Houston

Houston

Son dakika houston haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan houston ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını houston haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Houston

haberleri sayfasında son dakika yaşanan houston gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.442 houston haberi bulunmuştur. Tüm houston haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar… Bu hafta sonu da doğru adres yine Misli! İddaacıları hafta sonu programında heyecan verici maçlar beklerken; Misli “Şampiyon Oranlar” ile bu heyecanı ikiye katlıyor. Başta Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 olmak üzere pek çok ligden maçlar Misli’de normalin üzerinde oranlarla yer alıyor. EuroLeague, NBA ve Basketbol Süper Ligi’den de daha yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor.
5.04.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 İddaa
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki misyonunu tamamladı ve Dünya'ya giriş sağlayan kapsül iniş yaptı
9.02.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki misyonunu tamamladı ve Dünya'ya dönme yolculuğuna başladı. 7 Şubat'ta başlayan Dünya yolculuğu bugün TSİ 16:30'da Florida'da son bulması bekleniyor.
9.02.2024 Gündem
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı
Alperen Şengün durdurulamıyor! Kariyerinde üçüncü kez triple-double yapmayı başardı NBA'de Houston Rockets ile Boston Celtics'in karşı karşıya geldiği mücadeleye Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
22.01.2024 NBA
Alperen Şengün'den triple-double
Alperen Şengün'den triple-double Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti.
22.01.2024 Şampiy10
NBA'de Alperen Şengün'den kariyer rekoru
NBA'de Alperen Şengün'den kariyer rekoru NBA'de bu sezon harikalar yaratan milli basketbolcumuz Alperen Şengün, bu gece oynanan Utah Jazz maçına da damga vurdu. All Star adaylarından olan Alperen, uzatmaya giden maçta kariyer rekoru kırarak takımına galibiyeti getirdi.
21.01.2024 Şampiy10
Bakan Kacır NASA'ya ziyaret: Uzayda daha fazla rol üstleneceğiz
Bakan Kacır NASA'ya ziyaret: Uzayda daha fazla rol üstleneceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu kapsamında Florida eyaletinde gerçekleştirilen fırlatma töreni için bulunduğu ABD’de, NASA’nın Uzay Merkezi’ni ziyaret ederek, Axiom Space firmasının Uzay İstasyonu Geliştirme Tesisinde incelemelerde bulundu. Bakan Kacır, “Hedefimiz; önümüzdeki dönemde insanlı uzay araştırmalarında, uzay keşiflerinde, uzay istasyonlarında ve bütün değer zincirinde daha fazla rol üstlenebilmek adına Türk sanayi ve teknoloji ekosistemini güçlü şekilde desteklemek ve yönlendirmek.” dedi.
20.01.2024 Gündem
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de!
Hafta sonunun keyfi Süper Oranlarla çıkar… Türkiye’nin En Yüksek Oranları Yine Misli’de! Hafta sonu bülteninde birbirinden heyecanlı maçlar iddaacıları beklerken; Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli de bu heyecana en yüksek oranlarla ortak oluyor. Premier Lig’den La Liga’ya, Serie A’dan İspanya Süper Kupası’na, Afrika Kupası’ndan NBA’ye kadar pek çok maça Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunuyor.
13.01.2024 İddaa
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı!
Alperen Şengün'lü Rockets'ı, Antetokounmpo'nun inanılmaz çabası da durduramadı! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Antetokounmpo'nun muhteşem performansı da Milli yıldız Alperen Şengün'ü durduramadı. İşte detaylar...
7.01.2024 Şampiy10
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı NBA’de Houston Rockets ile Brooklyn Nets karşı karşıya geldi. Mücadeleye Milli yıldız Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
4.01.2024 Basketbol
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı!
Bitime 4 saniye kala atılan 3’lük 109 Bin 192 TL Kazandırdı! Misli kazandırmaya devam ediyor. NBA bülteninden seçtiği 2 maçla kupon oluşturan Misli üyesi karşılaşmanın bitimine 4 saniye kala atılan 3’lük ile tam 109 bin liranın sahibi oldu.
20.11.2023 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
'Kozmik mirasın gizemleri çözülmeye başladı! 'Bilimsel hazineye' ilk bakış...
'Kozmik mirasın gizemleri çözülmeye başladı! 'Bilimsel hazineye' ilk bakış... NASA Çarşamba günü Osiris-REx görevinin ilk bulgularını kamuoyuyla paylaştı ve 4,5 milyar yaşındaki asteroit Bennu’dan alınarak Dünya'ya getirilen numunenin su ve yüksek düzeyde karbon içerdiğini açıkladı.
13.10.2023 Bilim ve Teknoloji
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı
YSK yurtdışı seçmenler için oy verme tarihlerini açıkladı YSK 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde yurt dışı seçmen için 27 Nisan'da başlayacak olan oy verme işlemlerinin, hangi temsilciliklerde ve tarihlerde yapılacağı ilan edildi.
12.04.2023 Gündem
Altın gençler ödüle doymuyor
Altın gençler ödüle doymuyor Demirören Medya’nın sponsorluğunu üstlendiği Golden Horn Robotics Team başarıdan başarıya koşuyor. Farklı okullardan 18 teknoloji meraklısı öğrencinin oluşturduğu Golden Horn Robotics takımı, New York’tan yepyeni ödüllerle döndü.
11.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha!
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha! 18 farklı liseden teknoloji meraklısı 25 gencin oluşturduğu ve Demirören Medya’nın 2 yıldır sponsor olduğu Golden Horn 8159, dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition Istanbul Regional’da robot performansı ile yarı finallere çıkmanın yanı sıra turnuvanın en prestijli ödüllerinden olan ve NASA Sponsorluğunda verilen Engineering Inspiration Award’u kazanarak yine gururlandırdı.
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı Liseler arası robot yarışmasına katılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin de üyesi olduğu ‘Pars Robotcs takımı’ İstanbul’da gerçekleşen bölgesel finallerde ‘Excellence in Engineering’ ve ‘Finalist’ ödülüne layık görüldü. Uluslararası yarışmada büyük bir başarı sergileyen ve ABD’deki final için bekleme listesinde olan takımın gelecek hedefi ise finallerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.
27.03.2023 Eğitim
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı
NASA yeni ‘uzay kıyafetini’ tanıttı Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), planlanan Artemis III Ay misyonu kapsamında Apollo’da kullanılan kıyafetlerden daha modern, esnek ve kadınlar için daha uygun olduğu belirtilen uzay kıyafetini tanıttı.
16.03.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Houston ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki houston haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.