Henry Cavill

Henry Cavill

Son dakika Henry Cavill haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Henry Cavill ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Henry Cavill haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Henry Cavill

haberleri sayfasında son dakika yaşanan henry cavill gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 henry cavill haberi bulunmuştur. Tüm henry cavill haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var...
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var... Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belirlendi. TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi... Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu
1.01.2022 Magazin
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları!
Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları! The Witcher Netflix'te ilk sezonuyla başladı. Romandan oyuna ve oyundan da diziye uyarlanan The Witcher "The Witcher nedir?", "The Witcher konusu ve oyuncuları kimler?
20.12.2019 Gündem
Sevilen oyun karakteri dizi oldu!
Sevilen oyun karakteri dizi oldu! Netflix'in bünyesinde yayınlanacak olan dizinin tanıtımı yapılırken, ilk fragman da ortaya çıktı.
20.07.2019 Bilim ve Teknoloji
The Witcher'in ilk videosu paylaşıldı
The Witcher'in ilk videosu paylaşıldı The Witcher dizisi için merakla beklenilen ilk video paylaşıldı. Paylaşılan videoda Henry Cavill’in hayat verdiği Geralt of Rivia’yı görüyoruz.
2.11.2018 Kültür Sanat
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor?
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor? Yeni James Bond, Game of Thrones'un Robb Stark'ı Richard Madden olabilir...
16.10.2018 Kültür Sanat
Görevimiz Tehlike kara listeye girdi
Görevimiz Tehlike kara listeye girdi Bu hafta vizyona giren filmler arasında Mission: Impossible Yansımalar, aksiyonseverler için iyi bir alternatif.
27.07.2018 Arşiv
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış...
Yok artık! Film boyunca bıyıklıymış... Vizyona yeni giren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminde 'Superman'i canlandıran Henry Cavill'in, film boyunca bıyığıyla rol aldığı ancak 25 milyon dolarlık özel efektlerle silindiği ortaya çıktı.
23.11.2017 Magazin
Beraber dünyayı kurtaracaklar
Beraber dünyayı kurtaracaklar DC’nin sevilen süper kahramanlarını beyazperdede bir araya getirecek olan Justice League’in (Adalet Birliği) yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.
23.07.2017 Magazin
Süperman kaplumbağa kurtardı
Süperman kaplumbağa kurtardı Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry Cavill, geçtiğimiz günlerde yoldaki bir kaplumbağanın hayatını kurtarmak için trafiği durdurdu.
12.06.2017 Magazin
Superman tatilde
Superman tatilde Geçtiğimiz Mart ayında gösterime giren ‘Batman ve Superman Adaletin Şafağı’ filminde Superman rolünü üstlenen Henry Cavill, Miami’de tatil yapıyor...
31.08.2016 Magazin
Gişe rekorunu kırdılar
Gişe rekorunu kırdılar “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmi, Türkiye’de ilk hafta sonunda 513 bin 873 kişi tarafından izlenerek, yabancı filmler arasında, ’tüm zamanlar en iyi Mart açılış rekoru’nu kırdı.
28.03.2016 Magazin
Batman v Superman’in Londra çıkarması
Batman v Superman’in Londra çıkarması Sinemaseverlerin merakla beklediği ‘Batman v Supermen: Adaletin Şafağı’ filminin ikinci galası önceki gün Londra’daki Odeon Leicester Meydanı’nda yapıldı...
23.03.2016 Magazin
THY nereye Batman ve Superman oraya
THY nereye Batman ve Superman oraya THY’nin sponsor olduğu “Batman Superman Adaletin Şafağı” filminin galası ABD’de gerçekleştirildi. Film, sinemalardan sonra ilk defa THY uçaklarında gösterilecek
21.03.2016 Ekonomi
Ben’i gerçekten sevmiyorum
Ben’i gerçekten sevmiyorum 25 Mart’ta vizyona girecek ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filminde Superman’i canlandıran yakışıklı oyuncu Henry Cavill, önceki gün Jimmy Kimmel Live programına konuk oldu...
19.03.2016 Magazin
Superman Times Meydanı’nda
Superman Times Meydanı’nda 25 Mart Cuma günü vizyona girecek olan ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filminde Superman’i canlandıran yakışıklı oyuncu Henry Cavill, heyecanını saklayamıyor...
18.03.2016 Magazin
Yeni James Bond kim olacak?
Yeni James Bond kim olacak? Son James Bond Daniel Craig’den sonra serinin yeni filminde James Bond’u kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu...
15.02.2016 Magazin
Sözelciler de pilot olabilecek!
Sözelciler de pilot olabilecek! Bugüne kadar sadece sayısal bölüm mezunlarından pilot yetiştiren THY, artık kapılarını sözel mezunlarına da açıyor...
18.12.2015 Yaşam
Görevleri İstanbul
Görevleri İstanbul ‘Kod Adı : U.N.C.L.E’ ismiyle geçtiğimiz ağustos ayında ülkemizde de vizyona giren Amerikan - İngiliz yapımı filmin ikincisi İstanbul’da çekilecek...
2.11.2015 Magazin
Rolleri için ne yapıyorlar?
Rolleri için ne yapıyorlar? İşleri gereği vücutlarını bir vitrin gibi kullanan oyuncular, gelen farklı roller nedeniyle sürekli bir değişim içinde olmak zorunda kalıyorlar. Özellikle fiziksel olarak güçlü, yapılı ve kaslı karakterlere hazırlanmak için aylar öncesinden istenilen şekle girmeye çalışıyorlar. Hollywood yıldızlarının köklü değişimleri, hayalinizdeki vücuda kavuşmanız için size de ilham verebilir!
6.09.2015 Magazin
'Seks sahnesi çekilirken ereksiyon oldum!'
'Seks sahnesi çekilirken ereksiyon oldum!' 2013 yılında vizyona giren ve büyük gişe başarısı sağlayan “Çelik Adam” (Man of Steel) filminde Superman karakterini canlandırarak uluslararası üne kavuşan İngiliz aktör Henry Cavill Men's Fitness dergisine verdiği röportajda utanç verici bir itirafta bulundu.
10.08.2015 Magazin
Yılın en iyisi Djokovic
Yılın en iyisi Djokovic Laureus Dünya Spor Ödülleri sahiplerini buldu. Novak Djokovic ve Genzebe Dibaba ödül aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Superman’in gizli geçmişi
Superman’in gizli geçmişi Gelmiş geçmiş en tanınan ve sevilen süper kahraman Superman, bu hafta vizyona girecek olan ‘’Man of Steel’’ filmi ile hayranlarıyla buluşuyor...
14.06.2013 Arşiv
Film koptu, Gezi kapalı gişe!
Film koptu, Gezi kapalı gişe! Seyirci sayısı yaklaşık 90 bin azaldı
11.06.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Henry Cavill ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki henry cavill haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.