Hilmi Özkök

Hilmi Özkök

Son dakika hilmi özkök haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hilmi özkök ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hilmi özkök haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilmi Özkök

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilmi özkök gelişmeleri de dahil olmak üzere 844 hilmi özkök haberi bulunmuştur. Tüm hilmi özkök haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi. Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
17.02.2020 Siyaset
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı!
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı! Türkiye'nin 24’üncü Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, önceki akşam CNN Türk’te yayınlanan ‘CNN Türk Masası’ programına bağlanarak, “Burada ilk kez açıklıyorum” dediği bir sırrını duyurdu. Özkök, "Generalliğime yakın namaz kılmaya başladım. Namaz kıldığımı hiç kimseden saklamadım. Orucumu devamlı tuttum." dedi.
17.02.2020 Gündem
Hilmi Özkök'ün yakın koruması tutuklandı
Hilmi Özkök'ün yakın koruması tutuklandı FETÖ'nün TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada gözaltına alınan, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök'ün yakın korumalığını yapan astsubay Nihat O. tutuklandı.
21.06.2019 Gündem
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame "Balyoz Planı" davasının soruşturma ve kovuşturması sırasında görev yapan eski 50 hakim ve savcı hakkında hazırlanan iddianamede, "mahkeme heyetinin kararlarında delillerin komplo ürünü olduğunu kabul etmeme gerekçesinin gerçekleri yansıtmadığı, 2003 yılında hazırlandığı söylenen dijitallerin, oluşturulma tarihlerinin neden 2007 olarak göründüğünü açıklarken, akla ve bilime aykırı beyanlarda bulundukları" belirtildi.
20.06.2019 Gündem
Kırmızı kategorideki terörist 47 günlük yuvayı yıkmış
Kırmızı kategorideki terörist 47 günlük yuvayı yıkmış Tunceli'nin Pülümür ilçesinde etkisiz hale getirilen ve Aranan Teröristler Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan terör örgütü PKK'nın sözde Erzurum saha sorumlusu Medeni Sayılgan'ın, 8 yıl önce Osmaniye'de bir lojmana düzenlediği roketatarlı saldırıda 23 yaşındaki teğmen eşi Pınar Akdağ'ı 47 günlük evli iken şehit etmesi örgütün kanlı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.
6.04.2018 Gündem
'Genelkurmay'da eşimi o vurdu'
'Genelkurmay'da eşimi o vurdu' Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruma astsubayı Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın, 15 Temmuz gecesi darbecilerin bastığı Genelkurmay Karargâhı'nda şehit olmuştu. Şehit astsubayın eşi Şahnaz Aydın, izlediği görüntülere ve gelen ihbarlara göre o gece eşini vuranın darbeci Tuğgeneral Mehmet Partigöç olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı"
"Gülen'in ilk yurt dışı teması 1962'de Erzurum'da başladı" FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporundan: "Gülen 1962-1963'te Erzurum Komünizmle Mücadele Derneğinin kurucuları arasında yer aldı. Yurt dışı bağlantılarla ilk temasının bu dernek vasıtasıyla gerçekleştiği ve örgütün temellerinin bu süreçte atıldığı kuvvetle muhtemel"
29.09.2021 Gündem
İt dalaşında FETÖ izi
İt dalaşında FETÖ izi Türk ve Yunan F-16’larının çarpışarak düşmesiyle Ege semalarında savaş rüzgarları estiren ‘it dalaşı’nın altından FETÖ’cü hainler çıktı. Düşen uçaktan sağ kurtulan Türk pilotu Özdemir’i Yunanlıların elinden kurtaran kişi, Marmaris suikastçısı TSK imamı Zekeriya Kuzu çıktı
29.09.2021 Gündem
MİT'e darbe ihbarını bir "er" de vermiş!
MİT'e darbe ihbarını bir "er" de vermiş! TBMM FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz'da bir erin de MİT'e giderek ihbarda bulunduğunu belirterek, "Önce binbaşı gidiyor 15.00-16.00 sıralarında, daha sonra er. Er, bir şeyler duyuyor, onların görüşmelerini, hareketliliğini. Bir darbe olacağını tahmin etmiyor, MİT Müsteşarının derdest edileceğini ve siyasi iktidara karşı bir operasyon yapılacağını tahmin ederek gidiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kumpas atışması!
Kumpas atışması! Darbeyi araştırma komisyonuna bizzat gitmek yerine yazılı bilgi vermeyi tercih eden eski Genelkurmay Başkanı Özel’in selefi Işık Koşaner’in istifasını kastederek “O dönem gidenler gibi yapmadım” sözlerine Koşaner yanıt verdi: Yakışıksız ifadeler
29.09.2021 Gündem
Nedim Şener: FETÖ yapılanmasında kilit isim Hilmi Özkök
Nedim Şener: FETÖ yapılanmasında kilit isim Hilmi Özkök Darbe girişimini araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda konuşan gazeteci Nedim Şener, "FETÖ yapılanmasında kilit isimlerden birisinin Hilmi Özkök olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar 'TSK içinde, emniyette, eğitimde örgütlenmiştir' dese de kendi kurumu içindeki yapılanmaya karşı mücadele vermemiştir" dedi
29.09.2021 Gündem
ByLock’ta bakan ve milletvekili yok
ByLock’ta bakan ve milletvekili yok Başbakan Yıldırım, AK Parti’ye sızan FETÖ’cülerin tespit edildiğini ve edilmeye devam ettiğini söyledi, “ByLock’ta bakanlar varmış, milletvekilleri varmış; kocaman bir yalan” dedi.
29.09.2021 Gündem
CHP'den 29 Ekim kararı!
CHP'den 29 Ekim kararı! CHP, 29 Ekim'de 1. Meclis'ten Anıtkabir'e yürüyecek
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’ye karşı 2004 MGK’da uyardık’
‘FETÖ’ye karşı 2004 MGK’da uyardık’ Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök: FETÖ’ye karşı hükümeti 2004 MGK’da uyardık ama fazla bir şey yapılmadığını gördük
29.09.2021 Gündem
Hilmi Özkök,  Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nda
Hilmi Özkök, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nda ESKİ Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, 2004 yılında dönemin genelkurmay başkanıyken MGK'da alınan kararla hükümeti FETÖ'ye karşı uyardıklarını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek
Darbe Komisyonu kilit isimleri dinleyecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor...
29.09.2021 Gündem
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek
TBMM Ohal görüşmelerine devam edecek Meclis, hem yasama hem de denetim konularında yoğun gündemle çalışacağı yeni bir haftaya giriyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek TBMM Darbe Araştırma Komisyonu'nun Ekim ayı takvimi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Şehit olmasıyla darbe girişimi anlaşıldı
Şehit olmasıyla darbe girişimi anlaşıldı 15 Temmuz’da Genelkurmay’da şehit olan astsubay Bülent Aydın’ın eşi, “Genelkurmayda çatışma çıktı denilen olay, işte benim eşimin şehit olduğu olaydır” dedi
29.09.2021 Gündem
Darbe ihaneti "Komutanlar ocağı"nın sonu oldu
Darbe ihaneti "Komutanlar ocağı"nın sonu oldu "Mekteb-i Fünun-u İdadi" adıyla açılan ve 171 yıllık tarihinde Osmanlı döneminde 4 harbiye reisi ile serasker, Cumhuriyet döneminde ise 5 genelkurmay başkanı çıkaran, 8 yıldır da havacılar yetiştiren Işıklar Askeri Lisesi, FETÖ üyelerinin 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yürütülen çalışmalar kapsamında kapatıldı. Tarihinde daha önce iki kez kapatılan askeri lisede artık sessizlik hakim.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon yoktur!
Ergenekon yoktur! Türkiye tarihinin en kritik davası Ergenekon’da verilen kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay: “Örgüt kabulünde isabet yok. Soruşturma, yargılama ve delil toplama aşamaları yargılama ilkelerine aykırı. Bir kuzudan üç post çıkarılmış”
29.09.2021 Gündem
Şike operasyonu başladı!
Şike operasyonu başladı! Şikede kumpas iddialarına ilişkin İstanbul merkezli olmak üzere 28 ilde eş zamanlı operasyonlara başladı.
19.04.2016 Futbol
Çatışmadaki hatalar zinciri
Çatışmadaki hatalar zinciri Eski ‘Bordo Bereli’ ve Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’ün yakın korumalığını yapan Metin Gürcan, iki şehit verilen ve Elçi’nin ölümüyle sonuçlanan Sur saldırısındaki hataları anlattı.
29.09.2021 Gündem
Özel'den dikkat çeken hamle!
Özel'den dikkat çeken hamle! Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, bugün görevini 30 Ağustos tarihi itibariyle atanan Orgeneral Hulusi Akar'a teslim edecek. Özel görevi 10 gün önce bırakıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilmi Özkök ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilmi özkök haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.