Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak? Hayvan hakları yasası 2021 ne zaman Meclis’e sunulacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi!
Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak? Hayvan hakları yasası 2021 ne zaman Meclis’e sunulacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hayvan hakları yasasıyla ilgili talimat verdiği belirtildi. Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MYK toplantısının ana gündem maddesi hayvan hakları yasasıydı. Yasa ile artık hayvanlar "eşya" olmaktan kurtulup "canlı" gibi korunacak. Cumhuriyet Savcıları hayvana eziyette şikâyete gerek kalmaksızın resen soruşturma açabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına "Meclis kapanmadan bu kanunu çıkarın" talimatını verdiği öğrenildi. Peki, Hayvan hakları yasası ne zaman çıkacak?
9.06.2021 Gündem
Hayvan hakları yasası tamam! Para cezası, hapis ve yasaklar...
Hayvan hakları yasası tamam! Para cezası, hapis ve yasaklar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak olan AK Parti MYK toplantısında uzun süredir üzerinde çalışılan Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklik masaya yatırılacak. Taslak metin hazırlanırken, hayvanları koruma derneklerinin temsilcileri, Adalet Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileriyle birçok kez bir araya gelindi. İşte madde madde yapılacak değişiklikler...
7.06.2021 Gündem
AK Partili Akbaşoğlu: Hayvan haklarını önümüzdeki haftalarda yasalaştıracağız
AK Partili Akbaşoğlu: Hayvan haklarını önümüzdeki haftalarda yasalaştıracağız AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 'Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız' dedi.
20.01.2021 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Hayvanları Koruma Günü' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'Hayvanları Koruma Günü' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hayvan Hakları Yasası'nın bir an önce yürürlüğe girmesini, hayvanların tüm kötülüklere karşı korunmasını ve doğal ortamlarında ihtiyaçları gözetilerek yaşamalarını diledi.
4.10.2019 Gündem