Kış boyunca her gün 1 bardak tüketin: İnsan vücudunda direkt oraya etki ediyor!
Kış boyunca her gün 1 bardak tüketin: İnsan vücudunda direkt oraya etki ediyor! İbn-i Sina bu içeceği asırlar öncesinden öneriyor. Kronik hastalığı olan ya da kış boyunca sadece dinş kalmak, hastalığa yakalanmamak isteyenler ev yapımı bazı altertafilere yönelebiliyor. Sabahlar limonlu içmek, aç karnına pekmezi kaşık kaşık tüketmek vücuda enerji verse de yine de hastalıklar kapıyı çalabiliyor. Ancak boğaz ağrısından öksürüğe kadar iyi gelen bir içecek daha var. Üstelik atalarımızdan miras bu içecek vücutta direkt oraya etki ediyor.
17.12.2023 Sağlık
40 yaşından zıpkın gibi yapıyor! İbn-i Sina cinsel gücü artıran karışımı son sayfada vermiş!
40 yaşından zıpkın gibi yapıyor! İbn-i Sina cinsel gücü artıran karışımı son sayfada vermiş! İbn-i Sina'nın reçetelerinde her derde devam öneriler bulunuyor. Bugün bile uzman hekimler aynı tavsiyeleri veriyor. Cinsel gücü artıran besinler bakın nelermiş! Özellikle 40 yaş üstü bireylerin merak ettiklerini derledi. Hadi buyrun İbn-i Sina'nın cinsel performansı artıran karışımlarına birlikte bakalım.
13.11.2023 Sağlık
Kolşisin korona tedavisi için kullanıldı! İbn-i Sina'nın ilacı Kolşisin nedir, hangi hastalıklarda kullanılıyor?
Kolşisin korona tedavisi için kullanıldı! İbn-i Sina'nın ilacı Kolşisin nedir, hangi hastalıklarda kullanılıyor? İbn-i Sina'nın sihirli ilacı olarak bilinen ve yabani çiğdemden elde edilen 'kolşisin'in, Kovid-19'un organlara saldırısını durdurduğu belirlendi. İbn-i Sina'nın ilacı Kolşisin nedir, hangi hastalıklarda kullanılıyor?
9.02.2021 Gündem
Hastanede patlama!
Hastanede patlama! Ankara Üniversitesi, İbn-i Sina Hastanesi'nin acil servis önündeki park halinde bulunan ve içerisinde tıbbı malzeme olduğu belirtilen kamyonda patlama meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre tıbbı malzeme taşıyan işçilerden biri yaralandı.
23.10.2014 Haber