Hoca

Hoca

Son dakika hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.597 hoca haberi bulunmuştur. Tüm hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor. Ali Koç bu kez gemileri yaktı. İsmail Kartal sarı lacivertli ekibe veda ediyor. Fenerbahçe'nin başına kariyerinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi kupası bulunan teknik direktör geliyor. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 İddaa
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor Adana’nın Kozan ilçesinde asırlık okullarda vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
31.03.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu
Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu Milliler, Avusturya'dan 2'si penaltıdan 6 gol yiyerek bozguna uğradı. Rakip takımın gollerini Gregoritsch (3), Schlager, Baumgartner ve Entrup atarken Ay-Yıldızlı ekibin tek sayısını Hakan, penaltıdan kaydetti.
26.03.2024 Futbol
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu!
Murat Kurum’a destek veren Abdurrahman Akyüz disiplinlik oldu! 'Erbakan hoca olsaydı, Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi' çıkışı sonrası Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın 2011'deki sözlerini paylaştı. Disiplin kararını sosyal medyadan öğrendiğini aktaran Akyüz, "Cumhur İttifakı'nı desteklememiz gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.03.2024 İddaa
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
İsmail Kartal, Trabzon'da yaşananları anlattı! 'Gücüme gidiyor' deyip itiraf etti: Hoca mı bu?
İsmail Kartal, Trabzon'da yaşananları anlattı! 'Gücüme gidiyor' deyip itiraf etti: Hoca mı bu? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon’da yaşananları tüm detaylarıyla Hürriyet’e anlattı. 'Asıl olaylar soyunma odası koridorlarında oldu' diyen Kartal acı gerçeği itiraf etti. İşte detaylar...
19.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki!
Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası Santos'a büyük tepki! Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası futbol yorumcuları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Fenerbahçe şimdi yandı! Olympiakos gerçeği ortaya çıktı, İsmail Kartal kara kara düşünüyor
Fenerbahçe şimdi yandı! Olympiakos gerçeği ortaya çıktı, İsmail Kartal kara kara düşünüyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti. Sezonun 2. yarısına İspanyol hoca Jose Luis Mendilibar ile başlayan ve kendini bulan Yunan ekibi finalin Atina’da olması sebebiyle ekstra motivasyona sahip. İşte detaylar ve Olympiakos'un en zayıf yanı...
16.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.