Huzurevleri

Huzurevleri

Son dakika huzurevleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan huzurevleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını huzurevleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Huzurevleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan huzurevleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 huzurevleri haberi bulunmuştur. Tüm huzurevleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
AK Parti binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
AK Parti binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Adana'da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na pompalı tüfek ile ateş açtıktan sonra yakalanıp tutuklanan Erdem Kaya, (24) ifadesinde, "İçeride kimseyi göremedim. Fişek bitene kadar ateş ettim. Tabela ve parti camlarına doğru ateş ettim" dedi.
22.04.2023 Gündem
Tavuklarını seven otizmli genci dövdüğü iddiası! Gözaltına alındı
Tavuklarını seven otizmli genci dövdüğü iddiası! Gözaltına alındı Diyarbakır'da otizmli Amed Kuşkanadı'nın (19) ailesi, mahallede sevdiği tavukların sahibi H.Y. ve arkadaşı tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu. Kuşkanadı'nın kaşına dikiş atılırken, gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen H.Y., adli kontrolle serbest kaldı.
2.12.2022 Yaşam
Deprem tatbikatı saat kaçta olacak? Bugün deprem tatbikatı ne zaman, çök kapan tutun ne demek, 12 Kasım AFAD deprem tatbikatı nasıl olacak?
Deprem tatbikatı saat kaçta olacak? Bugün deprem tatbikatı ne zaman, çök kapan tutun ne demek, 12 Kasım AFAD deprem tatbikatı nasıl olacak? 12 Kasım’da 1999 Düzce depreminin yıl dönümünde Türkiye’de “Çök-Kapan-Tutun” tatbikatı yapılacak. Ülke genelinde telefon, televizyon ve radyo ile cami ve belediye hoparlörlerinden yapılacak anonsta" AFAD tatbikat bilgilendirmesidir. Şu anda tüm ülkede deprem anı çök-kapan-tutun tatbikatı yapılmaktadır." ifadesi kullanılacak. Peki, 12 Kasım deprem tatbikatı saat kaçta? AFAD deprem tatbikatı 12 Kasım saat kaçta bitiyor, Düzce depreminin yıldönümünde deprem tatbikatı nasıl olacak?
12.11.2022 Yaşam
Deprem tatbikatı saat kaçta olacak, ne zaman yapılacak? Deprem tatbikatı nasıl yapılır, çök kapan tutun nedir? Türkiye geneli deprem tatbikatı!
Deprem tatbikatı saat kaçta olacak, ne zaman yapılacak? Deprem tatbikatı nasıl yapılır, çök kapan tutun nedir? Türkiye geneli deprem tatbikatı! Türkiye Düzce Depremi'nin yıldönümü 12 Kasım'da ülke genelinde bir tatbikata hazırlanıyor. Peki, Deprem tatbikatı saat kaçta olacak, ne zaman yapılacak, Türkiye geneli deprem tatbikatı nasıl yapılır?
11.11.2022 Gündem
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehit yakınları ve gazilere özel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2022 yılı itibarıyla kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık" dedi.
23.09.2022 Çalışma Hayatı
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldü
Adana’da çöp kamyonunun altında kalan çocuk öldü Adana’da çöp kamyonunun altında kalan 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
23.08.2022 Yaşam
Bakan Yanık: Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık
Bakan Yanık: Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Darülaceze’nin herkese kapısını açan kapsayıcı yapısını koruyarak yeni bir tesis olan Sosyal Hizmet Şehri kurduklarını belirterek, “Tedbirli olmak şartıyla huzurevlerimiz şu anda ziyarete açık. Ziyaretle ilgili kısıtlamalarımızı kaldırdık” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop huzurevi sakinlerine iftar verdi
Meclis Başkanı Şentop huzurevi sakinlerine iftar verdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde kalan vatandaşlarla Meclis'te iftarda bir araya geldi.
20.04.2022 Siyaset
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı Diyarbakır’da, hırsızlık şüphelilerinin kaçtığını görünce takibe alan ekibin zırhlı polis aracı ile yan yoldan çıkan hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i polis memuru 3 kişi yaralandı.
5.04.2022 Gündem
Vücudunun yüzde 40'ı yandı; sağlık durumu kritik
Vücudunun yüzde 40'ı yandı; sağlık durumu kritik Diyarbakır'da çalıştığı atölyede tiner kutusunun patlaması sonucu vücudunun yüzde 40'ında yanıklar oluşan M.B.'nin (13) hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
3.04.2022 Gündem
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı
Cinayet şüphelisini gizlediği ihbarı yapıldı, fazla yolcu ve yetersiz ehliyetten ceza aldı Adana'da cinayet şüphelisi bir kişinin, tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün arkasına bağlı römorkun içinde gizlenerek seyahat ettiği ihbarını alan polis, aracı durdurup, aradı. Cinayet şüphelisine rastlamayan polis, 15 kişilik araçta 22 yolcu bulunduran ve ehliyeti yetersiz olan sürücüye 3 bin 800 lira ceza kesti.
15.02.2022 Yaşam
23 yaşındaki genç kadın 6'ıncı katın balkonundan düştü!
23 yaşındaki genç kadın 6'ıncı katın balkonundan düştü! Diyarbakır’da oturduğu 6’ncı kattaki dairenin balkonundan düşen Y.B. (23) adlı kadın ağır yaralandı.
11.02.2022 Yaşam
Kan donduran dehşet! Eşi ve çocuklarını defalarca bıçakladı
Kan donduran dehşet! Eşi ve çocuklarını defalarca bıçakladı Diyarbakır’da kan donduran bir olay meydana geldi. Cinnet getiren baba, ailesini bıçakla delik deşik etti. 1 çocuğu ölürken eşi ve diğer çocuğu ağır yaralandı.
6.12.2021 Gündem
Korkunç ölüm! Balkon kapısına çarptı, cam boğazına saplandı
Korkunç ölüm! Balkon kapısına çarptı, cam boğazına saplandı Adana’da evde parke zeminde ayağı kayınca balkon kapısına çarpmasıyla kırılan camların boğazına saplandığı 55 yaşındaki Melik Ejder Çamur, hayatını kaybetti.
18.09.2021 Gündem
Hemşirelik öğrencisi Merve'den 3 gündür haber alınmıyor
Hemşirelik öğrencisi Merve'den 3 gündür haber alınmıyor Diyarbakır'da, 3 gün önce ‘Staj için kayıt yaptırmaya gidiyorum’ diyerek evden çıkan bir daha da haber alınamayan üniversite öğrencisi Merve Mutlu’nun (21) ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.
27.08.2021 Gündem
Korkunç son! 16'ncı kattaki balkondan 2'nci katın terasına düştü
Korkunç son! 16'ncı kattaki balkondan 2'nci katın terasına düştü Adana’da 16’ncı kattaki evinin balkonundan 2’nci kattaki terasa düşen Ali Kılıç (48) hayatını kaybetti.
12.07.2021 Gündem
Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü, 15 yaralı
Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü, 15 yaralı Diyarbakır’da semt pazarcıları ile kıraathane sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 5'i ağır 15 kişi yaralandı.
29.06.2021 Yaşam
4 çocuk annesi, evinde vurulmuş olarak ölü bulundu
4 çocuk annesi, evinde vurulmuş olarak ölü bulundu Diyarbakır'da, evli ve 4 çocuk annesi Esma Yücel (35), evinde, sırtından vurulmuş halde ölü bulundu. Polis, Yücel'in ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.
14.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Asansörde kabinle duvar arasına sıkışan minik Eren hayatını kaybetti!
Asansörde kabinle duvar arasına sıkışan minik Eren hayatını kaybetti! Adana’da babasıyla bindiği asansörde kolu kabin ile duvar arasına sıkışan 2 yaşındaki Eren Uğuz, boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdi.
28.05.2021 Gündem
2 doz Kovid-19 aşısını yaptıranlar 'normal' hayata dönecek
2 doz Kovid-19 aşısını yaptıranlar 'normal' hayata dönecek Kovid-19 tedbirleri kapsamında bugün başlayan "Kademeli Normalleşme", 65 yaş ve üzerindeki 8 milyon kişiden iki doz Kovid-19 aşısını yaptıranlar için rahatlatıcı bir süreç olacak.
17.05.2021 Sağlık
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Huzurevleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki huzurevleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.