İç Çamaşır

İç Çamaşır

Son dakika iç çamaşır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iç çamaşır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iç çamaşır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İç Çamaşır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iç çamaşır gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 iç çamaşır haberi bulunmuştur. Tüm iç çamaşır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar
Bakan Soylu'dan Hatay'da önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 968, bunlardan 4 bin 267’sinin Suriyeli olduğunu kaydetti.
4.03.2023 Gündem
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı son olarak Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Tilki, neredeyse çevresindeki tüm arkadaşlarının ressam olduğunu paylaştı. Ünlü isim, muhabirlerin "Evde tablolarınız var mı?" sorusu üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
14.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı, iç çamaşırıyla poz verdi, sosyal medya sallandı!
Şeyma Subaşı, iç çamaşırıyla poz verdi, sosyal medya sallandı! Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı,bu kez iç çamaşırlı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölündü. Kimisi paylaşımı beğenirken kimisi eleştirdi.
8.06.2022 Magazin
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli!
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli! Çocuğun gelişiminde özel alan kavramı ve mahremiyet duygusunun çok önemli olduğunu vurgulayan Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, mahremiyet kavramının yaşamın ilk 6 yılında mutlaka öğretilmesi gerektiğini söyledi. Özel alan ve mahremiyet konusunda özellikle aileye çok önemli görevler düştüğünü kaydeden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 4 yaşına kadar çocuğa tuvalet ve banyoyu tek başına kullanmayı, yalnız uyumayı, tek başına giyinmeyi öğretmek gerektiğine dikkat çekti. Tarhan, çocuğu severken cinsel bölgelerinin ise sevgi alanı olarak kullanılmaması gerektiğinin de altını çiziyor.
10.04.2022 Sağlık
Fenomen gelin adayı Naz Mila'nın iç çamaşırlı pozları yine olay oldu!
Fenomen gelin adayı Naz Mila'nın iç çamaşırlı pozları yine olay oldu! Katıldığı evlilik programıyla adından söz ettiren sonra da sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken fenomen gelin adayı Naz Mila, iç çamaşırlı paylaşımlarıyla olay oldu.
2.01.2021 Magazin
Hastanede iç çamaşırıyla gezmişti! Hemşirenin kimliği belli oldu
Hastanede iç çamaşırıyla gezmişti! Hemşirenin kimliği belli oldu Tüm dünyada manşetlere taşınan olay Rusya'da yaşanmıştı. Tula kentindeki bir hastanede, şeffaf koruyucu kıyafetin içine sadece iç çamaşırı giyen hemşire olay yaratmıştı. Kimliği belli oldu.
22.05.2020 Dünya
Sıcak havalarda isilik uyarısı
Sıcak havalarda isilik uyarısı Yaz sıcaklarının iyice kendini gösterdiği bu günlerde uzmanlardan 'isilik' ile ilgili uyarı geldi
2.08.2019 Sağlık
Rihanna'nın cüretkaz pozu nefes kesti
Rihanna'nın cüretkaz pozu nefes kesti Ünlü şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından paylaştığı cüretkar fotoğrafıyla takipçilerini yine kendine hayran bıraktı.
28.02.2019 Magazin
Yüksek ısıda çalışan kişilerde büyük tehlike!
Yüksek ısıda çalışan kişilerde büyük tehlike! Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, yüksek ısı üreten iş yerlerinde çalışan erkeklerde spermin sayı ve kalitesinin azaldığını, bunun sonucunda da infertilite (kısırlık) riskinin arttığını ifade etti.
17.01.2019 Sağlık
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı...
Adnan Oktar operasyonundan son dakika iğrenç detaylar! 14 yaşındaki kızı... Örgüt üyelerini kullanarak yaşı küçük kızlara tuzaklar kuran Adnan Oktar sorgu sırasını bekliyor. Operasyon derinleştikçe korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar’dan şikayetçi olan 80 müştekiden biri olan 14 yaşındaki P.T.’nin ifadeleri, küçük kızların nasıl tuzağa düşürüldüğünü gözler önüne seriyor.
17.07.2018 Gündem
Gövde gösterisi!
Gövde gösterisi! Barbadoslu şarkıcı Rihanna, kendi hazırladığı iç çamaşır koleksiyonunu dün satışa sundu.
11.05.2018 Magazin
Atleti unuttular! İç çamaşırı ile kaldı...
Atleti unuttular! İç çamaşırı ile kaldı... Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde Tahir'in, Nefes'e sarıldığı sahnede, Nefes'in atleti görünürken bir sonraki sahnede iç çamaşır ile kalması dikkatlerden kaçmadı.
4.05.2018 Magazin
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’ Demet Şener’in boşanma davasına spor hocası Eftan Metin’in sözleri damga vurdu: Demet ile evde spor yaparken Edvina Sponza’nın şoförü bir zarf getirdi. İçinden siyah iç çamaşırı ve bir not çıktı. Notta ‘bunu bana yalancı kocan almıştı’ yazılıydı...
7.03.2018 Magazin
9 yaşındaki kızına istismarda bulunan babanın savunması şoke etti
9 yaşındaki kızına istismarda bulunan babanın savunması şoke etti Diyarbkır'da öz kızı, 9 yaşındaki M.Ö.'ye 1 ay boyunca cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 37 yaşındaki M.S.Ö., hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'Tehdit' ve 'Çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik' suçlarından 19- 37 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Olaydan sonra alınan raporda, babası tarafından 1 ay süreyle cinsel istismara maruz kaldığını belirten mağdur çocuğun makatında taze kanamalı yırtık tespit edildi. Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesi alınan mağdur çocuk, babasının cinsel istismar eylemlerini yaklaşık 1 ay boyunca sürdürdüğünü, canının çok acıdığını, bağırmaması için babasının ağzını bant ve iple kapattığını söyledi. Tutuklu yargılanan baba M.S.Ö., sağlık raporunda kızının makatında kanamalı yırtık oluşmasını ise, "Çocuklarımın kabızlık hastalığı vardı" diye açıkladı.
28.12.2017 Yaşam
14'ünde evlendi, 16'sında anne oldu, tehditle tecavüze uğradı
14'ünde evlendi, 16'sında anne oldu, tehditle tecavüze uğradı Adana'da 14 yaşında evlenen, 16 yaşında anne olan bir kadın, akrabasının birlikte olma istediğini kabul etmediği için tehdit edilip tecavüze uğradığını ileri sürdü. T.A.: "Ben başka kadınların canı yanmasın diye onların sesi olmak istiyorum" Zanlılar suçlamaları kabul etmezken, tecavüz ettiği ileri sürülen zanlı genç kadınla kendi rızasıyla birlikte olduğunu öne sürdü
26.12.2017 Yaşam
Kırmızı don endeksi ‘Daha çok para’ diyor
Kırmızı don endeksi ‘Daha çok para’ diyor Kırmızı iç çamaşırla karşılanan yeni yılın para ve şans getireceğine inanılıyor. Ekonomik kaygılar ve umutsuzluğun arttığı dönemlerde de kırmızı iç çamaşır satışları artıyor. Bu yılki satışlar, sektörün tahminlerinin üzerinde seyrediyor
16.12.2017 Ekonomi
Gençlik şovu
Gençlik şovu Pamela Anderson, iç çamaşır markası Coco de Mer’in yeni koleksiyonları için kamera karşısına geçti.
6.12.2017 Magazin
FETÖ elebaşı örgüt üyelerine motive etmek için iç çamaşırını gönderdi
FETÖ elebaşı örgüt üyelerine motive etmek için iç çamaşırını gönderdi Adana merkezli 3 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Zanlıların birinin evinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den gönderdiği iç çamaşır parçaları olduğu, zanlının bu parçaları örgüt üyelerine vererek motive ettikleri ileri sürüldü
18.11.2017 Yaşam
Modelliğe soyundu
Modelliğe soyundu ABD’li oyuncu Liv Tyler (40), iç çamaşır markası Triumph Essence için kamera karşısına geçti.
8.11.2017 Magazin
Gurur duyuyor
Gurur duyuyor İngiliz şarkıcı Rita Ora (26), İtalyan iç çamaşır markası Tezenis’in yeni koleksiyonunda modellik yaptı.
2.11.2017 Magazin
Yıllara meydan okuyor!
Yıllara meydan okuyor! Alman model, oyuncu ve tasarımcı Heidi Klum, kendi kurduğu iç çamaşır markası ‘Heidi Klum Intimates’in yeni mayo koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçti.
11.10.2017 Magazin
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Verona’da parladılar
Verona’da parladılar Dünyaca ünlü iç çamaşır markası Intimissimi’nin İtalya-Verona’daki şovuna Burcu Esmersoy ile Özge Ulusoy da katıldı.
7.10.2017 Magazin
Biz böyle mutluyuz
Biz böyle mutluyuz Aslı Enver, marka yüzü olduğu çorap ve iç çamaşır markasının Fairmont Quaras İstanbul’daki partisine katıldı.
22.09.2017 Magazin
Hamileyken bile fit!
Hamileyken bile fit! Kristopher Jason ile evliliğinden 2 yaşında James adında bir oğlu olan olan iç çamaşır modeli Sarah Stage (33), ikinci bebeğine hamile.
28.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İç Çamaşır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iç çamaşır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.