Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak!
Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak! Arda Turan ile evli olan Aslıhan Doğan’ın 93 bin TL’lik hırkası gündem olmuştu. Ünlü isim, hırkayı gelecekte iki oğlundan birinin eşine vereceğini söyledi.
10.05.2023 Magazin
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı
Hırka-i Şerif 2 yıl aradan sonra ziyarete açıldı PANDEMİ nedeniyle 2 yıldır ziyarete kapalı olan Hırka-i Şerif bugün ziyarete açıldı. 29 Nisan Cuma günü ikindi namazına kadar görülebilecek kutsal emaneti ziyarete gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.
22.04.2022 Yaşam
Serel Yereli modaya uydu! Yine olay yarattı...
Serel Yereli modaya uydu! Yine olay yarattı... Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli de modaya uydu. Serel Yereli son dönemlerde ünlüler tarafından tercih edilen hırkayı giydi.
5.12.2021 Magazin
Hırka-i Şerif ile ilgili önemli karar! Ramazan'da...
Hırka-i Şerif ile ilgili önemli karar! Ramazan'da... Hırka-i Şerif, pandemi nedeniyle bu Ramazan ayında da ziyarete kapalı olacak. Hz. Muhammed'in vasiyeti üzerine Veysel Karani'ye bırakılan ve Fatih'teki Hırka-i Şerif Camisi'nde muhafaza edilen Hırka-i Şerif, bu Ramazan ayında da ziyarete açılmayacak. Geçen yıl pandemi nedeniyle kapalı kalan kutsal emanetin, vaka sayısındaki artış nedeniyle bu yıl da ziyarete kapalı kalmasına karar verildi. Hırka-i Şerif'in sergilendiği bölüm, geçen yıldan bu yana asma kilitler ile kilitli duruyor.
10.04.2021 Gündem