Hikmet Tanrıverdi

Hikmet Tanrıverdi

Son dakika Hikmet Tanrıverdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hikmet Tanrıverdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hikmet Tanrıverdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hikmet Tanrıverdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hikmet tanrıverdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 hikmet tanrıverdi haberi bulunmuştur. Tüm hikmet tanrıverdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar: Genelkurmay Başkanı Akar'a 'Hallederiz' dedim
Çağlar: Genelkurmay Başkanı Akar'a 'Hallederiz' dedim DEVLET nişanı ile ödüllendirilen Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin normale döndürülme sürecine nasıl dahil olduğunu anlattı. Çağlar, "Çok yakın arkadaşım" dediği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile yaptığı görüşme ardından sürece dahil olduğunu ve krizin çözümüne yardımcı olabileceğini hallederiz' diyerek ifade ettiğini kaydetti.
29.09.2021 Gündem
Hükümetten kritik hamle! Türkiye satın alabilir
Hükümetten kritik hamle! Türkiye satın alabilir İHKİB Başkanı Tanrıverdi, 'Türkiye, uluslararası markaları satın alabilir. Ekonomi Bakanlığı'nın yurt dışından marka alımı ile ilgili çalışması var.' dedi.
23.11.2017 Ekonomi
540 milyon lirayı ihracatla telafi ederiz
540 milyon lirayı ihracatla telafi ederiz İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Yaz saati uygulamasıyla 540 milyon TL tasarruftan söz ediliyor. Eskiye dönelim daha fazlasını biz ihracat ile ülkemize kazandırırız” dedi
29.09.2017 Ekonomi
Habur mesajı sonrası ihracatçıdan ilk mesaj
Habur mesajı sonrası ihracatçıdan ilk mesaj İhracatçılar, “Habur kapanırsa kaybı telafi ederiz. Alternatif güzergâh buluruz” diyor
27.09.2017 Ekonomi
Çıkarlarımız için parayı feda ederiz
Çıkarlarımız için parayı feda ederiz Irak’a yıllık 1 milyar doların üzerinde hazır giyim ihracatı yapan İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Sadece bizim birlik üyelerinin 600 milyon dolarlık ihracatı var. Yolcu beraberi de bir o kadar satıyoruzdur. Gerekirse bu ihracattan vazgeçeriz” dedi
26.09.2017 Ekonomi
Yarış erken başladı
Yarış erken başladı 2018’de seçime hazırlanan Türkiye İhracatçılar Meclisi’nde Başkan Mehmet Büyükekşi’nin tekrar aday olmayacağı belirtiliyor. Kulislere göre, en sürpriz aday eski başkanlardan Oğuz Satıcı olacak.
20.05.2017 Ekonomi
1.5 milyonluk dev istihdam paketi hazır
1.5 milyonluk dev istihdam paketi hazır Bakan Müezzinoğlu, kadın ve engellilere 100 bin kişilik kontenjan ayırdıklarını söyledi
10.02.2017 Ekonomi
İş dünyası 2017‘de büyüme bekliyor
İş dünyası 2017‘de büyüme bekliyor Zor bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Türk iş dünyası, 2017 yılında ekonomideki daralmanın aşılacağı, üretim, yatırımlar ve ihracatın hız kazanacağı umudunu taşıyor
28.12.2016 Ekonomi
EKK kararlarına iş dünyası yorumu
EKK kararlarına iş dünyası yorumu Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı EKK kararları iş dünyasında olumlu karşılandı.
9.12.2016 Ekonomi
İran’ı ‘iç’ten fethettik
İran’ı ‘iç’ten fethettik 22 iç giyim firması İran’da 205 alıcı ile buluştu. Gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen İHKİB Başkanı Tanrıverdi, “Bu yılın 8 aylık bölümünde İran’a hazır giyim ihracatımız yüzde 219 artarak 237 milyon dolar oldu. Yıl sonunda 300 milyon doları aşabilir” dedi.
29.09.2021 Gündem
İhracatçının saati şaştı
İhracatçının saati şaştı Yaz saati uygulamasının kalıcı olmasına ihracatçılardan itiraz geldi. Saat farkının AB ülkeleri ile 2-3 saate çıkacağına dikkat çeken İHKİB Başkanı Tanrıverdi, kararın gözden geçirilmesini istedi.
9.09.2016 Ekonomi
"Hazır fabrika" desteği yatırımcıyı heyecanlandırdı
"Hazır fabrika" desteği yatırımcıyı heyecanlandırdı Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı ve Yatırım ve Destek Hamlesi" kapsamında sunulan hazır fabrika desteği yatırımcıyı heyecanlandırdı.
8.09.2016 Ekonomi
4 milyar $’lık güven tazeleme
4 milyar $’lık güven tazeleme Türkiye’den yıllık 4 milyar dolarlık hazır giyim ithalatı yapan Nike, Adidas, Mango, Tommy Hilfiger ve H&M gibi 15 global firmanın temsilcisi, planlarında değişikliğe gitmedikleri, Türkiye’ye güvendikleri mesajını verdi.
17.08.2016 Ekonomi
Hazır giyimin ithalat devleri Türkiye'ye güveniyor
Hazır giyimin ithalat devleri Türkiye'ye güveniyor Türkiye'den yıllık 4 milyar dolarlık hazır giyim ithalatı yapan Nike, Adidas, Mango ve H&M gibi 15 global firmanın temsilcisi Türkiye'ye güvendikleri, planlamalarında herhangi bir değişiklik olmadığı mesajını verdi.
17.08.2016 Ekonomi
Hazırgiyim devleri İstanbul'da buluşacak
Hazırgiyim devleri İstanbul'da buluşacak İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası dünyanın en büyük hazırgiyim alım grupları ile İstanbul'da bir araya geliyor.
12.08.2016 Ekonomi
Doğu yatırım merkezi olacak!
Doğu yatırım merkezi olacak! Başbakan Binali Yıldırım’ın “Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım yapın” çağrısı, tekstil sektörünü harekete geçirdi. Bölgede milyon dolarlık yatırımları hayata geçirmeye hazırlanan işadamları, teşvikin ayrıntılarını bekliyor
12.08.2016 Ekonomi
Gözler Erdoğan-Putin zirvesinde
Gözler Erdoğan-Putin zirvesinde Gıda ambargosu, turizm, enerji gibi konularda yüz yüze görüşecek olan Cumhurhuşbakanı Erdoğan ve Rus lider Putin'in alacağı kararlar için gözler şimdiden 9 Ağustos'ta. 2016 kayıplarını telafi etmek isteyen Türk ihracatçısı da şimdiden kolları sıvadı.
29.09.2021 Gündem
Sarışın Festivali’ne değil ambargo delmeye gittiler
Sarışın Festivali’ne değil ambargo delmeye gittiler Letonya’nın başkenti Riga’da her yıl düzenlenen Sarışınlar Festivali’nin en büyük müdavimi Türkler’in sıklaşan ziyaretinin sebebi anlaşıldı. Türk ihracatçıların Rusya’nın uyguladığı ambargoyu Letonya üzerinden aştığı, bu ülkeye yapılan ihracatın yüzde 900’e varan oranda artmasıyla ortaya çıktı.
26.07.2016 Ekonomi
3 günde yeniden liderliğe oturduk
3 günde yeniden liderliğe oturduk Türkiye, yasağın kalkmasının ardından Rusya’da yeniden en popüler tatil merkezi oldu. Tur alanların yüzde 35’i Türkiye’yi tercih etti.
4.07.2016 Ekonomi
Brexit fırsatı! Kazanan Türkiye olacak
Brexit fırsatı! Kazanan Türkiye olacak İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma kararı alması gözleri ticari ilişkilere çevirdi
26.06.2016 Ekonomi
İş dünyasından destek
İş dünyasından destek İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan: Yola istikrarla devam edeceğiz “Başta ekonomimize yönelik olmak üzere yeni projeler ve reform hamleleriyle Türkiye’nin sahip olduğu büyük hedeflere doğru yeni hükümet döneminde de istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyoruz...
24.05.2016 Ekonomi
Yıldırım destek
Yıldırım destek AK Parti’nin 22 Mayıs’ta yapılacak kongresinde genel başkanlığa aday olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iş dünyasından büyük destek geldi...
19.05.2016 Ekonomi
Aile Paketi’nden taviz yok
Aile Paketi’nden taviz yok Çorlu’da tekstil sektöründe çalışan hamile kadınlar seri bir şekilde işten çıkarılınca konu yargıya taşındı. Tekstilcilerin “Aile Paketi dünün üreten kadınını yarın işsizliğe mahkum eder” iddiasına rağmen mahkeme anneyi haklı bulup işe iadesini sağladı
18.05.2016 Ekonomi
Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez
Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez Türk iş dünyası, Ankara’daki terör saldırısını lanetledi...
14.03.2016 Ekonomi
O’nu inşaat ‘LEKE’ledi
O’nu inşaat ‘LEKE’ledi Hazırgiyim ihracatçısının finansmana erişimini sağlamak için protokol imzalandı. Bu destek, akıllara iflas erteleme isteyen Leke Jeans’i getirdi. İHKİB Başkanı Tanrıverdi, Leke Jeans’in inşaat işlerinden dolayı sıkıntı yaşadığını söyledi.
10.02.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hikmet Tanrıverdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hikmet tanrıverdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.