Hts

Hts

Son dakika hts haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hts ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hts haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hts

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hts gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 hts haberi bulunmuştur. Tüm hts haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım
Seçil Erzan için 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor! Davada tanık olarak dinlenen Semih Kaya: Kesinlikle fazla almadım Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada üçüncü duruşma başladı. Semih Kaya'dan önce söz alan Erzan, "GPS kayıtlarına, HTS eşleşmelerine bakılsın. MASAK kayıtları incelesin. Ben banka müdürü olmasam Selçuk İnan bana o parayı vermezdi. Ben kabul ediyorum ama yüksek faiz beklentisi de vardı bu da bir gerçek. Canımla buradayım. Kim ne aldığını söylemezse gerçeği ortaya çıkaramayız. İlk fonu Semih Kaya'ya söyledim. Arabanın bagajını açtığımda paralar kapışılıyordu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı Konya Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Ş.A.'ya yönelik 'konut dokunulmazlığı ihlali', 'cinsel saldırıya teşebbüs' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Manavgat Cumhuriyet Savcısı A.K., tüm suçlamalardan beraat etti.
28.12.2023 Gündem
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.12.2023 Gündem
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrası Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi Ölen bebeğini fındık bahçesine gömen anne 6. kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 6’ncı kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Bilge Ç.’nin, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor beklenecek.
23.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 6 kurşunla vurularak öldürülen Bahtiyar Akçay’ın cesedinin halı fabrikasındaki kuyuya atıldığı ve üzerinin betonla kapatıldığı olaya ilişkin maktulün yakın arkadaşı tutuklu sanık Nadir Ün’ün cezai ehliyeti tam çıktı. Nadir Ün ağlayarak yaptığı savunmasında, "Benim akıl sağlığım yerinde. Ancak psikolojim iyi değil. Pandemi sürecinde de yeterli sağlık desteği alamadım. Maktulün olay esnasında hakareti nedeniyle anlık öfke patlaması yaşadım" diye konuştu.
9.11.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Son 4 ayda 309 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son dört ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 309 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
12.10.2023 Gündem
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hts ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hts haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.