Hayri Kozak

Hayri Kozak

Son dakika Hayri Kozak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayri Kozak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayri Kozak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayri Kozak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayri kozak gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 hayri kozak haberi bulunmuştur. Tüm hayri kozak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da neler oluyor? Mali yükü gözler önüne serdi!
Galatasaray'da neler oluyor? Mali yükü gözler önüne serdi! Sarı-kırmızılı kulübün dün gerçekleştirilen Divan Kurulu'nda kıdemli üye Hayri Kozak'ın kürsüden yaptığı açıklamalar çok konuşuldu. Usta isim Galatasaray Kulübü'nün içinde bulunduğu mali durumu gözler önüne serdi.
16.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın eski Başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı
Galatasaray'ın eski Başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı Galatasaray Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Mustafa Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun iyi olmadığını açıkladı.
27.07.2021 Galatasaray
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli...
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli "Neyin hodri meydanı, dokunulmazlığı getireceksen sen getireceksin, fezleke yoluyla gelirse de oyumuz belli" diye konuştu. Bahçeli, İstanbul'da "hemşehri harekatı" yapacaklarını belirtirken, yeni bir istismar doğmaması için Cumhur İttifakı'nın yüzde 52'nin üstüne çıkması gerektiğini kaydetti.
11.05.2019 Gündem
Galatasaray'da ultrAslan gerginliği!
Galatasaray'da ultrAslan gerginliği! Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu Toplantısı’nda yönetimi eleştirdi. Taraftar grubu Ultraslan’ın ürünlerinin kulüp mağazalarında satılmasını eleştiren Yarsuvat, “Bu kişilere satılan ürünlerin parası hangi yoldan verildi?” diye konuştu. Yarsuvat’a cevap veren Başkan Mustafa Cengiz, “Bu ürünler için para verilmedi, bedava” dedi.
10.10.2018 Galatasaray
Özbek'in Florya Planı
Özbek'in Florya Planı Florya Tesisleri için isim sponsoru bulunması önerisi gündeme geldi.
23.01.2016 Galatasaray
'G.Saray'ın varlığı tehlikede'
'G.Saray'ın varlığı tehlikede' UEFA'nın, Galatasaray'ı 2015-2016 sezonunda finansal fair play kurallarını yerine getiremediği gerekçesiyle Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonuna sevk etmesi, camiada yankı buldu.
19.01.2016 Galatasaray
Adnan Polat'tan olay sözler!
Adnan Polat'tan olay sözler! Hürriyet’e röportaj veren Adnan Polat, eski başkan Ünal Aysal’dan şimdiki başkan Dursun Özbek’e, Galatasaray Lisesi’nden iadeyi itibara kadar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.12.2015 Galatasaray
Sabri'ye 'gariban' dedi
Sabri'ye 'gariban' dedi Galatasaray Kulubü Divan Kurulu'nun aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.
9.12.2015 Galatasaray
Hayri Kozak: Giderler kulübü yıkacak
Hayri Kozak: Giderler kulübü yıkacak Galatasaray'ın olağan divan toplantısında söz alan Hayri Kozak, yaptığı konuşmada giderlere dikkat çekti.
11.11.2015 Galatasaray
Galatasaray’da kavga!
Galatasaray’da kavga! Galatasaray'ın Ekim Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleştiriliyor.
21.10.2015 Galatasaray
'G.Saray ilk Atatürk'ü ziyaret eder'
'G.Saray ilk Atatürk'ü ziyaret eder' Galatasaray'ın Divan Kurulu toplantısında kulüp üyeleri öneri ve eleştirilerde bulundu.
14.01.2015 Galatasaray
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi
Aslan'da Duygun Yarsuvat dönemi Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda Duygun Yarsuvat, Galatasaray'ın 35. Başkanı oldu.
25.10.2014 Galatasaray
Hayri Kozak'tan Aysal'a sert yanıt!
Hayri Kozak'tan Aysal'a sert yanıt! Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a cevap verdi.
25.09.2014 Galatasaray
Ünal Aysal'a tam destek
Ünal Aysal'a tam destek Galatasaray’ın önde gelen isimleri Ünal Aysal için seçimli genel kurulda ‘mutlak aday olmalı’ dedi.
20.09.2014 Galatasaray
İşte G.Saray'ın net borcu!
İşte G.Saray'ın net borcu! Sarı-kırmızılı kulübün net borç alacak farkının 717,8 milyon lira olduğu açıklandı.
10.09.2014 Galatasaray
G.Saray camiası ikiye bölündü
G.Saray camiası ikiye bölündü Galatasaray yönetiminin, Galatasaray Liv Hospital takımını Beko Basketbol Ligi Play-Off son maçına çıkarmama kararı alması sarı kırmızılı camiada da tartışılmaya başlandı
17.06.2014 Galatasaray
Divan toplantısında kredi borcu tartışması
Divan toplantısında kredi borcu tartışması Galatasaray'ın Haziran ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı Kuruçeşme Adası'nda gerçekleşti.
11.06.2014 Galatasaray
'Yangın vardı söndürüyorum'
'Yangın vardı söndürüyorum' Mali ve İdari olarak ibra edilen Ünal Aysal, kulübün kötü yönetildiği iddialarına geçmişe yönelik göndermeyle yanıt verdi:
13.04.2014 Futbol
Divan Kurulu'nda Ergin Ataman tartışması
Divan Kurulu'nda Ergin Ataman tartışması Galatasaray'ın bugün gerçekleşen divan kurulunda, kulübün saygın isimlerinden Hayri Kozak, Galatasaray Liv Hospital Takımı'nın koçu Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
13.11.2013 Galatasaray
‘Aysal sözlerini  yerine getirmedi’
‘Aysal sözlerini yerine getirmedi’ Hayri Kozak, yönetime yönelik eleştirilerini sıralarken VATAN’ın Aysal ile Terim arasındaki mesajlarını açıklayan sayfasını divanda gösterdi...
9.10.2013 Futbol
'Fatih Terim'e gelen bir mesaj yok'
'Fatih Terim'e gelen bir mesaj yok' Galatasaray Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, TRT Spor ekranlarında Oğuz Tongsir'in sunduğu Bire Bir programının konuğu oldu. Kozak, Fatih Terim'in ayrılışı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
4.10.2013 Galatasaray
İşte Terim'i götüren mesaj
İşte Terim'i götüren mesaj “Kurumsallaşıyorum” diyen G.Saray, sonunda bunu da gördü.. Kulüp başkanı Aysal, eski hocasıyla arasındaki “çok özel” yazışmaları Rasim Ozan Kütahyalı‘ya verdi:
1.10.2013 Futbol
'Aysal, Terim'e son mesajı...'
'Aysal, Terim'e son mesajı...' Hayri Kozak'tan müthiş iddia...
29.09.2013 Galatasaray
'Onurlarıyla oynandı'
'Onurlarıyla oynandı' Galatasaray Divan Kurulü Üyesi Hayri Kozak, Başkan Ünal Aysal’ın tek adam olmasından çekindiğini ifade etti.
24.06.2013 Futbol
Divan Kurulu'nda kriz!
Divan Kurulu'nda kriz! Galatasaray'ın divan kurulu toplantısında gergin anlar yaşandı.
12.06.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hayri Kozak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayri kozak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.