Hava Kuvvetleri İmamı

Hava Kuvvetleri İmamı

Son dakika hava kuvvetleri imamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava kuvvetleri imamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava kuvvetleri imamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Kuvvetleri İmamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava kuvvetleri imamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 hava kuvvetleri imamı haberi bulunmuştur. Tüm hava kuvvetleri imamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle başlatılan FETÖ soruşturmasında helikopter düştüğü sırada havada olan F-4 uçağındaki silah sistemlerini kullanan subaylardan birinin o dönem Hava Kuvvetleri’nin FETÖ imamı olan Adil Öksüz ile irtibatı çıktı.
25.11.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterin düşmesinde rolü olduğu düşünülen F-4 uçağının pilotu Ali Armağan’ın FETÖ’nün kilit ismi Adil Öksüz ile 152 kez iletişim kurduğu ortaya çıktı
29.10.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
Yunanistan FETÖ üyesi Türk vatandaşını mülakata alacak
Yunanistan FETÖ üyesi Türk vatandaşını mülakata alacak Yunanistan'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası olduğunu belirten bir Türk vatandaşının, eşiyle siyasi iltica talebinde bulunduğu bildirildi.
13.08.2019 Dünya
FETÖ soruşturmasında 52 gözaltı!
FETÖ soruşturmasında 52 gözaltı! İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada 52 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
19.07.2019 Gündem
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
FETÖ'nün Rusya imamının cezası onandı!
FETÖ'nün Rusya imamının cezası onandı! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) "sır kutusu" Adil Öksüz'ün, darbe girişiminin ardından saklanmasına ve kaçmasına yardım eden kayınbiraderi, örgütün Rusya imamı Ali Sami Yıldırım'a FETÖ üyeliğinden verilen 7 yıl 6 aylık hapis cezasını onadı.
28.05.2019 Gündem
Yıllıktaki FETÖ
Yıllıktaki FETÖ Darbe girişimini planlayanlardan FETÖ imamı Adil Öksüz’ün Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1990’da beraber mezun olduğu beş arkadaşının da örgütün simge isimleri arasında yer aldığı ortaya çıktı. Mezuniyet yıllığına göre, Gezi’de ‘Çadırları yakın’ talimatı veren ve Deniz Baykal’a kaset kumpası sanıklarından olan iki eski polis müdürü ile örgüt üyeliğinden ceza alan, ihraç edilen bazı akademisyenler aynı sınıfın mezunları.
17.12.2018 Gündem
Son dakika... 188 kişi hakkında FETÖ'den gözaltı kararı verildi
Son dakika... 188 kişi hakkında FETÖ'den gözaltı kararı verildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında eski Hava Kuvvetleri personeli 100 asker ile darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143. Filo'dan Adil Öksüz ile yönettiği belirlenen örgütün "Hava Kuvvetleri imamı" Kemal Batmaz'a bağlı 88 "mahrem imam" hakkında gözaltı kararı verildi.
16.11.2018 Gündem
Eski savcı gözaltına alındı
Eski savcı gözaltına alındı HSK tarafından meslekten ihraç edilen eski savcı Ferhat Sarıkaya, Ankara TEM Şube ekiplerince gözaltına alındı
2.11.2018 Gündem
Ferhat Sarıkaya, Köksal Çelik ile Çetin Sönmez ihraç edildi
Ferhat Sarıkaya, Köksal Çelik ile Çetin Sönmez ihraç edildi Eski Şemdinli Savcısı Ferhat Sarıkaya ile Adil Öksüz'ü serbest bırakan iki hakim meslekten ihraç edildi.
1.11.2018 Gündem
Öksüz’ü bırakan hakime FETÖ cezası
Öksüz’ü bırakan hakime FETÖ cezası 15 Temmuz’dan sonra gözaltına alınan FETÖ’nün ‘hava kuvvetleri imamı’ Adil Öksüz’ün serbest bırakılmasına yapılan itirazı reddeden eski Hâkim Çetin Sönmez, 8 yıl 9 ay hapse mahkum oldu
29.08.2018 Gündem
Son dakika:Adil Öksüz'u serbest bırakan hakimin cezası belli oldu!
Son dakika:Adil Öksüz'u serbest bırakan hakimin cezası belli oldu! FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasına yapılan itirazı reddeden eski hakim Çetin Sönmez'e 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
29.08.2018 Gündem
Adil Öksüz, oteldeki toplantıda kameralara müdahale etmiş
Adil Öksüz, oteldeki toplantıda kameralara müdahale etmiş Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) firari "Hava Kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün Adana'da örgüt toplantısı yaptığı iddia edilen otelin sahibi ve işletmecisi ile iki çalışanı hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianamede, tanıkların Öksüz'ün gizliliğe verdiği öneme ilişkin ifadeleri yer aldı.
25.07.2018 Gündem
Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakim için istenen ceza belli oldu
Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakim için istenen ceza belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında gözaltına alınan FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasına yapılan itirazı reddeden eski hakim Çetin Sönmez'in 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
19.07.2018 Gündem
Yeni merkez Almanya!
Yeni merkez Almanya! Resmi yayın kuruluşu, Türkiye'nin adımlarıyla pek çok ülkede kan kaybeden terör örgütünün Almanya'daki örgütlenme çalışmalarının izini sürdü. Türkiye'den kaçan FETÖ'cüler örgüte yakın derneklere yönlendiriliyor ve büyük yardım alıyor. Habere göre, bazı okulları kapatılan FETÖ tekrar ivme kazandı ve yeni çocuk yuvaları açmaya çalışıyor.
13.07.2018 Dünya
Adil Öksüz'ün Sakarya'da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Sakarya'da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı FETÖ'nün sözde 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz, Sakarya'nın Akyazı kırsalında aranırken İstanbul'un Ataşehir ilçesinde 50 katlı bir rezidansta toplantı gerçekleştirmiş. Öksüz ve toplantıda yer alan diğer FETÖ imamları, aynı anda cep cep telefonlarını susturarak kayıplara karıştı.
9.07.2018 Gündem
Eczacı Abdi deşifre oldu
Eczacı Abdi deşifre oldu Adalet Bakanlığı, FETÖ’nün sivil imamı Hakan Çiçek’in Gülen’le darbe girişiminin yaşandığı gün ve öncesinde görüştüğünü ortaya koyan delilleri ABD’ye gönderdi. ‘Eczacı Abdi’ kod adlı örgüt üyesinin kimliğine ulaşıldı
30.06.2018 Gündem
FETÖ elebaşının iadesi için bir hamle daha
FETÖ elebaşının iadesi için bir hamle daha Adalet Bakanlığı, elde edilen yeni delilleri ABD'ye gönderdi. Son dakika haberine göre, telefon kayıtları ve tespit edilen görüşmeler, ilave deliller olarak FETÖ Elebaşı Gülen'in iadesi için yeni bir adım olarak ABD'ye ulaştırıldı.
30.06.2018 Gündem
Son dakika... Adalet Bakanlığı delilleri ABD'ye gönderdi
Son dakika... Adalet Bakanlığı delilleri ABD'ye gönderdi Adalet Bakanlığı, FETÖ'nün sivil imamı Hakan Çiçek'in Gülen'le görüştüğünü ortaya koyan yeni delilleri ABD'ye gönderdi.
30.06.2018 Dünya
Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaki polis müdürü ve komiser tutuklandı
Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaki polis müdürü ve komiser tutuklandı FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgütün mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.
29.06.2018 Gündem
Adil Öksüz'ün bacanağı Sakarya'da yakalandı
Adil Öksüz'ün bacanağı Sakarya'da yakalandı Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki askeri personele mahrem imamlık yaptığı kişilere yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 47 şüpheli arasında 15 Temmuz darbe teşebbüsünün kilit ismi firari Adil Öksüz'ün bacanağı Ökkeş Tetik'in de olduğu ortaya çıktı. Sakarya'da gözaltına alınan Tetik'in örgüt üyesi askerleri ve onları yöneten mahrem imamları denetlediği belirtildi.
23.06.2018 Gündem
Almanya bilerek korumuş
Almanya bilerek korumuş Darbe girişiminin kritik isimlerinden Adil Öksüz’ün Almanya’da olduğuna dair ihbarın doğru olduğu anlaşıldı. Devlet güvenlik birimi Öksüz’ün korunmasına dair tedbirler almış
16.06.2018 Gündem
ABD’de lüks hayat
ABD’de lüks hayat 15 Temmuz’un karakutusu olan FETÖ’nün sözde Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz ABD’de ortaya çıktı. Öksüz’ün de Berlin’de saklandığı öne sürülmüştü
14.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Kuvvetleri İmamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava kuvvetleri imamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.