Diyarbakır Emniyet Müdürü

Diyarbakır Emniyet Müdürü

Son dakika diyarbakır emniyet müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diyarbakır emniyet müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diyarbakır emniyet müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Emniyet Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır emniyet müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 894 diyarbakır emniyet müdürü haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır emniyet müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan neden öldürüldü? Gaffar Okkan’ın hayatı
Ali Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan neden öldürüldü? Gaffar Okkan’ın hayatı Ali Gaffar Okkan 21. Ölüm yıldönümünde anılıyor! Diyarbakır'da silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit düşen ve Diyarbakır'ın "Gaffar Baba"sı olarak anılan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın ölümünün üzerinden 21. Yıl geçti. Diyarbakır’da yaptığı ilklerle ve önemli başarılarla tanınan Gaffar Okkan hem memleketi Hendek’te hem de Diyarbakır’da düzenlenen törenlerle anılıyor. Peki, Ali Gaffar Okkan kimdir? İşte Gaffar Okkan hayatı hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi?
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi? Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 il emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Merkeze atanan bazı emniyet müdürleri ile bazı daire başkanlarının da aralarında yer aldığı 26 emniyet müdürü ile bir mülkiye başmüfettişinin de 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri olarak atamaları yapıldı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da Diyarbakır Emniyet olarak atandı. Peki, Hüseyin Aşkın kimdir, nereli?
7.07.2021 Gündem
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 emniyet hizmetleri sınıfında ve bir mülki idare amiri hizmetleri sınıfı olmak üzere 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı.
7.07.2021 Gündem
Son dakika | 49 ilin emniyet müdürü değişti
Son dakika | 49 ilin emniyet müdürü değişti Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değiştirildi.
20.09.2019 Gündem
Korsan balon imalathanesinde patlama: 1'i ağır 5 yaralı
Korsan balon imalathanesinde patlama: 1'i ağır 5 yaralı Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde, balon imalatı yapılan bir atölyede, helyum gazının olduğu tüpün patlaması sonucu biri ağır 5 kişi yaralandı.
9.03.2018 Gündem
Gaffar Okkan'ın koruma polisi FETÖ'den tutuklandı
Gaffar Okkan'ın koruma polisi FETÖ'den tutuklandı Eskişehir'de FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 15 şüpheliden birinin, teröristler tarafından şehit edilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın motosikletli koruma polislerinden M. D. olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Maç sonu olay çıktı!
Maç sonu olay çıktı! Amed Sportif taraftarları, 1-1 biten ve final şansını kaybettikleri BB Erzurumspor maçı sonrasında sahaya girdi. Polis olayları yatıştırmak için müdahale ederken yararlananlar oldu.
16.05.2017 Futbol
Lice'de büyük operasyon sürüyor
Lice'de büyük operasyon sürüyor Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 18 köyde dün sabah ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan büyük operasyon sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Gaffar Okkan kimdir?
Gaffar Okkan kimdir? Gaffar Okkan ölümünün 16. yılında tüm yurtta özlem ile anılıyor. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde 24 Ocak 2001'de suikast sonucu vefat eden Gaffar Okkan hakkında merek edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte Gaffar Okkan'ın hayatı...
29.09.2021 Gündem
Uyuşturucu ticaretinin altında da FETÖ çıktı
Uyuşturucu ticaretinin altında da FETÖ çıktı Diyarbakır Adliyesi’nden yarım ton uyuşturucunun çalınıp mafyaya satılması olayından da FETÖ çıktı. 15 Temmuz’un ardından tutuklanan 3 savcı hakkında, uyuşturucu tahkikatını kapatıp, FETÖ’cüleri korudukları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Bir savcı için de izin istendi.
29.09.2021 Gündem
59 ilin emniyet müdürü değişti
59 ilin emniyet müdürü değişti İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu.
29.09.2021 Gündem
Paralel poliste ‘hatlar’ karıştı
Paralel poliste ‘hatlar’ karıştı FETÖ’nün eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’yü an be an takip ettiği ortaya çıktı. 2014’te Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Yıldırım Sarp, FETÖ imamına göndereceği mesajı yanlışlıkla kendi müdürüne gönderince yakayı ele verdi.
29.09.2021 Gündem
Sur'da PKK bombalı araçla saldırdı: 5 sivil öldü
Sur'da PKK bombalı araçla saldırdı: 5 sivil öldü Diyarbakır'da, eski Mardin Yolu üzerinde bulunan ve kent merkezi ile Kırklar Dağı'nı birbirine bağlayan tarihi On Gözlü Köprü girişinde parkedilmiş bomba yüklü aracın, Çevik Kuvvet Polisi'ne ait servis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu sivil 5 kişi hayatını kaybederken, 5'i polis 12 kişi de yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Kaset kumpasının ayrıntıları! Çilingirle girip kamera yerleştirmişler
Kaset kumpasının ayrıntıları! Çilingirle girip kamera yerleştirmişler Baykal'a kaset komplosunun emniyet istihbarat dairesinde kurulduğu, istihbaratçı polislerin çilingirle açtıkları evlerde TV'lere, saksılara, giysi dolaplarına gizli kamera yerleştirdikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
PKK’nın Bağlar'da kaos planı
PKK’nın Bağlar'da kaos planı Teröristlerin vatandaşların evlerini terk etmelerini sağlayıp, kaos ortamı oluşturmak istediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’
‘Vurulduk ey halkım unutma bizi’ Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun 23’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle evinin önünde anma töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Cizre ve Sur'da şehit olan askerler için tören
Cizre ve Sur'da şehit olan askerler için tören Cizre ve Sur'da PKK saldırıları sonucu şehit olan 3 asker için tören düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Bir aydır cebimize tek kuruş girmedi!
Bir aydır cebimize tek kuruş girmedi! Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki Gazi Caddesi’nde sokağa çıkma yasağı dün sabah kaldırıldı. Ancak yasağın devam ettiği 6 mahallede çatışmalar yüzünden esnaf işyerlerini açamadı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı
Diyarbakır şehitleri törenle memleketlerine uğurlandı DİYARBAKIR'da dün Silvan karayolu üzerinde PKK'lıların zırhlı araca düzenledikleri mayınlı saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu ile özel harekat polisleri Mustafa Nohut, Nuri Yılmazer törenle memleketlerine uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da çatışma çıktı!
Diyarbakır'da çatışma çıktı! Diyarbakır’da terör örgütü IŞİD’e yönelik bugün sabah saatlerinde başlatılan operasyon sona erdi. 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı operasyonda, 7 terörist ölü, 12 terörist de sağ olarak ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
4 ilin emniyet müdürü değişti
4 ilin emniyet müdürü değişti İçişleri Bakanlığı 4 ilin emniyet müdürünü değişti. Buna göre, 2 ilin emniyet müdürü merkeze çekilirken, 2 ilin emniyet müdürü de değiştirildi.?
29.09.2021 Gündem
4 ilin emniyet müdürü değişti!
4 ilin emniyet müdürü değişti! Diyarbakır, Bingöl, Aydın ve Corum'ın emniyet müdürleri değiştirildi. Bingöl ve Çorum emniyet müdürleri merkeze çekildi. Aydın ve Diyarbakır'ın eniyet müdürleri ise yer değiştirdi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakırda Emniyet’e silahlı saldırı: 1 polis yaralı
Diyarbakırda Emniyet’e silahlı saldırı: 1 polis yaralı DİYARBAKIR’ın merkez Bağlar İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lıların düzenlediği silahlı saldırıda 1 polis yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da canlı bomba yakalandı
Diyarbakır'da canlı bomba yakalandı DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü ekipleri, canlı bomba eyleminde bulunmak üzere kente geldiği değerlendirilen 1 şüpheliyi gözaltına aldı.
29.09.2021 Gündem
O internet sitesi kapatıldı
O internet sitesi kapatıldı Diyarbakır'da polise ait gizli istihbarat bilgileri yayımlayan ve PKK'nın olası eylemlerini ifşa ettiği belirtilen bir internet sitesi, örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle erişime kapatıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Emniyet Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır emniyet müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.