Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi?
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi? Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 il emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Merkeze atanan bazı emniyet müdürleri ile bazı daire başkanlarının da aralarında yer aldığı 26 emniyet müdürü ile bir mülkiye başmüfettişinin de 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri olarak atamaları yapıldı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da Diyarbakır Emniyet olarak atandı. Peki, Hüseyin Aşkın kimdir, nereli?
7.07.2021 Gündem
Göztepe - Beşiktaş maçında ilginç olay
Göztepe - Beşiktaş maçında ilginç olay Göztepe-Beşiktaş maçı öncesi İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, oyuncular sahada ısındığı esnada oyun alanına girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı.
5.11.2017 Beşiktaş
Baltayı taşa vurdular! Emniyet müdürünü taraftar sanıp...
Baltayı taşa vurdular! Emniyet müdürünü taraftar sanıp... SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta Altay'ın bugün evinde Çorum Belediyespor'u 4-0 yenerek finale yükseldiği Play-Off yarı final rövanş maçının devre arasında İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.
8.05.2017 TFF 1.Lig
İzmir'de genç kızın kaçırıldığı iddiası
İzmir'de genç kızın kaçırıldığı iddiası İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Karabağlar ilçesinde evinden kaçırıldığı ileri sürülen 16 yaşındaki A.N.S'nin, yaşadığı sorunlar nedeniyle evinden kaçtığının ve İstanbul'a gittiğinin tespit edildiğini, yanındaki arkadaşıyla sağlanan irtibat sonrası polis merkezine teslim olduğunu bildirdi.
4.12.2016 Yaşam