Hbaer

Hbaer

Son dakika hbaer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hbaer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hbaer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hbaer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hbaer gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 hbaer haberi bulunmuştur. Tüm hbaer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Dik hayatını kaybetti!
Mustafa Dik hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Mustafa Dik 78 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber günler sonra geldi.
12.04.2021 Magazin
Özlem Tekin köy hayatına alıştı
Özlem Tekin köy hayatına alıştı Özlem Tekin, önceki gün yaklaşık üç senedir hayatını sürdürdüğü Bodrum Milas’ta görüntülendi. Bir dönemin rock yıldızının köy hayatına iyice alıştığı gözlendi.
29.05.2019 Magazin
Erdoğan: İzin vermeyeceğiz
Erdoğan: İzin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATO'daki toplantıda konuştu.
29.09.2021 Gündem
Sokak ortasında silahlı saldırı: 1 ölü
Sokak ortasında silahlı saldırı: 1 ölü Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan genç kafasından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti...
27.04.2015 Yaşam
Sosyal güvenlikte ikinci reform!
Sosyal güvenlikte ikinci reform! Hükümet, sosyal güvenlik alanında yeni adımlar atıyor. Emekli aylığından şikâyet edenler için çifte emekliliğe destek verilirken, ileri yaşlarda uygun istihdam olanakları yaratılacak.
21.04.2015 Ekonomi
CHP'de Mersin bilmecesi
CHP'de Mersin bilmecesi CHP'de Mersin'de boşalan kontenjan adayının kim olacağı bilmeceye dönüştü. Umut Oran ve Rıza Türmen başta olmak üzere birçok ismin adaylığı konuşuluyor. CHP Mersin İl Başkanlığı'nın ise kent içi dengeler gözetilerek 'yerli' bir adayın tercih edilmesi yönünde genel merkeze rapor gönderdiği öne sürülüyor.
29.09.2021 Gündem
"Suriyeliler üstsüz geziyor" gerginliği
"Suriyeliler üstsüz geziyor" gerginliği Perdelerini açtıkları evde üstsüz şekilde yüksek sesle müzik dinledikleri öne sürülen Suriyeli aile ile mahalleli arasında kavga çıktı. Polis, biber gazıyla müdahale etti.
16.04.2015 Yaşam
Davutoğlu'ndan 'bağımsız aday' hamlesi!
Davutoğlu'ndan 'bağımsız aday' hamlesi! 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerin titiz çalışması devam ederken, son kez bir çalışma yapacak olan Başbakan Davutoğlu ve ekibi böylece listelerin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilmesi gereken saate kadar bekleyerek hem manipülasyonları hem de aday adayı olan bazı isimlerin son dakika bağımsız aday olmasını engelleyecek...
29.09.2021 Gündem
"8 Haziran'a kadar değil..."
"8 Haziran'a kadar değil..." Tan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, sözlerine, "Size şiir okuyacağım...
29.09.2021 Gündem
O partinin ismi değişti
O partinin ismi değişti Alternatif Parti'nin adının İlk Parti olarak değiştirilmesine dair Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
CIA eski başkanından itiraf
CIA eski başkanından itiraf CIA eski başkanlarından David Petraeus, gizli bilgileri sızdırma suçunu itiraf ederek 400 bin dolar karşılığında yargı sürecinden kurtuldu.
4.03.2015 Dünya
Acun Ilıcalı TOBB Genç Girişimciler Kurulu'nda
Acun Ilıcalı TOBB Genç Girişimciler Kurulu'nda TOBB Genç Girişimciler Kurulu’na yeni giren 14 isim arasında Acun Ilıcalı da yer aldı.
25.02.2015 Ekonomi
'Savaşa hazırlanıyoruz, Putin'e asla güvenmeyin'
'Savaşa hazırlanıyoruz, Putin'e asla güvenmeyin' Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Vadym Prystaiko, ülkesinin bir savaşa hazırlandığını belirterek, Kanada'dan silah yardımı talep etti.
22.02.2015 Dünya
Yunanistan'ın teklifine Almanya'dan jet yanıt
Yunanistan'ın teklifine Almanya'dan jet yanıt Yunanistan'ın Euro Bölgesi'ne yaptığı 6 aylık "köprü anlaşma" teklifi Almanya tarafından reddedildi.
19.02.2015 Dünya
Yardım istemem sığınma evi yapın
Yardım istemem sığınma evi yapın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Duruşunu hayranlıkla izledim” dediği Özgecan’ın babası Mehmet Aslan, sergilediği vakur duruşuyla Türk halkına olgunluk dersi verdi...
29.09.2021 Gündem
O çiftçi milletvekili adayı oluyor
O çiftçi milletvekili adayı oluyor MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nde 2 yıl önce tavuk ve ördeklerini zehirleyerek öldürdüğünü iddia ettiği komşusunun cenaze namazında 'İtirazım var. Merhumu iyi bilmem. Hakkımı helal etmiyorum' diyerek dikkat çeken ve Tokat'a yerleşen çiftçi 54 yaşındaki Tahir Bice, Ak Parti'den milletvekili aday adayı olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Steve Jobs filminin gösterim tarihi belli oldu
Steve Jobs filminin gösterim tarihi belli oldu Danny Boyle'ın yönettiği, Steve Jobs rolünü Michael Fassbender'in üstlendiği yeni çekilen Steve Jobs filminin 9 Ekim 2015'te gösterime gireceği öğrenildi...
5.02.2015 Kültür Sanat
Otomobil fiyatına tespih
Otomobil fiyatına tespih Erzurum’da Oltu taşı ürünlerinin satıldığı ve işlendiği tarihi Rüstem Paşa Çarşısı’nda bulunan ve işçiliği 20 gün süren gümüş işlemeli tespih “18 bin” TL’den alıcısını bekliyor.
3.02.2015 Ekonomi
Şekerli içecekle ilgili şok rapor
Şekerli içecekle ilgili şok rapor Amerika’da Harvard Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen bir araştırma, şekerli içeceklerin kız çocuklarında ilk âdet görme yaşını öne çektiğini ve ilerleyen yaşlarda da meme kanserine yakalanma riskini artırdığını ortaya çıkardı.
29.01.2015 Sağlık
Faiz tartışması
Faiz tartışması Merkez Bankası Başkanı Başçı, sayın Başbakan zaman zaman Cumhurbaşkanı'na da brifing vermenin faydalı olabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Taşlı sopalı aile kavgası!
Taşlı sopalı aile kavgası! Şanlıurfa'da, akraba 2 aile arasında kız alıp- verme konusunda çıkan tartışma, tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü...
26.01.2015 Yaşam
5 bakanlığa atama kararı
5 bakanlığa atama kararı Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret ile Sağlık bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Bakan açıkladı! Korkulacak bir durum yok
Bakan açıkladı! Korkulacak bir durum yok Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Doluluk oranı, şu anda İstanbul’daki doluluk oranı yüzde 85’e yaklaştı...
16.01.2015 Yaşam
TV programında evlendiler ama yüzleri gülmüyor!
TV programında evlendiler ama yüzleri gülmüyor! Geçtiğimiz yıllarda sanatçı Mahmut Tuncer’in programında evlenen ancak evlendikten sonra bir türlü yüzü gülmeyen Erdem-Hatice Fedakar çifti, yaşadıklarına isyan etti...
18.12.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hbaer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hbaer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.