Hayal Kırıklığı

Hayal Kırıklığı

Son dakika hayal kırıklığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayal kırıklığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayal kırıklığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayal Kırıklığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayal kırıklığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.384 hayal kırıklığı haberi bulunmuştur. Tüm hayal kırıklığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
20.04.2024 İddaa
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması Fed Başkan Yardımcısı Christopher Waller, faiz oranlarını düşürmek için acele edilmemesi gerektiğini savundu.
28.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı! Ali Koç çıldıracak: Büyük hayal kırıklığı, el yok gibi
Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı! Ali Koç çıldıracak: Büyük hayal kırıklığı, el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı!
Galatasaray'ın Gardi'ye ödeyeceği rakam dudak uçuklattı! Trendyol Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, 75 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılı takımın son dönemlerdeki transferlerinde aracılık eden menajer George Gardi için ödenecek rakam dudak uçuklattı.
7.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi: Bu kadarını biz de beklemiyorduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi: Bu kadarını biz de beklemiyorduk Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sivas mitinginde halka önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işareti." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan 3 büyük hata!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan 3 büyük hata! Beşiktaş, Dolmabahçe’de Galatasaray’a 8 yıl sonra yenilirken Portekizli teknik adam tercihleriyle tepki topladı. Amartey’in 11’de yer alması, maça merkezde başlayan Semih Kılıçsoy’un sola kaydırılması ve sahanın en etkili ismi Rashica’nın oyundan çıkarılması mağlubiyete zemin hazırladı.
5.03.2024 Beşiktaş
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
İsmail Kartal yeni transferin kulağını çekti: Seni çok istedim, beni pişman etme
İsmail Kartal yeni transferin kulağını çekti: Seni çok istedim, beni pişman etme Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal, çok istediği ve ocak ayında kavuştuğu yıldız ismi her maçta ilk 11 başlatıyor. Büyük hayal kırıklığı yaşatan tecrübeli isim performansıyla gündem olmaya devam ediyor. İsmail Kartal’ın, Ankaragücü yenilgisi sonrası öğrencisiyle görüşüp dikkat çeken sözler kullandığı öğrendi. İşte son dakika haberin detayları...
29.02.2024 Fenerbahçe
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Kişinin, eş, sevgili veya birinci derece yakını ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi, uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, boşanma veya aldatılma gibi ağır duygusal durumlar veya kişiyi derinden sarsacak haberler alması gibi ani psikolojik travmaların hastalığı tetiklediğini söyleyen Buturak, bunun yanı sıra kişinin yaşadığı boğulma tehlikesi, deprem gibi doğal afetler ve bazı fiziksel travmaların da kırık kalp sendromuna sebep olabileceğini vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti
Abdullah Avcı'dan şoke eden karar! Transferi son anda veto etti Trabzonspor; orta saha, stoper gibi eksik bölgelere takviyeler beklenmesine rağmen ara transferde sadece sağ bek aldı. Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki yıldızı Thomas Meunier'yi renklerine bağlayan Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadaki ciddi hareketlilikten sonuç çıkartamadı.
10.02.2024 Trabzonspor
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamayla İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’ ARAS Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararı alan Disney Plus platformuna neden tepki göstermediğini açıkladı.
18.01.2024 Magazin
Zaha, Tete resmen bela oldu! Okan Buruk dayanamadı, kadro dışı bıraktı
Zaha, Tete resmen bela oldu! Okan Buruk dayanamadı, kadro dışı bıraktı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe imzaya hazırlanırken Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Zaha ve Tete hayal kırıklığı yarattı. Beşiktaş’ın kapısından döndürülen Halil Dervişoğlu ise ligde sıfır çekmeye devam etti. Öte yandan Okan Buruk yıldız isimlerle ilgili kararını verdi.
17.01.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
15.01.2024 İddaa
Rüyada Kiraz Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kiraz Ağacından Kiraz Toplamak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kiraz Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kiraz Ağacından Kiraz Toplamak Nasıl Yorumlanır? Rüyada kiraz ağacı görmek hem iş hem de sosyal hayatta başarılı olmak demektir. Rüya sahibi çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olarak kabul edilir.
13.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Hayal Kırıklığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayal kırıklığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.