İbrahim Evren Acar

İbrahim Evren Acar

Son dakika İbrahim Evren Acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Evren Acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Evren Acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Evren Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim evren acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ibrahim evren acar haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim evren acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akhisarspor'da Saffet Susic dönemi sona erdi
Akhisarspor'da Saffet Susic dönemi sona erdi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, teknik direktör Safet Susic'le yollarını ayırdı.
17.09.2018 Futbol
Spor Toto Teşkilatı 10 yılda 4 bin tesis kazandırdı
Spor Toto Teşkilatı 10 yılda 4 bin tesis kazandırdı Manisa'nın Akhisar ilçesinde Spor Toto Teşkilatı tarafından yaklaşık 6 ayda yapımı tamamlanan ve 28 Ocak’ta Süper Lig'in 19'uncu haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor - Antalyaspor maçıyla açılışı yapılacak olan stadyumu inceleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu ülkemizin tesisleşme konusunda ne aşamaya geldiği konusunda ciddi bir gösterge" dedi.
20.01.2018 Süper Lig
Akhisar'da forvete takviye
Akhisar'da forvete takviye SÜPER Lig'de sezonun ilk iki maçında 4 puan toplayan Akhisar Belediyespor, forvet hattını Hollandalı Marvin Renato Emnes ile güçlendirdi.
24.08.2017 Futbol
Akhisar'dan Henrique 3 yıllık imza
Akhisar'dan Henrique 3 yıllık imza SÜPER Lig'de yeni sezon öncesi uzun süredir forvet oyuncusu arayan Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un eski santrforu Paulo Henrique'yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.
21.07.2017 Trabzonspor
Akhisar Belediyespor'da Kafkas dönemi
Akhisar Belediyespor'da Kafkas dönemi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un, teknik direktör Tolunay Kafkas ile 2 yıllığına anlaştığı bildirildi.
5.09.2016 Futbol
Akhisar Belediyespor, Sissoko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Akhisar Belediyespor, Sissoko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, İspanya 2. Lig temsilcisi Mallorca'dan orta saha oyuncusu Fransız Abdoulwahid Sissoko'yu kadrosuna dahil etti.
10.08.2016 Futbol
Serdar Kesimal imzayı attı!
Serdar Kesimal imzayı attı! Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Kesimal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
'G.Saray maçına kazanmak için çıkacağız'
'G.Saray maçına kazanmak için çıkacağız' Galatasaray'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, açıklamalarda bulundu.
9.02.2016 Futbol
Akhisar’da çifte imza
Akhisar’da çifte imza Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, Güray Vural'ın Trabzonspor'a transferine karşılık Karadeniz temsilcisinden aldığı Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ'la sözleşme imzaladı.
30.01.2016 Futbol
"İstikrarı sürdürmek istiyoruz"
"İstikrarı sürdürmek istiyoruz" Spor Toto Süper Lig'de 21 Kasım Cumartesi günü Bursaspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, açıklamalarda bulundu.
17.11.2015 Futbol
‘Tam anlamıyla bir takımdık’
‘Tam anlamıyla bir takımdık’ Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyepsor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Çaykur Rizespor karşısında aldığımız 3 puan çok önemliydi ancak bizi asıl mutlu eden sahada tam anlamıyla bir takım görmek oldu" dedi.
24.10.2015 Futbol
Akhisar’da hedef puan
Akhisar’da hedef puan Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ligin 7. haftasında 4 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
2.10.2015 Futbol
Akhisar'dan transfer
Akhisar'dan transfer Ege temsilcisi, Trabzonspor'dan ayrılan Fatih Öztürk'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.
31.08.2015 Futbol
"İzmir ya da Balıkesir'de oynarız"
"İzmir ya da Balıkesir'de oynarız" Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın yenileme çalışmalarının bitmemesi durumunda ilk maçlarını İzmir ya da Balıkesir'de oynayacaklarını bildirdi.
10.08.2015 Futbol
Carlton Cole veto edildi
Carlton Cole veto edildi Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, West Ham'ın golcüsü Carlton Cole'u veto etti.
4.08.2015 Futbol
Didier Zokora gönderiliyor
Didier Zokora gönderiliyor Akhisar Belediyespor, Didier Zokora ile yolları ayırma kararı aldı.
28.06.2015 Futbol
Akhisar'da teknik direktör belli oluyor
Akhisar'da teknik direktör belli oluyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör arayışları sürüyor.
9.06.2015 Futbol
Akhisar'da Mehmet Özdilek sesleri
Akhisar'da Mehmet Özdilek sesleri Akhisar Belediyespor yönetiminde teknik direktör olarak Mehmet Özdilek isminin giderek ön plana çıktığı bildirildi.
5.06.2015 Futbol
Carlos ayrılıyor mu?
Carlos ayrılıyor mu? Akhisar Belediyespor'dan Roberto Carlos'la ilgili açıklama geldi.
27.05.2015 Futbol
Akhisar bilet fiyatlarını açıkladı
Akhisar bilet fiyatlarını açıkladı Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı konuk edecek Akhisar Belediyespor’da bilet fiyatları açıklandı.
28.04.2015 Galatasaray
Akhisar'dan G.Saray'a mesaj
Akhisar'dan G.Saray'a mesaj Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu hafta oynayacakları Galatasaray maçının ligin kaderi açısından önemli olduğunu söyledi.
27.04.2015 Futbol
Koray Arslan Akhisar'da!
Koray Arslan Akhisar'da! Akhisar Belediyespor, Koray Arslan'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
1.02.2015 Futbol
Akçay görevi bıraktı!
Akçay görevi bıraktı! Lige fırtına gibi giren ancak daha sonra düşüşe geçen Akhisar'da, Mustafa Reşit Akçay istifa etti.
29.12.2014 Futbol
Akhisar bilet fiyatlarını açıkladı
Akhisar bilet fiyatlarını açıkladı Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın bilet fiyatları belirlendi.
23.09.2014 Fenerbahçe
Akhisar'dan erken kamp
Akhisar'dan erken kamp Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kayseri deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.
17.09.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Evren Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim evren acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.