Hilary Clinton

Hilary Clinton

Son dakika hilary clinton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hilary clinton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hilary clinton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilary Clinton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilary clinton gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 hilary clinton haberi bulunmuştur. Tüm hilary clinton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman?
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman? ABD başkanlık ve kongre seçimlerine gün sayıyor. Amerikalılar, ABD'yi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. İki parti arasında geçecek olan seçimde Cumhuriyetçiler ile Demokratlar en çok oyu almak için halkın karşısına çıkıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte ABD seçimleri ile ilgili merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
Bernie Sanders seçilirse UFO'larla ilgili bilgileri paylaşacak
Bernie Sanders seçilirse UFO'larla ilgili bilgileri paylaşacak ABD'de 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olan Vermont Senatörü Bernie Sanders, seçilmesi durumunda UFO'larla ilgili her türlü bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu.
9.08.2019 Dünya
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava ABD Başkanı Donald Trump’ın 2016 yılında gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında, kampanya yetkilileri ile görüştüğü açığa çıkan Rus avukat Natalia V. Veselnitskaya hakkında dava açıldı.
8.01.2019 Dünya
‘Trump Baba’ sendromu
‘Trump Baba’ sendromu 14 Trump muhalifine bombalı paket gönderen kişi, Müslüman, Yahudi ve eşcinsel karşıtı bir Trump fanatiği çıktı. Kendini Kızılderili olarak gören bombacı Trump’ı da kendine ‘baba figürü’ yapmış
27.10.2018 Dünya
Tarihi zirve sonrası Trump ve Putin'den önemli açıklamalar!
Tarihi zirve sonrası Trump ve Putin'den önemli açıklamalar! ABD Başkanı Trump ve Rusya lideri Putin, Helsinki'de bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşme sonrası liderler ortak basın toplantısı düzenledi. İki lider de çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, iletişimin süreceğini ifade etti.
16.07.2018 Dünya
ABD fırtınaya hazırlanıyor: Pazartesi başlayabilir
ABD fırtınaya hazırlanıyor: Pazartesi başlayabilir Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmayı yürüten özel savcı Robert Mueller'in dosyadaki suçlamaları belirlediği ifade edildi. Konuyla ilgili ilk gözaltılar Pazartesi günü gerçekleşebilir
28.10.2017 Dünya
Google, sahte haberlere arama motoruyla savaş açıyor
Google, sahte haberlere arama motoruyla savaş açıyor İnternet devi Google, sahte haberlerin kendi platformu aracılığıyla yayılmasını önlemek için arama motorunun algoritmasında değişiklikler yaptığını açıkladı
25.04.2017 Dünya
ABD'nin tehlikeli oyunu!
ABD'nin tehlikeli oyunu! Türkiye, PYD/PKK'nın Suriye'deki örgütlenmesinden rahatsız. Bu rahatsızlığını defalarca dile getirmesine rağmen tüm bu şikayetlere kulaklarını tıkayan ABD, PKK’nın silahlı yapılanmalarından YPG’ye desteğine devam etti. Hatırlatmak gerekirse Başkanlık seçimleri sırasında Hilary Clinton ve Donald Trump’ın canlı yayın düellolarında Clinton, YPG’den “Kürt dostlarımız” diye bahsediyordu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise geçtiğimiz günlerde durumu “ABD, YPG'ye silah veriyor, nokta” şeklinde açıklama yaparak durumu açıkça ortaya koymuş oldu. Stratejist Abdullah Çiftçi, ABD'nin bu tavrını şöyle yorumladı...
17.06.2021 Dünya
Julian Assange tecavüz iddialarıyla ilgili sorgulandı
Julian Assange tecavüz iddialarıyla ilgili sorgulandı Wikileaks internet sitesinin kurucusu Julian Assange, Ekvador'un Londra Büyükelçiliğinde hakkındaki tecavüz iddialarıyla ilgili sorgulandı.
17.06.2021 Dünya
Trump kazandı, Kasım rüyaları sona erdi
Trump kazandı, Kasım rüyaları sona erdi Türkiye’de topladığı himmet paralarını Clinton’ın seçim kampanyasına bağışlayan terör örgütü FETÖ elebaşı Gülen, Trump’ın zaferiyle hayal kırıklığı yaşadı.
17.06.2021 Dünya
Trump dönemi Ankara-Washington arasında bir fırsat
Trump dönemi Ankara-Washington arasında bir fırsat ABD'de Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın güçlü rakibi Hillary Clinton'u geride bırakarak başkanlık seçimlerini kazanmasını Türkiye açısından değerlendiren uzmanlar, bunun, Ankara-Washington yönetimleri arasında güven bunalımının aşılması noktasında bir fırsat olabileceğini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Clinton'dan FBI'a sert gönderme!
Clinton'dan FBI'a sert gönderme! ABD Başkan adayı Hilary Clinton, Adalet Bakanlığının FBI’ya Clinton’un maillerini soruşturma izni vermesinin ardından, “Bazı insanlar FBI’ın elinde delil olmadan neden seçime dahil olmaya çalıştığı sorguluyor” dedi
1.11.2016 Dünya
Siber saldırının arkasından WikiLeaks çıktı
Siber saldırının arkasından WikiLeaks çıktı WikiLeaks'in, ABD'de başkan adaylarından Hilary Clinton'ın yardımcısına ait e-mailleri yayınlaması büyük yankı uyandırmıştı. Bu eylem, Julian Assange'ın internetinin kesilmesiyle neticelendi. Devamında ABD'ye tarihin en büyük siber saldırılarından biri düzenlendi. Bu dev siber saldırının arkasından da WikiLeaks çıktı. Assange ve ekibi, Clinton'a ait gizli bilgileri ifşa etmeye devam ediyor.
17.06.2021 Dünya
"Musul'un perde arkasında Hilary var!"
"Musul'un perde arkasında Hilary var!" ABD’de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Bağdat yönetimi ile Demokrat başkan adayı Clinton’ı işbirliği yapmakla suçladı. Trump, ABD seçimlerine haftalar kala başlatılan Musul operasyonunun seçim yatırımı olduğunu savundu.
17.06.2021 Dünya
"WikiLeaks'in internetini Hillary kesti"
"WikiLeaks'in internetini Hillary kesti" WikiLeaks, Julian Assange'ın internetinin Ekvador hükümeti tarafından kesildiğini öne sürdü.
17.06.2021 Dünya
Trump'ın skandal açıklamaları!
Trump'ın skandal açıklamaları! ABD'de Cumhuriyetçi Parti adayı Trump, Washington Post gazetesi tarafından ortaya çıkarılan ve müstehcen ifadeler kullandığı 2005 tarihli videosuyla yine dünyanın gündemine oturdu. Bu görüntüler, Trump'ın kadınlara yönelik hakaret içerikli açıklamalarına bir yenisini eklemiş oldu
17.06.2021 Dünya
Peso’ya göre yeni Başkan Clinton
Peso’ya göre yeni Başkan Clinton Küresel piyasalar, 8 Kasım tarihinde yapılacak ABD Başkanlık seçimleri öncesinde galibi şimdiden belirledi...
27.09.2016 Ekonomi
Clinton ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı
Clinton ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı ABD'de Başkan Adayları Hillary Clinton ve Donald Trump, ilk televizyon tartışmalarında istihdam, ırklar arası ilişkiler ve Irak Savaşı konularını hararetli bir şekilde ele aldılar.
17.06.2021 Dünya
"Arcan saatli bomba gibiydi"
"Arcan saatli bomba gibiydi" ABD’de bir AVM’de 5 kadını katleden Adanalı Arcan’ın komşuları anlattı: Ondan korkuyorduk. Şikayet ettik. Şok tabancası bile taşıyorduk. Kız öğrencileri taciz ediyordu
17.06.2021 Dünya
Adil Öksüz'ün hayalet evi!
Adil Öksüz'ün hayalet evi! Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda
29.09.2021 Gündem
650 milyon $ borcu var
650 milyon $ borcu var ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olan iş adamı Donald Trump’ın sahibi ya da ortağı olduğu şirketlerin 650 milyon dolar borcu olduğu ortaya çıktı.
21.08.2016 Dünya
ABD başkanlık seçimi anketlerinde Clinton arayı açıyor
ABD başkanlık seçimi anketlerinde Clinton arayı açıyor ABD başkanlık seçimi için yapılan son anketlerde, Demokrat Parti Adayı Hilary Clinton, Cumhuriyetçi Partili Aday Donald Trump'a karşı belirgin üstünlük sağladı.
9.08.2016 Dünya
Sanders: Hillary Clinton ABD Başkanı olmalı
Sanders: Hillary Clinton ABD Başkanı olmalı ABD'nin Philadelphia kentindeki Demokrat Parti Kurultayı'nda konuşan Vermont Senatörü Bernie Sanders, adaylık için yarıştığı Hilary Clinton'ın ülkenin yeni başkanı olması gerektiğini söyledi.
26.07.2016 Dünya
Hilary Clinton ve Fethullah Gülen bağlantısı belgelendi
Hilary Clinton ve Fethullah Gülen bağlantısı belgelendi ABD’de önümüzdeki Kasım ayında yapılacak başkan seçimlerinde Demokratların başkan adayı Hilary Clinton’un seçim kampanyaları boyunca FETÖ’nün bir numaralı sanığı Fethullah Gülen ile iletişim halinde olduğu ortaya çıktı. ABD’de Kasım ayında yapılacak Başkanlık seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Demokratların başkan adayı Hilary Clinton hakkında yeni mail ve belgeler ortaya çıktı.
15.07.2016 Dünya
Hillary’nin aşkı kadın avcısı!
Hillary’nin aşkı kadın avcısı! 'Rodham’ adıyla beyaz perdeye taşınıyor
27.05.2013 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hilary Clinton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilary clinton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.