Hekimhan

Hekimhan

Son dakika hekimhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hekimhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hekimhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hekimhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hekimhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 hekimhan haberi bulunmuştur. Tüm hekimhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi Malatya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Malatya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Malatya aday listesi
24.03.2024 Gündem
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek
Malatya-Ankara arasındaki mesafe 7 saate düşecek Malatya’dan Sivas’a başlayan bölgesel tren ile Malatyalılar aktarmalı olarak Sivas üzerinden İstanbul ve Ankara’ya hızlı tren ile gidebilecek. Böylelikle 16 saat süren Malatya-Ankara demir yolculuğu 7 saate düşecek.
20.06.2023 Ekonomi
Yıldırım düştü; depremzedenin 5 büyükbaş hayvanı öldü
Yıldırım düştü; depremzedenin 5 büyükbaş hayvanı öldü Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, depremzede Aydın Sarı’nın hayvanları için kendi imkanlarıyla yaptığı derme çatma yapıya yıldırım isabet etti, 5 büyükbaş hayvan öldü.
6.06.2023 Gündem
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı?
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı? Malatya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında yer alacak. Milli iradenin sandığa yansıyacağı 14 Mayıs genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Deprem bölgesinde yer alan Malatya'da depremzeler sandık başına gidecek. 28. dönem milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacaklar YSK'nın yasakları kaldırmasının ardından Malatya seçim sonuçlarını gazetevatan.com'da canlı olarak takip edecek. Malatya hangi parti kazandı? İşte Malatya seçim sonuçları ve partilerin oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
14.05.2023 Gündem
Kayıp ihbarı yapıldı, baraj gölünde cesedi bulundu
Kayıp ihbarı yapıldı, baraj gölünde cesedi bulundu Malatya'nın Hekimhan ilçesinde kayıp olarak aranan Mehmet Uçar'ın (50), baraj gölünde cansız bedeni bulundu.
25.04.2023 Yaşam
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
5.2 büyüklüğündeki sarsıntı korkuttu: Artçı mı deprem mi?
5.2 büyüklüğündeki sarsıntı korkuttu: Artçı mı deprem mi? Deprem bölgesinde çalışmalar sürerken, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde dün akşam saat 19.29’da gerçekleşen 5.2 büyüklüğündeki deprem endişelere neden oldu.
13.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırımla istihdamla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı'yla zirveye taşımakta kararlıyız" dedi.
22.12.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marketlerin denetimini sıkılaştırıp fiyat farklılıklarını gidereceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Geçtiğimiz 20 yılda hep yapageldiğimiz gibi bugün de ülkemizin her meselesini, milletimizin her beklentisini hayata geçirerek Türkiye’yi huzurlu ve müreffeh bir geleceğe hazırlıyoruz" dedi. Marketlerdeki fiyat denetimine de değinen Erdoğan, ''Türkiye'nin yürüyüşünü durdurmak mümkün değil, biz vatanımıza mağdur olmayacak şekilde ekonomik desteklerimizi sürdürüyoruz. Zincir ve diğer marketlerle ilgili bakanlıklarımız kontrolleri sıkılaştıracaktır. Fiyat farklılıklarını gidereceğiz'' ifadelerini kullandı.
30.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma yatırımları kapsamında, 55 günde 12 büyük projenin açılışının yapıldığını açıkladı.
29.11.2022 Ekonomi
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı!
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı! TOKİ Malatya kura çekilişi sonuçları merak ediliyor. TOKİ tarafından 81 ilde başlatılan TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri yapılıyor. TOKİ tarafından belirlenen kura çekiliş programları başvuru yapan milyonlar tarafından izleniyor. 27 Kasım TOKİ programında ise Diyarbakır ve Malatya bulunuyor. Malatya’da Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir ve Hekimhan’da toplan 800 konutun çekiliş sonuçları araştırılıyor. Peki, Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı ve Malatya TOKi kura sonuçları (27 Kasım 2022)
27.11.2022 Gündem
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları araştırması yoğunlaştı. 2 bin 791 konutun sahiplerini bulacağı Malatya TOKİ kura çekilişi 26 ile 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 26 Kasım'da Merkez, Darende, Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Balaban, Kuluncak, Pütürge, Kale ilçelerinin Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlanacak. İşte, 2+1 ve 3+1 Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
26.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Skuterlerin kullanımını denetleyeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Skuterlerin kullanımını denetleyeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Skuterler yönetmelikte yer alan kurallar çerçevesinde kullanılmalı; ancak görüyoruz ki caddelerde kural tanımaz bir şekilde hareket ediyorlar. Skuterlerin kullanılmasını teşvik edeceğiz, belirli kurallar doğrultusunda kullanılması için denetimler gerçekleştireceğiz" dedi.
27.10.2022 Siyaset
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Malatya'da korkutan deprem: Çevre il ve ilçelerde de hissedildi
Malatya'da korkutan deprem: Çevre il ve ilçelerde de hissedildi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre il ve ilçelerde de hissedildi.
29.06.2022 Gündem
Türkiye'den fışkırıyor! Dolar yağacak! 20 bin tonluk keşif
Türkiye'den fışkırıyor! Dolar yağacak! 20 bin tonluk keşif Türkiye'ye dolar yağacak! Yerin altından fışkırıyor. Türkiye, Isparta Aksu'daki 20 bin tonluk toryum rezervinin keşfedilmesiyle birlikte dünyada ikinci sıraya yükseldi. Toplamda 790 bin ton toryum rezervine ulaşan Türkiye, 100 yıl boyunca enerji ihtiyacını karşılayabilecek. Toryum rezervinde yüzde 20'lik paya sahip olan Türkiye dünya sıralamasında 2. sırada yer alırken, bu madenin en çok bulunduğu bölgeler ise Isparta ve Eskişehir olarak göze çarpıyor. Sadece Isparta'daki 20 bin ton üzerindeki toryum rezervi, Türkiye'nin 100 yıl boyunca enerji ihtiyacını karşılayabilme gücüne sahip. OECD Nükleer Enerji Ajansı (NEA) ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nın (IAEA) verilerine göre dünya toryum rezervlerinde ilk sırayı 846 bin tonla Hindistan alırken 790 bin tonla Türkiye ikinci, 606 bin tonla Brezilya üçüncü. Avustralya 521 bin, ABD 424 bin, Mısır'da 380 bin ton olarak sıralanıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Malatya'da feci kaza:  2 kişi hayatını kaybetti.
Malatya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti. Malatya'nın Hekimhan ilçesinde tüneli çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
4.03.2022 Yaşam
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Kolluk personelinin hizmetlerinden memnuniyet yüzde 20 arttı
Kolluk personelinin hizmetlerinden memnuniyet yüzde 20 arttı Avrupa Birliği (AB) tarafından yerel ve ulusal ölçekte gerçekleştirilen 'Kolluk Kuvvetlerine Yönelik Vatandaş Memnuniyeti ve Güven Anketi'ne göre, Türkiye'de vatandaşların kolluk personelinin hizmetlerinden memnuniyet oranı 2015 yılına göre yüzde 20 arttı.
9.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hekimhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hekimhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.