı iddialarına yönelik İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Bakanlık Konferans Salonu'nda "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenleyerek, merak edilenleri yanıtladı. Sosyal medyada 'marketler genelgesi' ile yayınlanan temel ihtiyaç harici satışların durdurulacağının gündem olmasının ardından Çataklı konu hakkında açıklama yaptı. Peki, marketlerde sigara satışı yasaklandı mı? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesine göre sigara satışı yasaklandı mı sorusunun yanıtı ve 7 Mayıs maket yasakları…
5.05.2021 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Mezarlıklar üzerinden terör propagandasına müsaade edilmeyecek
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Mezarlıklar üzerinden terör propagandasına müsaade edilmeyecek İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Bilinmelidir ki terör örgütü mensuplarına ait mezar taşlarının üzerine, teröristlerin adı, soyadı, doğum ve ölüm tarihlerinin yanında, terör örgütüne katılış tarihleri ile örgütte kullandıkları kod isimlerinin yazıldığı, sözde şehit ifadelerinin kullanıldığı, ayrıca bir kısmında örgüt kıyafetli fotoğraflarının da olduğu sembolik anıt mezarlıklar oluşturarak terör propagandası yapılmasına asla müsaade edilmeyecektir" dedi.
12.06.2020 Gündem