Almanya'da öldürülen Mahmut, katilinin sesini kaydetmiş!
Almanya'da öldürülen Mahmut, katilinin sesini kaydetmiş! Almanya'nın Hessen Eyaleti'ne bağlı Lahn-Dill-Kreis Bölgesi'nde 1999'da ortadan kaybolan ve 2017'de kemikleri ormanda bulunan Denizlili Mahmut Caner'in, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 4 yıl sonra Denizli'ye gönderilen Caner'in kemikleri, Acıpayam ilçesinde toprağa verildi. Cinayetin, katilin ses kaydının Caner'in teybinde çıkmasıyla çözüldüğü öğrenildi.
16.09.2021 Gündem
Türk aileye insanlık dışı muamele!
Türk aileye insanlık dışı muamele! Almanya'nın Hessen eyaletindeki Sontra kasabasında yaşayan 7 kişilik Akyüz ailesi, gece evlerinin kapısı kırılıp polis tarafından gözaltına alındı. Polisin terör şüphelisi muamelesi yaptığı aile, hiçbir açıklama yapılmadan, özel bir uçakla Türkiye'ye gönderildi. 33 yıldır Almanya'da yaşayan ve 5 çocuğu da Alman vatandaşı olan Mahmut Akyüz, korku dolu geceyi anlattı.
19.12.2020 Gündem
Yaşlı kadın, komşularına 58 milyon TL miras bıraktı! Kimse inanamadı...
Yaşlı kadın, komşularına 58 milyon TL miras bıraktı! Kimse inanamadı... Almanya’nın Hessen eyaletinde 2019 yılında hayatını kaybeden 73 yaşındaki Renate Wedel, yaşadığı kasaba sakinlerine 6.2 milyon euro (58 milyon TL) miras bıraktı. Yerel belediye Başkanı ise duyunca şoke olduğunu ve önce inanamadığını belirtti.
5.12.2020 Dünya