Eyyamı-bahur sıcakları kavuracak: Uzmanlar tarih vererek uyardı
Eyyamı-bahur sıcakları kavuracak: Uzmanlar tarih vererek uyardı Dünyada ve Türkiye'de sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrederken, bu hafta Eyyamı-bahur yani çöl sıcakları gelecek. Uzmanlar sıcaklıkların ve nemin artacağı bu hafta özellikle çarşamba gününe dikkat çekti.
31.07.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kar yağışı başlıyor, iller tek tek açıklandı
Meteoroloji son dakika duyurdu! Kar yağışı başlıyor, iller tek tek açıklandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü "turuncu" ve "sarı" kodlu yarıda bulundu. İstanbul, İzmir ve Antalya'nın da aralarında olduğu 28 kentte bugün kuvvetli yağış bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Öte yandan kar uyarısı geldi. 'İstanbul'a kar ne zaman gelecek?' sorusu yanıt buldu.
11.12.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Dikkatli olun'
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Dikkatli olun' Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Marmara'da bugün sağanak yağış etkili olacak. İstanbul ise güne yağmurlu başladı. . Sabah saatlerinde evden çıkanlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda kazalar yaşandı.
19.06.2019 Gündem
Meteoroloji saat verdi ve uyardı! 'Dikkatli olun'
Meteoroloji saat verdi ve uyardı! 'Dikkatli olun' Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugün sabah saatlerinde Antalya'nın doğusu ile öğle saatlerinden sonra Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyi ile Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde sağanak yağış etkili olacak.
16.04.2019 Gündem