İsveç eski Başbakanı Bildt: Beni hapse mi atacaksınız?
İsveç eski Başbakanı Bildt: Beni hapse mi atacaksınız? Eski İsveç Başbakanı ve Avrupa Dış İlişkiler Konseyi üyesi Carl Bildt, Hollanda’nın skandal tavrına tepki göstererek, “Viyana’da İsveçlilere yönelik bir seçim mitingi düzenlersem beni hapse mi atacaksınız?” diye sordu. Eski Portekiz AB Bakanı Bruno Macaes de AB yöneticilerinin savunduğu yasakları açıklayacak tek bir haklı nedenin olmadığını söyledi.
16.03.2017 Dünya
Kurtulmuş: Hollanda ile üst düzey ilişkiler askıya alındı
Kurtulmuş: Hollanda ile üst düzey ilişkiler askıya alındı Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası çok önemli son dakika açıklamalarda bulundu. Hollanda'ya karşı uygulanacak olan yaptırımlara ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Hollanda bu yaptıklarını telafi edene kadar üst düzey ilişkilerin üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması kararlaştırılmıştır." dedi.
16.03.2017 Siyaset
İşte Hollanda'nın ikiyüzlülüğü! "Hayır kampanyalarına" izin verildi
İşte Hollanda'nın ikiyüzlülüğü! "Hayır kampanyalarına" izin verildi Eski AK Parti Milletvekili Şener, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu ve kaçak HDP'li Öztürk, Hollanda'da sorunsuz bir şekilde "hayır" kampanyası yürüttü.
29.09.2021 Gündem