Bakan Kirişci: Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak
Bakan Kirişci: Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 91 milyon 433 bin 955 TLlik tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını duyurdu.
7.10.2022 Ekonomi
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen...
Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor! Ödemeler başladı, hemen... Yüz binlerce kişiye güzel haber! Ödemeler yapılmaya başlandı. Hesaplara en az 1317 lira yatırılıyor. Bakan beklenen haberi duyurdu. Mart ayına ilişkin ödemelere devam ediliyor. Eğer paranız henüz hesabınıza geçmediyse, 29 Mart'a kadar ödemeler sürecek. İhtiyacı olan kişilere devlet farklı isimlerle destek ödemesi yapıyor. Mart ayına ilişkin şartlı eğitim ile şartlı sağlık, çoklu doğum ve kronik hastalık yardımları kapsamında yapılan sosyal yardım desteği ödemeleri başladı. Hangi hastalık için ne kadar ödenecek? Desteklerin şartları neler? İşte destek ödemeleri ile ilgili detaylar.
27.03.2021 Ekonomi
Kıdem vergisi ödemeleri başladı!
Kıdem vergisi ödemeleri başladı! On binlerce kişiye güzel haber. Geçmişte işverenle anlaşarak işinden ayrılıp kıdem tazminatı alanlardan yapılan gelir vergisi iadelerine ilişkin başvuruları vergi daireleri inceledi. İnceleme sonununda paralar hesaplara yatmaya başladı. İade için başvururken verdiğiniz hesap numaralarını kontrol edin.
13.05.2019 Ekonomi