İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs sonuçları açıklandı mı?
İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs sonuçları açıklandı mı? İBB Genç Üniversiteli burs başvuruları 16 Ekim’de sona erdi. Öğrencilerin gözü kulağı sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Lisans ve önlisans programlarında örgün olarak eğitim gören öğrencilerin alabileceği İBB bursu sonuçlarının açıklanacağı tarihler merak konusu oldu. Peki, İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB Genç Üniversiteli burs başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
İBB burs sorgulama ekranı: İBB bursu ne zaman yatacak, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği ne kadar?
İBB burs sorgulama ekranı: İBB bursu ne zaman yatacak, İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği ne kadar? İBB burs sonuçları açıklandı mı, sorusu yanıt buldu. İBB burs sonuçları açıklandı. İBB tarafından üniversitelilere sağlanan eğitim desteği sonuçları belli oldu. Bu yıl 51 bin 890 üniversiteli eğitim desteğinden faydalanacak. Peki, İBB bursu ne zaman yatacak, İBB bursu ne kadar, kaç TL? İBB burs sonuçları nereden öğrenilir?
23.11.2021 Eğitim
İBB burs sonuçları açıklandı mı? İBB genç üniversiteli burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB bursu ne zaman yatacak? İBB burs sonuçları sorgulama!
İBB burs sonuçları açıklandı mı? İBB genç üniversiteli burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB bursu ne zaman yatacak? İBB burs sonuçları sorgulama! İBB genç üniversiteli burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB bursuna başvuru yapan öğrenciler merakla sonuçların açıklanıp açıklanmadığını, ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Eğitim öğretim dönemi içerisinde 3 taksit şeklinde ödenen burs başvurular 5-22 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Başvuru sonuçları açıklandı. Peki, İBB genç üniversiteli bursu 2021 ne zaman yatacak? İBB burs sonuçları sorgulama…
23.11.2021 Eğitim
İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB burs başvurusu 2021-2022 sonuçları açıklandı mı? Gözler İBB genç üniversiteli sonuçlarında!
İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB burs başvurusu 2021-2022 sonuçları açıklandı mı? Gözler İBB genç üniversiteli sonuçlarında! İBB burs sonuçları açıklandı mı, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları yoğun ilgi görüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen burs sonuçlarının zaman açıklanacağını sorgulanıyor. Toplamda 3.200 TL değerinde verilen burslar 3 dönem şeklinde veriliyor. Burs başvuru sonuçları 'gencuniversiteli.ibb.istanbul' adresi üzerinden ilan edilecek. İşte İBB genç üniversiteli burs başvuru sonuçları…
8.11.2021 Eğitim
İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu yedek liste açıklandı mı?
İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu yedek liste açıklandı mı? İBB bursu ne zaman yatacak? sorusu, İBB burs sonuçlarının açıklanmasından sonra yoğun bir şekilde araştırılıyor. İBB son yaptığı açıklamada, Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı evrak kabul süresi uzatıldığını duyurmuştu. Öte yandan, İBB, 30 bin öğrenciye üç parça halinde toplamda 3.200 TL burs yardımı yapacak.
7.12.2019 Eğitim
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem