Hülya Avşar Sevgili

Hülya Avşar Sevgili

Son dakika Hülya Avşar sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Avşar sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Avşar sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 hülya avşar sevgili haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar balkonda şov yaptı!
Hülya Avşar balkonda şov yaptı! Hülya Avşar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video büyük ilgi gördü. İşte Hülya Avşar'ın o görüntüleri...
28.08.2017 Magazin
Hülya Avşar'ın bikinili pozu olay oldu!
Hülya Avşar'ın bikinili pozu olay oldu! Güzelliği ve vücuduyla yıllara meydan okuyan 53 yaşındaki Hülya Avşar, bikinili paylaşımıyla göz kamaştırdı. Avşar Kızı'nın paylaşımı on binlerce beğeni aldı.
22.08.2017 Magazin
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır
Hülya Avşar: Güzel kadınlar da aldatılır Türkiye'nin seksi kadınlarından birisi olarak gösterilen Hülya Avşar'dan kafalarda soru işareti bırakacak bir açıklama geldi.
28.06.2017 Magazin
Hülya Avşar: 'Benim sevgilim olsan...'
Hülya Avşar: 'Benim sevgilim olsan...' Hülya Avşar, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Rafet El Roman'a şok sözlerle yüklendi. İşte Hülya Avşar'ın o sözleri...
27.03.2017 Magazin
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler Daha önce Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Çilingiroğlu'nu tebrik ettiğini söyleyen Hülya Avşar, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
4.08.2023 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Aşk tam gaz devam! Zehra Çilingiroğlu...
Aşk tam gaz devam! Zehra Çilingiroğlu... Zehra Çilingiroğlu, bir süredir birlikte olduğu sevgili Alaattin Kadayıfçıoğlu ile önceki akşam Etiler’de görüntülendi.
26.09.2019 Magazin
54'lük Hülya ilişki kriterini açıkladı
54'lük Hülya ilişki kriterini açıkladı 8 yıldır yalnız olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, bundan yaşayacağı ilişkide saygı ve sevgiye önem verdiği ve genç birini istemediğini söyledi.
10.09.2018 Magazin
Helin Avşar tacizcisini ifşa etti!
Helin Avşar tacizcisini ifşa etti! Helin Avşar, kendisini taciz ve takip eden bir şahıstan şikayetçi oldu. Ancak şahıs polis tarafından serbest bırakıldı.
13.11.2017 Magazin
"Hop onunla hop bununla olamam!"
"Hop onunla hop bununla olamam!" Burak Akan’ın yazıp yönettiği ‘İçimdeki Ses’ filminde şizofren bir kadını canlandıracak olan Helin Avşar, "Çocuk gibi el ele flört edemem. Artık 18 yaşında değilim. Hop onunla hop bununla olamam. Hoşladığım biri var ama adı bende saklı" dedi.
4.11.2017 Magazin
Zehra Çilingiroğlu öyle biriyle aşk yaşıyor ki...
Zehra Çilingiroğlu öyle biriyle aşk yaşıyor ki... Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu ile işletmeci Varol Kaynar ve yapımcı Pelin Akat'ın oğlu Emre Kaynar'ın aşk yaşadığı iddia edildi!
24.08.2017 Magazin
Civan Haco'dan itiraf: Hülya Avşar'a aşık olmadım; ama...
Civan Haco'dan itiraf: Hülya Avşar'a aşık olmadım; ama... Kürt sanatçı Civan Haco, Rudaw TV'de yaşamı ve müzik çalışmalarına ilişkin soruları yanıtladı.
21.08.2017 Magazin
Helin Avşar'ın yeni sevgilisi ünlü etçi çıktı!
Helin Avşar'ın yeni sevgilisi ünlü etçi çıktı! 2016'da Serhan Bora'dan boşanan Helin Avşar, kalbini Gürkan Şef olarak ünlenen etçi Gürkan Topçu'ya kaptırdı.
12.07.2017 Magazin
Helin Avşar'dan 'sıcak' paylaşım!
Helin Avşar'dan 'sıcak' paylaşım! Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın sosyal medya hesabından yaptığı "sıcak" paylaşıma beğeni yağdı.
11.07.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı!
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı! Hülya Avşar, bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Tatlıses hakkında gündeme damga vuracak bir itirafta bulundu. Avşar, 'Onda bazı şeyler fazlaydı. Libidosu (cinsel dürtü) çok fazlaydı.' dedi.
16.06.2017 Magazin
Zehra annesini yalanladı!
Zehra annesini yalanladı! Hülya Avşar'ın kızı Zehra, Londra'daki okulunu bırakmasında sevgilisinin ilgisinin olmadığını açıkladı.
7.05.2017 Magazin
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım
Cansu Taşkın: Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'dan yine bomba bir paylaşım geldi. 'Geleceğin Hülya Avşar'ı olacağım' diyen güzel modele Avşar ne cevap verecek? İşte Cansu Taşkın'ın olay yaratan paylaşımı...
3.04.2017 Magazin
Helin Avşar'dan çok konuşulacak itiraflar!
Helin Avşar'dan çok konuşulacak itiraflar! Helin Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar. Kendini güzel bulmayan; ancak seksi olduğunu söyleyen Avşar, özel açıklamalarda bulundu. İşte Helin Avşar'ın çok özel açıklamalarının detayları...
27.03.2017 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: 'Kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi'
Rüzgar Erkoçlar: 'Kendi öz irademle vermiş olduğum bir karar değildi' Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra özel hayatı hakkında ilk kez Hülya Avşar'a konuştu. İşte Rüzgar Erkoçlar'ın merak edilen açıklamaları...
19.03.2017 Magazin
'Acun'un büyük sırrını öğrendim'
'Acun'un büyük sırrını öğrendim' Acun Ilıcalı'nın yaptığı programlardaki başarının sırrını Hülya Avşar'a verdiği röportajda ortaya çıktı. İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları...
1.03.2017 Magazin
Aşk bitti şarkı çöpe gitti!
Aşk bitti şarkı çöpe gitti! Rafet El Roman sevgilisi Tuvana Türkay ile yaptığı düeti ayrılık kararı alınca çöpe attı. Yerine Hülya Avşar'ı seçince eski sevgili çıldırdı.
26.02.2017 Magazin
Hülya Avşar: Zehra'dan utanıyorum!
Hülya Avşar: Zehra'dan utanıyorum! Hülya Avşar, kızı Zehra'nın kendisine sevgilisi olup olmayacağını sorduğunda utandığını söyledi.
26.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.