Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na alınacak personel için uzman yardımcılığı sınavı yapacak. Başvuru yapanlar arasından 160 kişi sınava çağrılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Özelleştirme İdaresi personel alımı şartları!
19.07.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlana göre, ÖSYM tarafından yapılacak yarışma sınavı ve sözlü sınavla ile Bakanlığa 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! Sınav için ön başvurular 8-14 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
4.07.2022 Personel Alımı